Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   1A események (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=368)

Remedy 12-06-2007 13:31

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140630)
:D:D:D:D:D
Az megesik nem egyszer, hogy egy esemény kapcsán kialakul némi okoskodás, és egyesek nekiállnak arcoskodni. De arra csak te vegy képes, hogy lelámázod mindkét felet, bebizonyítod, hogy te vagy a király, aztán megsértődsz mert nem tetszik nekik pedig te csak "segíteni akartál":D

Ez nagyon LOL:D:D:D

Nem sertodtem meg. Amugy pedig tenyleg lama vagy, ebben igazad van... :)
Ha elolvassak a beirasom, szerintem segit(het) nekik... Az idezojelet pedig felejtsd el :P

Remedy 12-06-2007 13:33

Quote:

Originally Posted by laci (Post 140633)
Nagy segítség, amikor valaki a háttér ismerete nélkül közli a vesztes féllel hogy szégyellje magát :p

Laci, talan Te is olvasd el a hosszabb beirasom. Igenis, ilyet nem lehet csinalni, ami tortent... Se tamado, se vedekezo reszrol... De foleg tamado reszrol... :)

Synkel 12-06-2007 13:34

Quote:

Originally Posted by laci (Post 140633)
Nagy segítség, amikor valaki a háttér ismerete nélkül közli a vesztes féllel hogy szégyellje magát :p

Jajj Laci, hagyd már, te is láma vagy azt' kész:)

Killer 12-06-2007 13:40

ti nem is vagytok lámák!!:P:D

Remedy 12-06-2007 13:40

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140636)

Ot nem ismerem Teged mar eleg jol...

De akkor ha mar ennyire okosak vagytok, itt szeretnek megkerni mindenkit, hogy a Big Gunt aki klantamadni akarja, raallas utan ne bontson ki, es amikor 1 koros a serege, maradjanak csak 2 korre. Mert ezt igy kell csinalni,es tok jo lesz nekik... :)

Talan tenyleg nem azt kellene lecseszni, aki probal ravilagitani arra, hogy mi tortent nem tul helyesen, esetleg nagyon rizikosan. Mondom ezt ugy, hogy nem ertek a klancsatakhoz(tenyleg nem). Ebben pl Serg tudna segiteni, Zoli, vagy monro, esetleg wand, stb...

Azt nemtom Synkel minek szol bele, aki annyit tud a klancsatakrol, hogy: "Jajj rankalltak, kidobom a fel klant, es jol kicseszek a tamadokkal" :)

Synkel 12-06-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140634)
Nem sertodtem meg. Amugy pedig tenyleg lama vagy, ebben igazad van... :)
Ha elolvassak a beirasom, szerintem segit(het) nekik... Az idezojelet pedig felejtsd el :P

Én télleg láma vagyok, viszont sose nem is állítottam az ellenkezőjét:)

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140635)
Laci, talan Te is olvasd el a hosszabb beirasom. Igenis, ilyet nem lehet csinalni, ami tortent... Se tamado, se vedekezo reszrol... De foleg tamado reszrol... :)

Itt viszont kissé ellentmondasz az eseményeknek. Tegnap láttuk, hogy igenis lehet...

Paliking 12-06-2007 13:42

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140623)
Hat, ha ram gondolsz... Valoszinu igazad van, igen, csak a szam jartatom, jatszani nem tudok, es soha nem harcoltam egyet sem... (igy probaljon az ember maskor segiteni :P)

Remy, én a magam részéről szívesen veszek minden építő jellegű kritikát. De a stíluson picit csiszolhattál volna, mielőtt elküldöd a hsz-t. Szerintem.

Synkel 12-06-2007 13:44

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140639)

Azt nemtom Synkel minek szol bele, aki annyit tud a klancsatakrol, hogy: "Jajj rankalltak, kidobom a fel klant, es jol kicseszek a tamadokkal" :)

Bármikor fogadok, hogy több sikeres kláncsatát vezettem le mint te.
És azt is tedd hozzá, hogy te viszont mnt-ztél azokkal akik elől én kitettem a fél klánt, különben az életbe nem mész fel 1 milla pontra...

Remedy 12-06-2007 13:45

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140640)
Itt viszont kissé ellentmondasz az eseményeknek. Tegnap láttuk, hogy igenis lehet...

