![]() |
Quote:
Ha elolvassak a beirasom, szerintem segit(het) nekik... Az idezojelet pedig felejtsd el :P |
Quote:
|
Quote:
Jajj Laci, hagyd már, te is láma vagy azt' kész:) |
ti nem is vagytok lámák!!:P:D
|
Quote:
De akkor ha mar ennyire okosak vagytok, itt szeretnek megkerni mindenkit, hogy a Big Gunt aki klantamadni akarja, raallas utan ne bontson ki, es amikor 1 koros a serege, maradjanak csak 2 korre. Mert ezt igy kell csinalni,es tok jo lesz nekik... :) Talan tenyleg nem azt kellene lecseszni, aki probal ravilagitani arra, hogy mi tortent nem tul helyesen, esetleg nagyon rizikosan. Mondom ezt ugy, hogy nem ertek a klancsatakhoz(tenyleg nem). Ebben pl Serg tudna segiteni, Zoli, vagy monro, esetleg wand, stb... Azt nemtom Synkel minek szol bele, aki annyit tud a klancsatakrol, hogy: "Jajj rankalltak, kidobom a fel klant, es jol kicseszek a tamadokkal" :) |
Quote:
Én télleg láma vagyok, viszont sose nem is állítottam az ellenkezőjét:) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Bármikor fogadok, hogy több sikeres kláncsatát vezettem le mint te. És azt is tedd hozzá, hogy te viszont mnt-ztél azokkal akik elől én kitettem a fél klánt, különben az életbe nem mész fel 1 milla pontra... |
Quote:
"Ilyet nem lehet csinalni" = "nem szabadna megengedni, hogy barki ilyet csinaljon, jobban kell elokeszulni, figyelni, es elovigyazatosabbnak kell lenni, megfelelobb kell lennie egy klan belso managementjenek" Ettol persze nyilvan elofordul ilyen... Igy erthetobb? |
Quote:
Synkel beirasara nem reagalnek, mert kezdi a sardobalast, es valotlansagot allit, ahogy szokta. Megy vissza ignore listara inkabb, jobb lesz ugy... :) Ja, es az en apukam erosebb, mint a Synkele.... :P |
Quote:
Mi a valótlanság az állításomban? Ha valakinek van kedve visszaolvashat, mindkettőnk ütései itt vannak ebben a topicban. Az mnt meg szintén igaz. És kikérem magamnak, van hogy a súgóval akpcsolatban tévedek, de nem szokásom hazudni... |
Quote:
Quote:
2. Amikor felmentem, az ovi ott se volt, talan egyedul Xepi uthetett volna meg(ha kiszurja), _de_ kisklanban nem is volt mnt veluk, csak Vele. Ergo: igenis felmentem volna... 3. Nem en mntztem az ovival, hanem a klanvezerem. Szoval kb egyik beirasod sem igaz... De tudod mit: tok okos meglatasaid vannak, ez a mostani nagy utes is tokeletesen zajlott le, mindent tok jol tudsz a kemlelesi bonusszal egyetemben, mindig igazad van, tok jol klancsatazol, es en csak veletlen, tudas nelkul, penzzel es szerencsevel mentem fel 1 milla pontra, amugy pedig csak a szam nagy, mindenkinel okosabbnak hiszem magam, es mindenkit lenezek. Remelem, igy jobb Neked. :P |
Quote:
Mindenesetre kár ezen a támadáson összekapni, ha a "sértettek" nem cirkuszolnak, nekünk sem kell ugatni ;) |
te Taszi :)
Nekünk nagyon sok levadászandó egyén van itt :D Nem is tudtam :D |
Remy: Palival értek egyet, mindenki kiváncsi a HSZ-eidre mer sokat tanulhat belőle az ember, de a stlíuson akadt fennt mindenki...
persze ha célod volt feldobni ezt a topicot hamár nincsennek ütések akkor gratu :) Elfogadom amiket írtál egyet kivéve, a klánvezéred le MNT-zet = te is le MNT-ztél , ebbe Synknek igaza van ha nem is írta le pontosan... szval én továbbra is kíváncsian várom a klántámadásokkal kapcsolatos építő kritikádat, de ha lehet finomabb, kevésbé becsmérlő és minősítő stílusban ;) MEr a tudás nem jogosít fel mások sértegetésére és lenézésére szerintem :) |
Gyerekek....Ezen így összeveszni.Én Remyt is megértem, meg Synkelt,lacit és Palit is.
