![]() |
Quote:
Lehet én tudok valamit nagyon vagy valóban te vagy drága. |
Quote:
|
Quote:
Már nem emlékszem kinek a szövijébe léptem be. 1hét tagságért kellett fizetni 1vippet. Aztán átjött annyi teki,hogy az 6milliárd... |
Quote:
|
Quote:
amúgy adnak kétmilliárdot egy vipért, de abból sokan nem vonják le az áru értékét,amit megvesznek piacon, innen jön sok embernek hogy 1 vip két milliárd. :) mondjuk még mindig több mint 1,5 jóval :) |
Quote:
Most éppen 430 vipkört ajánlott.Az két vodás sms, de az ugyanannyiba kerül mint 2 nem vodás.Nem értem én ezt :) |
hy ,
eladó ori: Kékinges alkoholista (#567423) [5/Y] Föld: 200 hektár Katona: 0 Népesség: 1.083 Védő: 0 Foglalkoztatottság: 100% (-1.197) Támadó: 0 Pénz: 118.375.059 Íjász: 0 Étel: 0 bála Lovas: 0 Rúna: 7.167 rúna Elit: 0 Morál: 75 % Varázsló: 0 Katonai morál: 91 % Tolvaj: 0 Szövetség: magányos farkas Faj: Ork Személyiség: Tábornok Hírnév: 134 Érték: 9.096 Helyezés: 3.976 / 4.628 itt tudsz érdeklődni:*** Ár 2 vip szabis.Jól kiépitett!!!!!! :) igen magas az ára :D |
Quote:
|
Csak egy rész a hirdetésből:
"- Varisnak nem árt ha van 4-5 k varázslója - Tolisnak - || -4-5 k tolvaja" A modern technika mellett is szerepet kap az ismétlőjel, mert átmásolni, neadjisten azt a 4 darab 2-3 betűs szót legépelni hatalmas erőfeszítést igényelne. :) |
Helyezés: 1260
Érték: 23100 Hi 3óriással szöviznék a környékemről+3óriással szöviznék g ben 1100-1200heki között, fellépőkre gondolok. ebben a csopiban ráérek vagy 3000körig úgyhogy ha neked sietős nem én vagyok a törpöd.:D Üdv Kettőt egy csapásra... (amúgy megnézném azt az elvetemültet, aki L-ből 1100hektár felett lép át G-be! :) Szerintem csak Ati tudna, kb úgy, mint az arénába reggelni 2 héttel a vége után, és védelem alatt maradni változott pontértékkel :DPersze biztos nem úgy gondolta, ott a vessző! ) |
Quote:
|
Quote:
|
"Pénzt vennék!!"
Anarch, szóval nincs vele baj, csak annyira aranyos ez a megfogalmaztás. :D |
. nem ő :D Ati, értem az iróniát :D
|
************* (#********)
Föld: *********** hektár Katona: ************** Népesség: **********Védő: ************** Foglalkoztatottság: ************ Támadó: ************** Pénz: *************Íjász: ****************** Étel: *************bála Lovas: ***************** Rúna: *************rúna Elit: **************** Morál: *************** Varázsló: ************* Katonai morál: ************* % Tolvaj: **************** Szövetség: ****************** Faj: Ork Személyiség: Tolvaj Hírnév: *************** Érték: ***************Helyezés: ************* nem dipis hirdetés, de elég vicces :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
2008-12-29 16:09:53
Helyezés: 1016 Érték: 26677 Hali! Valki ot fentröl kb 1-20 ig jeletkezzen nálam mert szertnék egy kis hirnevet magamnak szerzni....Persze ha valki nem akar velem tárgyalni erröl akkor nem muszály irnia. Továbi szép ünepepket! Tartalmánál csak a helyesírása bosszantóóóóóóbbb!!! :mad: |
2009-es szösszenet
XXXXXX (#)
2009-01-01 xxxxxxx Helyezés: xxxx Érték: 28xxxx 'akut tolvajszindróma' jeligével jelentkezés a szerkesztőségben fergeteges :D |
2009-01-01 18:40:33
Helyezés: *** Érték: *** sziasztok Egy most alakulo sozvetsegben 1 szabad hely kiado Feltetelek: Varis 200 hekin: orias tudos minimum 9100 varazslo 1120ijj toronyban + 1400 koruli elit a kezdok es kozepes szintu jatekosok kimeljenek. kovacsmuhely, banyak, katonakepzes meg hasonlo felesleges dolgok akinel elofordulnak ne is jelentkezzen Napi tobszori belepes az oriba, aktivitas, a jatek szabalyainak 100%-os ismerete, tobb evi tapasztalat, , a 4 evvel ezelotti kornhazas tanyafree ismerete legyen mondjuk a szovetseghez valo csatlakozas feltetele meg nem kotunk mnt, felaldozzuk egymasret az orinkat ha szukseges egy kivallo csapat amit ajanlani tudok es a 8 evi tapasztalat Varjuk jelentkezeseteket en par napon belul kifullozom az orimat de ha megfelelo emberek jelentkeznek megvarjuk es segitunk hamar felolteni az orszagat azert igy ennyi ido utan ha a katonakepzes is felesleges a jatekban, akkor tenyleg sokat valtozott a jatekstilus :eek: az meg, hogy egy ingyenmailos 5. csoportba valaki 4 evre visszanyulo tapasztalatokkal rendelkezo jatekost keres, kicsit abszurd :cool: |
Quote:
|
Quote:
|
Üdv Minden Hódítónak!