Akkor ertelmezem a szamodra, ugy tunik nehezseget okoz.
"Ilyet nem lehet csinalni" = "nem szabadna megengedni, hogy barki ilyet csinaljon, jobban kell elokeszulni, figyelni, es elovigyazatosabbnak kell lenni, megfelelobb kell lennie egy klan belso managementjenek"

Ettol persze nyilvan elofordul ilyen...

Igy erthetobb?

Remedy 12-06-2007 13:47

Quote:

Originally Posted by Paliking (Post 140641)
Remy, én a magam részéről szívesen veszek minden építő jellegű kritikát. De a stíluson picit csiszolhattál volna, mielőtt elküldöd a hsz-t. Szerintem.

Ez lehet, hogy igaz, de en mar csak ilyen vagyok.

Synkel beirasara nem reagalnek, mert kezdi a sardobalast, es valotlansagot allit, ahogy szokta. Megy vissza ignore listara inkabb, jobb lesz ugy... :)

Ja, es az en apukam erosebb, mint a Synkele.... :P

Synkel 12-06-2007 13:49

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140645)
Ez lehet, hogy igaz, de en mar csak ilyen vagyok.

Synkel beirasara nem reagalnek, mert kezdi a sardobalast, es valotlansagot allit, ahogy szokta. Megy vissza ignore listara inkabb, jobb lesz ugy... :)

Mi a valótlanság az állításomban? Ha valakinek van kedve visszaolvashat, mindkettőnk ütései itt vannak ebben a topicban.
Az mnt meg szintén igaz.
És kikérem magamnak, van hogy a súgóval akpcsolatban tévedek, de nem szokásom hazudni...

Remedy 12-06-2007 13:55

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140642)
Bármikor fogadok, hogy több sikeres kláncsatát vezettem le mint te.
És azt is tedd hozzá, hogy te viszont mnt-ztél azokkal akik elől én kitettem a fél klánt, különben az életbe nem mész fel 1 milla pontra...

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140647)
Mi a valótlanság az állításomban? Ha valakinek van kedve visszaolvashat, mindkettőnk ütései itt vannak ebben a topicban.
Az mnt meg szintén igaz.
És kikérem magamnak, van hogy a súgóval akpcsolatban tévedek, de nem szokásom hazudni...

1. Na nezzuk. Aki kiteszi a fel klant raallaskor, _nem_ tud klancsatazni, ha 2 millio sikeres klancsataja volt, akkor se. Sajnalom :P
2. Amikor felmentem, az ovi ott se volt, talan egyedul Xepi uthetett volna meg(ha kiszurja), _de_ kisklanban nem is volt mnt veluk, csak Vele. Ergo: igenis felmentem volna...
3. Nem en mntztem az ovival, hanem a klanvezerem.

Szoval kb egyik beirasod sem igaz...

De tudod mit: tok okos meglatasaid vannak, ez a mostani nagy utes is tokeletesen zajlott le, mindent tok jol tudsz a kemlelesi bonusszal egyetemben, mindig igazad van, tok jol klancsatazol, es en csak veletlen, tudas nelkul, penzzel es szerencsevel mentem fel 1 milla pontra, amugy pedig csak a szam nagy, mindenkinel okosabbnak hiszem magam, es mindenkit lenezek. Remelem, igy jobb Neked. :P

laci 12-06-2007 14:05

Quote:

Originally Posted by Synkel (Post 140636)

Én tényleg az vagyok, csak olvasgatom ezt a topicot :)

Mindenesetre kár ezen a támadáson összekapni, ha a "sértettek" nem cirkuszolnak, nekünk sem kell ugatni ;)

Zsáni 12-06-2007 14:12

te Taszi :)
Nekünk nagyon sok levadászandó egyén van itt :D
Nem is tudtam :D

LotR 12-06-2007 14:57

Remy: Palival értek egyet, mindenki kiváncsi a HSZ-eidre mer sokat tanulhat belőle az ember, de a stlíuson akadt fennt mindenki...
persze ha célod volt feldobni ezt a topicot hamár nincsennek ütések akkor gratu :)

Elfogadom amiket írtál egyet kivéve, a klánvezéred le MNT-zet = te is le MNT-ztél , ebbe Synknek igaza van ha nem is írta le pontosan...
szval én továbbra is kíváncsian várom a klántámadásokkal kapcsolatos építő kritikádat, de ha lehet finomabb, kevésbé becsmérlő és minősítő stílusban ;)
MEr a tudás nem jogosít fel mások sértegetésére és lenézésére szerintem :)

Redback 12-06-2007 15:08

Gyerekek....Ezen így összeveszni.Én Remyt is megértem, meg Synkelt,lacit és Palit is.

