![]() |
Quote:
|
Quote:
ha valaki amikor a 2B-ből fellép mondjuk 1900-2400 heki között attol még nem kap kék számot. Ezért mondtam a fix hekit egy 6000-re és ha azt eléri akkor hajrá fordulhat oda azért el is kell jutni. és egy átlagos orit számolva fedezve sokba lesz neki és ütve se egyszerü. meg közbe le is verhetik:DD 2x fordulni hogy legyen egy kék számom?? Ennyire előre nem tekintek ki tudja hogy fél év mulva éppen hol leszek. Pont én beszélek aki lazán letörli az oriját ha olyan a kedve akár az 1A topjába van akár a 2-be:D de itt nem rolam van szo, hanem aki kicsi is meg árva is, meg nincs aki adjon neki enni:D majd erre a tenni valamit majd irok, de most rohanok, mert idő van |
Láttatok már futóversenyt?
... csak akkor kezdenek el sprintelni ha már látják a célszalagot. Egy ilyen változtatás jót tenne az 1A-nak, többen mernének aktívan játszani. Kicsit felpezsdülne a játék. :) A fix hektárat támogatom, a kezdő javaslatok közül. A többit még átolvasom, mert van még 1-2 ötletem, de nem akarom ugyanazt beírni amit már más megtett. |
9000 heki :) most itt tartunk.
Nehéz , de kitartó munkával hozható , én inkább az 1 be töltött időt maximálnám , igy késztetve haladásra a haladni vágyókat. Sajna első fordulásnál 5000 haki elég volt , most 9000 kell , a heki változik , egy dolog nem változik az orik neve az első 100 ban |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Jó haladást |
Nem értem miért jön újra és újra elő, hogy forduljanak le a gonoszok, akik az A topjában vannak. Hányszor kell leírni, hogy nem lesz ilyen módosítás ahhoz, hogy ez tudatosuljon? :-/
|
A jelenlegi rendszer egyértelműen nem kedvez azoknak akik csak fel akarnak jutni a topba és fordulni, semmi nem támogatja "a játékot" ebben a csoportban. Ez egy Elf paradicsom.
A pénz java a fenti régiókban lévő oriknál van akik úgy játszanak a piaccal ahogy nekik tetszik , egy vagyonba kerül a sereg építkezni szintén egy vagyon. Simán meg lehet 1000 kör alatt csinálni a topba jutást ha valahonnét van egy soha ki nem fogyó pénz készleted,ebben az esetben teljesen mindegy is miféle fajjal játszol, e-nélkül azonban katasztrófa. Semmiképpen ne forduljon le kényszerből az aki itt szeret játszani, de jó lenne élni hagyni azokat is akik nem szeretnének ebben a csoportban ülni és naponta egyszer benézni ,hogy beért-e a fedezés.A többi csopi már lassan dögunalomba fullad csak várjuk az idő leteltét és persze kuporgatjuk a pénzt amit majd ide kell felhozni ,hogy valameddig legalább eljuthass.Egy rakás 2000 körös ori vár B ben a jégben arra hogy felérjen a madár itt a topba és utánna soha többet ne kelljen bejárnia az utat. Meg kellene húzni a határt valahol ami nem változik egyre feljebb. Azok a hsz-ek meg egyszerűen nevetségesek hogy ha én vért p..tam akkor más is p..jon vért mire felér , kiváncsi lennék hány hekiig kellett szenvedni annó érte gondolom nem 9-10 k ig és az árakról akkor még nem is beszéltem. |
ahogy látom jopáran a fix hekit támogatják
és mi lenne az hogyha valaki 6000 hekin lefordul az megkapja a kék számot, de az újrázási lehetőség zérózik??? azaz nem tud ujrázni, csak ha teljesit 1 szintett igy kap is valamit, de közbe el is veszit valamit, ergo ha elszurja az 5-ös szintett hiába kék számos ujrázni nem tud max zérozni, de ugye akkor a kék szám elveszik (remélem jol tudom, mert ha nem akkor most égek mint a brikett):D nagyon hülye ötlet?? |
All times are GMT +1. The time now is 10:45. |