|
Quote:
Inkább kerüld el Synkelt jó messzire meg Synkel te is kerüld Remyt rohadtul nincs kedvem a marakodásotokat olvasni ! Utáljátok egymást csak nekem ne kelljen olvasnom, kösz |
Quote:
Vörldpísz :D |
Quote:
Mivel most modositottad a beirasod reagalnek arra is - ha nem akarsz olvasni, tegyel tiltolistara.... |
Quote:
|
Paliking: ne foglalkozz ilyenekkel :) Vmi félisten úgyis mindig meg fogja neked mondani az überfrankót úgy, hogy igazából semmi köze hozzá mit hogyan csinálsz, akár kéred akár nem :)
|
Quote:
|
Quote:
Gratulálok, az összes aktív klánnak, aki így vagy úgy de ütni próbál. :D A többiek meg szégyelhetik magukat.:p :D |
Quote:
a többiekkel ellentétben és tudok és merek is támadni, és képes vagyok kockázatot is vállalni :D najó a Zoli az nem tom kicsoda.. de biztos tanulhatna tőlem :D |
Quote:
pl: be van készitve 5 országba 1millla ló, vezér elküldi őket 58-kor, és lévén a ráállás is elég beszédes, ezért hiénázni akkor is lehet. szal ha 59 kor táviolozol és megy rád sereg, engedhetsz el, abban a körben amikor indulsz és ha már engedsz, ott lépnek varik, tolik is, ha meg lépnek és nem teszi ki őket a ht, bizony akkor elmennk, és emiatt a pontjuk is nő. ráadásul az ellen úgy gondolta, foghatja a sereget ezért nem mentkeresztbe, hol ezzel a gond? szerintem nem lámázni kéne őket, hanem gratulálni nekik :) egyébként meg nem emléxem tőled 3200 hekis klánütésre.. szal lehet neked kéne tanulni valamit a lámáktól.. :D |
Quote:
|
Quote:
na asszem őt bátran megkérdezhetjük, arról, hogy ha már klántámadás akkor saját magát ajánlaná tanácsadónak vagy esetleg engem.. ;) :D |
Quote:
1. En ilyen hienazas miatt nem engedek el, ussenek csak be egyeniben, ha a klanomban emiatt az elf kap csomo foldet... Sajat erdekem miatt nem kockaztatom, hogy pattanjunk klanban. 2. Asszem olyasmit irtam, hogy "okosan" enged el, tehat a ht kiteheti oket, piacmanagement ugye... 3. Ezzel semmi gond, de nem fogta... 4. 2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3712 hektár földet. 2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2357 hektár földet. 2007-06-13 23:01:00 Timur És Csapata !!! (#2796) támadást indított Gun-shot (#2563) ellen, de a csatát elvesztette. Tenyleg alig csinaltam klanutest, ebben igazad van, de ha osszeadod, szerintem van annyi. Esetleg 6000 is lenne? Nem tudom. :P |
Quote:
2. délbe volt a klánütés, nem tudhatod addigra hány katona piaca ment el, és egy keresztbe jövetel, vagy egy újabb hiénázás miatt ha a következő 2-3 körben kéne neki még 2 piac, lehet jobb döntés 5000 varit elengedni, mint egy piacot elhasználni. 3. és? megpróbálta, lehet ha kersztbe megy akkor meg pattan, valamit próbált, max nem sikerült és? 4. Remy, 1 körben 3 klánsereggel támadni, és ebből 2-vel bemenni, az nem a te érdemed, hanem az ellené.. vagy szarul mentek szabira, vagy ki voltak támadva, egyik sem a te érdemed, hanem az ellen hibája.. szal ezzel annyira ne fényezd magad.. ;) és mindezeken túl, az ütés bement, sokat foglaltak, tehát ügyesek voltak, én gartulálok nekik! belőled meg max az irigység beszél..:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ezesetben megbocsájtok, lévén igazad van. és visszavonom a 4-es pontom. és kijelenhetjük, hogy a Timuros klán, volt igazán láma.. :D |
Quote:
köszi szépen :) igazán lekötelezel :D |
Quote:
mindenki tévedhet :) |
Quote:
(az esetleg-es beírásnál meg volt pár szmájli is, szal ki kell ábrándítsalak, én csak poénnak hoztam fel..) |
Quote:
Na mindegy. Jobb nekem nem irni ide, asszem... :) |
Remy, sztem hagyjad.. nem tudom, hogy nem tudják, vagy csak szimplán nem képesek felfogni, amit mondasz, de szemmel láthatóan nem megy nekik.. :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:15. |