Dragi 12-06-2007 15:34

Quote:

Lehet hogy sokat tudsz a kláncsatákról de sztem privibe kéne oktatni ha már oktatsz ...

Inkább kerüld el Synkelt jó messzire meg Synkel te is kerüld Remyt rohadtul nincs kedvem a marakodásotokat olvasni ! Utáljátok egymást csak nekem ne kelljen olvasnom, kösz

Xeper 12-06-2007 15:34

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 140668)
Gyerekek....Ezen így összeveszni.Én Remyt is megértem, meg Synkelt,lacit és Palit is.

Én mindenkit megértek :)
Vörldpísz :D

Remedy 12-06-2007 15:37

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 140676)
Lehet hogy sokat tudsz a kláncsatákról de sztem privibe kéne oktatni ha már oktatsz ...

Inkább kerüld el Synkelt jó messzire meg Synkel te is kerüld Remyt rohadtul nincs kedvem a marakodásotokat olvasni ! Utáljátok egymást csak nekem ne kelljen olvasnom, kösz

Kedves Gergo, sajat gondolatmeneted folytatva, ezt is priviben kellett volna, nem? Amugy nem ertek Veled egyet, vallalom a velemenyem mindenki elott, ilyen vagyok. Akinek nem tetszik, ne olvassa, vagy ignoraljon...
Mivel most modositottad a beirasod reagalnek arra is - ha nem akarsz olvasni, tegyel tiltolistara....

Steve 12-06-2007 15:48

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 140677)
Én mindenkit megértek :)
Vörldpísz :D

Én mindenkit csak a Kszepit nem! ólmoszt vörldpísz! :D

Goldy 12-06-2007 17:25

Paliking: ne foglalkozz ilyenekkel :) Vmi félisten úgyis mindig meg fogja neked mondani az überfrankót úgy, hogy igazából semmi köze hozzá mit hogyan csinálsz, akár kéred akár nem :)

Remedy 12-06-2007 17:40

Quote:

Originally Posted by Goldy (Post 140705)
Paliking: ne foglalkozz ilyenekkel :) Vmi félisten úgyis mindig meg fogja neked mondani

Koszi...... :) Boknak veszem :P

Kubbi 12-06-2007 17:56

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140707)
Koszi...... :) Boknak veszem :P

Én azért éreztem némi iróniát abban a mondatban.:p

Gratulálok, az összes aktív klánnak, aki így vagy úgy de ütni próbál. :D
A többiek meg szégyelhetik magukat.:p :D

wand 12-06-2007 19:08

Quote:

Ebben pl Serg tudna segiteni, Zoli, vagy monro, esetleg wand, stb...

esetleg???:cool:
a többiekkel ellentétben és tudok és merek is támadni, és képes vagyok kockázatot is vállalni :D
najó a Zoli az nem tom kicsoda.. de biztos tanulhatna tőlem :D

wand 12-06-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140436)
Nem baj, ha ezt nem ertem? Kibontani akkor kell, amikor rajuk alltatok, utana, ugye? Hogy jon ide az elengedes, amikor meg elvileg kinnt sincs a seregetek?
A bontas es az elengedes ket kulon korben van, elvileg. Elengedni nem a hienak miatt kell, hanem azert, hogy ha szembejon a masik klan a raallaskor. Hienak miatt elengedni akkor kell, amikor sikeres klanutes utan a pontlistabol valo kilogast vettek eszre, de ilyenkor ugye mar nincs bontas. Szoval egyaltalan nem ertem, mit mondasz. Ha pedig ket klan 18k pontra van egymastol, nem tudsz ugy a ketto koze allni, hogy az egyik ne legyen 2 korre. :) Valamint az elengedes normal esetben nem befolyasolja a pontszamod, ha ugyes vagy, csak lefele...
Bocs, lehet keso van, de nem ertelek... :)

elég értetlen vagy :)
pl:
be van készitve 5 országba 1millla ló, vezér elküldi őket 58-kor,
és lévén a ráállás is elég beszédes, ezért hiénázni akkor is lehet.
szal ha 59 kor táviolozol és megy rád sereg, engedhetsz el, abban a körben amikor indulsz
és ha már engedsz, ott lépnek varik, tolik is, ha meg lépnek és nem teszi ki őket a ht, bizony akkor elmennk, és emiatt a pontjuk is nő.

