![]() |
A korábban említett 10%-al csak a hasamra csaptam nem számoltam utána, viszont az 5% tényleg reálisabbnak tűnik.
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
a +40% hely és +40% haderőbónusszal már egész értelmes ori lehetne a hullából... |
Utánna számolgattam én is, és inkább maradnék a korábbi kijelentésemnél miszerint +10% helytöbblet lenne a mérvadó. Az egy dolog, hogy A-ban nagyobb serege lenne mint egy orknak, de neki nincs +30%-os támadóerő töblete sem +20% faji bónusz ha a seregei kint vannak. Nincs +30% védelme sem mint az elfnek. Aki meg összeakadt már hullával az úgy is tudja, hogy kell elbánni vele anélkül, hogy sereget küldjön ki rá.
Továbbá érdekesebb is lehetne az A, hogy kórházakat is kellene néha építeni. Mert a jobb orik úgy is ki vannak húzva és egy baci lehet felrázná a sok unalmas tf orkot meg gnómot. Normális esetben nem választanék hullát A-ra de ha ennyi hely lenne benne simán bevállalnám. Igaz hogy tekizni nem lehetne és talán sokan előnytelennek tartják ezt , de akkor is. Valjuk be , nem éppen a hulla a legjobb hadis faj, így legalább felsőbb szinteken kivívhatna magának némi tisztetletet. :D |
Én nem választanám, mert nem tud sereget elengedni. Gyakran kell teljes sereggel kimenni, és az top 30körül felsorakozott egymástól 2körre lévő szövetségek küldenének rá vagy 60 sereget, ő meg várná, hogy megérkezzen a sajátja. És nevetne, hog foglalt 200hekárt, meg tőle elfoglaltak vagy 500-at...mert nem tudott sereget elengedni.
De előny, hogy a szövetségesek nem mondják, hogy éjszaka te távolozol :):D |
Quote:
|
Ha jól értelmezem Hani javaslatát akkor maradna 1/A-ban a 40% bónusza
mind támadáshoz mind pedig védekezéshez. Emellé kapná a +40% Férőhelyet ? Hát szerintem ez egy ultrabrutális ütőgép lenne. Nagyobbat ütne mint az Ork Tudós/Tábi. És nem lenne harmatgyenge a védelme sem ha otthon csücsül. Én személy szerint nem kívánnék magamnak egy ilyen hullicseket ellenfélnek. |
Quote:
De ez a hülyeség nem értem hogyan jött ki :) Mondjuk egy 1000hektáron egy 70% barakkos hulla: (700*40*1,4)*6*1,4*1,07=352.330 Míg a 60%-os ork tábi: (600*40*1,3)*6*1,4*1,2*1,3=408.844 És a hullának még védelme is kisebb továbbra is, mivel nincs védelem varija. |
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |