Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Dipis szösszenetek:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1189)

Zsáni 04-26-2007 09:48

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 90773)
Igazából a diplomácia üzit se lehet módosítani, max törölni. :p

a lényeg, hogy még azelőtt módosítani lehet(ne), mielőtt bárki más észrevenné :)

Croissant 04-26-2007 09:50

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 90775)
a lényeg, hogy még azelőtt módosítani lehet(ne), mielőtt bárki más észrevenné :)

Teljes mértékben jogos :) .

Ditke 04-26-2007 10:10

****** (#******)
2007-04-26 00:01:27
Helyezés: **
Érték: *****

Hát, megint szövit keresek. Csak olyanokhoz lépek be, akik "írásba adják", hogy aktívan jáccanak, nem vakaródznak esetenként napokig.
Hadis lennék amúgy, de a körülmények miatt banyák is vannak itten szép számmal: valamibôl csak meg kell élnem...

Akit érdeklek, gömböljön meg, és/vagy küldjön zôdet :))

Azt el kell árulnom, hogy bármikor léphetnék a 2. emeletre, de ha nem muszáj, akkor még maradnék kicsit.

Tuti futtatja őket... :D :D :D :D :D

solven 04-26-2007 17:50

xxxxxxxxxxxxxx (#xxxxxx)
2007-04-26 16:22:42
Helyezés: xxx
Érték: xxxxx

Hello!
Szövetséget alapítanék!
Én leszek a vezér, és mindenki azt csinálja amit mondok, jó mi? Nekem tetszik: ))
Az elvárások nem lesznek nagyok.. Nem kell hogy ilyen, olyan faj legyél, vip, napi 24 látogatás, és hasonlók, csak az ésszerű keretek között:
- Jó legyen a párosítás amivel megválasztod a fajod, és ahogy játszol.
- Amit mondok azt meg kell csinálni, ha azt mondom az agyagbánya és a piac nevű épületnek semmi értelme, akkor hiszel nekem, lebontod és építesz helyette barakkot!
- Majdhogynem minden nap látogatni kéne a szövifórumot, oda írok fel minden utasítást és egyebet.
- MSN egyáltalán nem árt, ha nincs, legfeljebb csinálsz egyet.
- Legyél közel, legalább 4, esetleg 5 kör távon belül.
- Ha be akarsz lépni egyből bejöhetsz (!) (kivéve ha törpe vagy, tolvaj személyiséggel, és 12000 varázslóval, vagy hulla, tolvajokkal, vagy ilyenek...). Viszont kapsz egy kis feladatot! Miután megnéztem az országod, kb. egy hét alatt teljesíteni kell egy katonaképzés-mennyiséget. Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk belépsz, és van pár üres telked, meg helyed, akkor megmondom hogy egy hét alatt össze kell szedned + 2-3ezer varit, meg mondjuk egy ezer íjászt, vagy valami hasonló. Ha ezt nem tudod teljesíteni, az azt jelenti hogy nem látogatod eleget az országod (nálam ez napi egy), vagy más bajok, de bajok vannak. Ilyenkor sajna nem maradhatsz.
- Ha kezdő vagy, nem tragédia! Ha figyelsz és minden nap látogatod az országod akkor minden király!
Ami még fontos, én nem vagyok profi. Nem játszom űberfasa módon, tehát ne várj tőlem semmi extrát (még vip-em sincs!). És ami még baj lehet, hogy bizonyos okokból JÓÓ sokáig ezen a szinten maradok, tehát ha gyorsan szintet lépnél az nem baj, de én még sokáig maradok, tehát ne várd hogy daráljuk majd az embereket és közben száguldunk felfele.
Még magamról annyit, hogy nemrég jöttem vissza szabiról és az én országom kicsit még javulgat...ja egyedi országom van, nem vagyok specializálva.
Hát asszem ennyi elég is lesz, várom a vállalkozókedvűeket!

Nem sajnálta a helyet :D

Kutyuleee 04-26-2007 17:56

inkább nem idézlek be de izzasztó, napi 1 belépéssel elég komoly elvárásai vannak:D Mit lehet erre mondani. asszem ha élne még a szovjetunió akkor lenne tippem a következő pártelnökre...:D Ráadásul a sok rizsából tippelem hogy a Torgyán család leszármazotja, vagy legalábbis egy távoli rokonuk:D

LotR 04-27-2007 11:55

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 88705)
Helyezés: xzy

Sziasztok!:)

Aktív szövibe, 4. helyre aktív varist keresünk. Faj mindenképp óriás!
További pár feltétel:
- A szövifórum használata.
-Ezt olyan hangnmben tedd, amire válaszolni is fogok.
-Aktivitás, az nagyon fontos!
-Minimum 3 számjegyű IQ! Ez is nagyon fontos. Lehet 4 is vagy több is, de 3 legalább legyen!:)
-Némi tapasztalat, de ennél az aktivitás még mindig fontosabb.
- A magyar nyelv helyesírásának alapfokú ismerete, a mondatvégi és mondatközi írásjelek rendszeres használata.-Alapfokú szociális képességek. Megkockáztatom: humor:)

Ne feledd! Mi mindannyian rendelekzünk eme tulajdonságokkal!:)
Ha úgyérzed megfelelsz a feltételeknek mindinképp jelentkezz, minnél gyorsabban. Nem fogod megbánni.

Jó Játékot Kívánok Minden Kedves És Kedvetlen Játékosnak!:)

Aszem egy kritérium miatt tuti nem felelnék meg:P:p

LotR 04-27-2007 11:59

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 90875)
inkább nem idézlek be de izzasztó, napi 1 belépéssel elég komoly elvárásai vannak:D Mit lehet erre mondani. asszem ha élne még a szovjetunió akkor lenne tippem a következő pártelnökre...:D Ráadásul a sok rizsából tippelem hogy a Torgyán család leszármazotja, vagy legalábbis egy távoli rokonuk:D

Most mér vagy ilyen? Csak annyit akar , h ha már ő nem ér rá játszani a szövijei játszanak addigis... :D

Cassandra 04-27-2007 12:20

Quote:

Originally Posted by solven (Post 90874)
xxxxxxxxxxxxxx (#xxxxxx)
2007-04-26 16:22:42
Helyezés: xxx

.......

Nem sajnálta a helyet :D

Hihi, ezt pont most láttam, de látom beelőztél.:)

solven 04-27-2007 16:17

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 91037)
Hihi, ezt pont most láttam, de látom beelőztél.:)

Mostanában sokat nézem a dipót... mondjuk nem pont az ilyenek miatt ;)

Ditke 04-27-2007 16:48

Quote:

Originally Posted by solven (Post 91096)
Mostanában sokat nézem a dipót... mondjuk nem pont az ilyenek miatt ;)

Hanem az olyan lököttek miatt, akik 4 körről akarják vinni a pénzedet... :D :D :D

*Nari*

All times are GMT +1. The time now is 15:56.