ráadásul az ellen úgy gondolta, foghatja a sereget ezért nem mentkeresztbe, hol ezzel a gond?

szerintem nem lámázni kéne őket, hanem gratulálni nekik :)

egyébként meg nem emléxem tőled 3200 hekis klánütésre.. szal lehet neked kéne tanulni valamit a lámáktól.. :D

Remedy 12-06-2007 19:17

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140728)
esetleg???:cool:
a többiekkel ellentétben és tudok és merek is támadni, és képes vagyok kockázatot is vállalni :D
najó a Zoli az nem tom kicsoda.. de biztos tanulhatna tőlem :D

Reaktor neven ismeros? :)

wand 12-06-2007 19:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140730)
Reaktor neven ismeros? :)

jaa ő Zoli.. igen ismerős :)
na asszem őt bátran megkérdezhetjük, arról, hogy ha már klántámadás akkor saját magát ajánlaná tanácsadónak vagy esetleg engem.. ;) :D

Remedy 12-06-2007 19:24

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140729)
elég értetlen vagy :)
pl:
be van készitve 5 országba 1millla ló, vezér elküldi őket 58-kor,
és lévén a ráállás is elég beszédes, ezért hiénázni akkor is lehet.
szal ha 59 kor táviolozol és megy rád sereg, engedhetsz el, abban a körben amikor indulsz
és ha már engedsz, ott lépnek varik, tolik is, ha meg lépnek és nem teszi ki őket a ht, bizony akkor elmennk, és emiatt a pontjuk is nő.

ráadásul az ellen úgy gondolta, foghatja a sereget ezért nem mentkeresztbe, hol ezzel a gond?

szerintem nem lámázni kéne őket, hanem gratulálni nekik :)

egyébként meg nem emléxem tőled 3200 hekis klánütésre.. szal lehet neked kéne tanulni valamit a lámáktól.. :D

Bocs, hogy vitatkoznom kell de... kell. :)

1. En ilyen hienazas miatt nem engedek el, ussenek csak be egyeniben, ha a klanomban emiatt az elf kap csomo foldet... Sajat erdekem miatt nem kockaztatom, hogy pattanjunk klanban.

2. Asszem olyasmit irtam, hogy "okosan" enged el, tehat a ht kiteheti oket, piacmanagement ugye...

3. Ezzel semmi gond, de nem fogta...

4. 2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3712 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2357 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Timur És Csapata !!! (#2796) támadást indított Gun-shot (#2563) ellen, de a csatát elvesztette.

Tenyleg alig csinaltam klanutest, ebben igazad van, de ha osszeadod, szerintem van annyi. Esetleg 6000 is lenne? Nem tudom. :P

wand 12-06-2007 19:37

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140734)
Bocs, hogy vitatkoznom kell de... kell. :)

1. En ilyen hienazas miatt nem engedek el, ussenek csak be egyeniben, ha a klanomban emiatt az elf kap csomo foldet... Sajat erdekem miatt nem kockaztatom, hogy pattanjunk klanban.

2. Asszem olyasmit irtam, hogy "okosan" enged el, tehat a ht kiteheti oket, piacmanagement ugye...

3. Ezzel semmi gond, de nem fogta...

4. 2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3712 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2357 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Timur És Csapata !!! (#2796) támadást indított Gun-shot (#2563) ellen, de a csatát elvesztette.

Tenyleg alig csinaltam klanutest, ebben igazad van, de ha osszeadod, szerintem van annyi. Esetleg 6000 is lenne? Nem tudom. :P

1. lehet pont az elfet ütötték volna, továbbá az egyéni csata hamarabb lemegy mint a kláncsata, szal ha ott visznek földet így is gyengébb lesz a klánsereg. (ráadásul a sereg így is bement, tehát igaza volt annak aki koptatott..)
2. délbe volt a klánütés, nem tudhatod addigra hány katona piaca ment el, és egy keresztbe jövetel, vagy egy újabb hiénázás miatt ha a következő 2-3 körben kéne neki még 2 piac, lehet jobb döntés 5000 varit elengedni, mint egy piacot elhasználni.
3. és? megpróbálta, lehet ha kersztbe megy akkor meg pattan, valamit próbált, max nem sikerült és?
4. Remy, 1 körben 3 klánsereggel támadni, és ebből 2-vel bemenni, az nem a te érdemed, hanem az ellené.. vagy szarul mentek szabira, vagy ki voltak támadva, egyik sem a te érdemed, hanem az ellen hibája.. szal ezzel annyira ne fényezd magad.. ;)