Szövetségünkbe keresünk 1 varit min. 200 varázslóval + hadit íj-ló fellálásban Felt: nincs kezdő is lehetsz |
Quote:
azért a kis alapkatona képzés pl mindenhol elfér szerintem,és a 4 éves rutinnal rendelkezők a legritkább esetben szöviznek dipóból.csak ennyi a furcsa benne:) |
Quote:
majdnem jót írtál,de nem lövöm le :) |
Quote:
nem az ő rutinjára vonatkozott,de szerintem egyértelmű :p |
Quote:
|
Teljesen kihozhato egyszeruen ez az ori, ami kér. Csupán érdekességképpen mutattam :)
|
nem értem, h ha vki ilyen tudással és tapasztalattal rendelkezik az miért akar kváziismeretlen emberekkel szövizni...
|
Újabb szösszenet :) (ugyanattol az embertől)
2009-01-02 17:11:37 Helyezés: *** Érték: *** Sziasztok dicso hodito nagy vezerei: 2 tag hianyzik a szovibol feltetelek: elohalott minimum 1400 varazlsoval es 500 tolvajjal meg vagy 200 ijjasz nem artana varazlso szemelyiseggel ugyancsak elohalott 500 varazsloval 1400 tolvajjal ha lehet tolvaj szmeellyiseggel en vagyok a vezer sgeitek hogy ti legyetek a legrprofibbak ebben a jatekban egyutt mindnekit legyozunk eljen a kiraly!!! |
Quote:
|
meg is kapta :\
|
Sziasztok.
Aki nem akar teki írással foglalkozni az jelentkezhet nálam. Jelenleg 20 körönként 350 tekit kapnál és kis idő után meg pénzt is. Többit zöldben. Üdv. :D:D:D |
Üdv!
Szövibe 4. helyre full varist keresünk! min. 3500 varival! Többit pm-be! Szép és jó lenne , ha nem a top 150-ből írta volna az illető. :D |
Quote:
Egyébként 3500 varival még 200 hekin sem vagy full vari,de még hadivari sem. :) |
Quote:
Szerencsére nem írta, hogy 'tapasztalt szövetségbe keresünk....' :) |
Helyezés: 367
Érték: 11628 Szevasztok Uralkodok Szovinkben jelenleg 1 hely kiado!!! Aki jon az irjon elsosorban boldog ujevet akik jonek!!! Ez most egy elhalaszthatlan alkalom de kezdok nem kelenek ! Tovabi jo hoditast mindenkinek:)))) Legalább második osztályos helyesírási tapasztalattal rendelkező ,11,5k ponton uralkodó szövi keres udvarias,az ünnep alkalmából feltétlen köszöntő nem kezdő bárkit. :D:D:D |
tekis szöviben 3 hely kiado ha lehet 1 varis és 2 hadis számára !!
vipet nem kérek !! csak annyit h folyamatos haladás az legyen :)) a többit zöldben Anarch, 200 heki.Egy 200 Hekis tekiíró annyi tekit ad, hogy vipet kérhetne érte vagy mia szösz? |
helló
szövibe két hely kiadó jelenleg tolvajt és hadist keresünk a hadisnak óriásnak vagy orknak kell lennie élőhullát NEM VESZÜNK BE a személyiség lehetőleg harcos vagy tábornok de nem kell hogy ez legyen :-) a tolvaj lehetöleg fél-elf legyen de ha nem akkor legalább minimum 1000 toli legyen neki szeméjiség jó lenne ha tolvaj lenne de annak se kell hogy az legyen :- a közelből és vip is lehetne:-) Kell, h az legyen meg nem is, hozzon is ajándékot meg ne is...:D:D:D:D |
Helyezés: 3**
Érték: 13*** csátok.azaz igazság hogy megprobáltam ezzt a játékot egyedül játszani de nem sok esélyem van. teljesen lenulláztak.szo szerint. kezdő vagyok és szeretnék szövetségbe tartozni akikkel boldogulnék.és kellene egy kis segitség is a játékhoz. ha valaki esetleg kicsikét felkarolna annak örülnék mert 1edül tényleg nehéz. hát csak enyi. ja és boldog uj évet minden hóditonak Aranyos:D Ingyen főőd' a dipós hiénáknak:D |
All times are GMT +1. The time now is 12:19. |