és mindezeken túl, az ütés bement, sokat foglaltak, tehát ügyesek voltak, én gartulálok nekik!
belőled meg max az irigység beszél..:D

Zsáni 12-06-2007 19:41

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140737)
4. Remy, 1 körben 3 klánsereggel támadni, és ebből 2-vel bemenni, az nem a te érdemed, hanem az ellené.. vagy szarul mentek szabira, vagy ki voltak támadva, egyik sem a te érdemed, hanem az ellen hibája.. szal ezzel annyira ne fényezd magad.. ;)

bocs, hogy beleszólok, de 2 sereg, meg egy szembe menetel :)

Remedy 12-06-2007 19:45

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 140738)

Jah. Ebbol is latszik, hogy most kivetelesen osszevissza beszel wand, es nem is figyel, es csak rosszindulat sut a mondataibol... :) Ezert nem is vitazok vele, most nem erdemes... :) (Bar nem ertem egy esetlegtol miert sertodott meg ennyire...) :)

wand 12-06-2007 19:46

Quote:

Originally Posted by Zsáni (Post 140738)

legalább valaki figyel.. :)
ezesetben megbocsájtok, lévén igazad van.

és visszavonom a 4-es pontom. és kijelenhetjük, hogy a Timuros klán, volt igazán láma.. :D

Zsáni 12-06-2007 19:47

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140741)
legalább valaki figyel.. :)
ezesetben megbocsájtok, lévén igazad van.

és visszavonom a 4-es pontom. és kijelenhetjük, hogy a Timuros klán, volt igazán láma.. :D

igyekszem :)
köszi szépen :) igazán lekötelezel :D

Zsáni 12-06-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140740)
Jah. Ebbol is latszik, hogy most kivetelesen osszevissza beszel wand, es nem is figyel, es csak rosszindulat sut a mondataibol... :) Ezert nem is vitazok vele, most nem erdemes... :) (Bar nem ertem egy esetlegtol miert sertodott meg ennyire...) :)

jó, hát most nem figyelt teljesen :)
mindenki tévedhet :)

wand 12-06-2007 19:48

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140740)

rosszindulat? Remy te nem ismersz engem, ha ezt rosszindulatnak veszed..:D
(az esetleg-es beírásnál meg volt pár szmájli is, szal ki kell ábrándítsalak, én csak poénnak hoztam fel..)

Remedy 12-06-2007 19:53

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140745)
rosszindulat? Remy te nem ismersz engem, ha ezt rosszindulatnak veszed..:D
(az esetleg-es beírásnál meg volt pár szmájli is, szal ki kell ábrándítsalak, én csak poénnak hoztam fel..)

Bar Teged nem ismerlek, valoban, megis jobban elfogadom Toled, mint Synkeltol, hogy lama vagyok, esetleg kicsinyes hulye...

Na mindegy. Jobb nekem nem irni ide, asszem... :)

Deni 12-06-2007 19:55

Remy, sztem hagyjad.. nem tudom, hogy nem tudják, vagy csak szimplán nem képesek felfogni, amit mondasz, de szemmel láthatóan nem megy nekik.. :rolleyes:

wand 12-06-2007 19:59

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 140750)
Bar Teged nem ismerlek, valoban, megis jobban elfogadom Toled, mint Synkeltol, hogy lama vagyok, esetleg kicsinyes hulye...

Na mindegy. Jobb nekem nem irni ide, asszem... :)

én nem mondom, hogy láma vagy, de nincs is semmi alapod másokat lelámázni egy sikeres 3000 hekis ütés után.

Zsáni 12-06-2007 20:00

Quote:

Originally Posted by wand (Post 140757)
én nem mondom, hogy láma vagy, de nincs is semmi alapod másokat lelámázni egy sikeres 3000 hekis ütés után.

Ezek szerint te se ismered eléggé Remyt, ha nem tudod, neki semmi alap nem kell semmihez ;)

wand 12-06-2007 20:01

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 140753)
Remy, sztem hagyjad.. nem tudom, hogy nem tudják, vagy csak szimplán nem képesek felfogni, amit mondasz, de szemmel láthatóan nem megy nekik.. :rolleyes:

Den, én tökre felfogom amit mond, csak éppen nem értek vele egyet.

All times are GMT +1. The time now is 00:15.