![]() |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Az újrázással a kistermelők játékát tönkreteszed. Egy adott vagyon elérésének ideje X. Ha a környéken újrázgatnak, és utána rajta másznak fel a replikált vagyonból, attól nem a top lesz szomorú, hanem a kicsi. Aztán ő is újrázgatni kezd, hogy felvegye a versenyt... és így tovább, míg mindenki rá nem lesz kényszerítve az újrázásra, amivel ott vagyunk, mintha senki nem újrázott volna. Ha kivesszük az irgalmatlan nagy vagyonos újrákat, máris letisztultabb versenyhelyzet áll elő, nagyságrendileg kisebb újrázási kényszerrel. De ezt is már leírtam párszor, néhány fölfele ujjacskától eltekintve úgy tűnt senki nem olvassa. (az idézett rész katonákra vonatkozott már csak, de annak is jelentkezik ez a hatása ugyanígy, ezért írtam összefoglalóan) |
Quote:
amúgy meg már írtam, nincs itt szükség milliárd tekire, elég egy kis tudás és játékszeretet és máris lehet eredményesen és jól szórakozni (lásd Ti vs mi B-ben decemberben) meg itt nem arról van szó, hogy nem lehet milliárdnyi ez-az az oridban (pl. teki), ha tisztességel írtad/loptad/vetted, hanem, hogy ne duplázhasd meg bő 3 hetente... szal senki nem sajnálja tőled a "még soha nem látott nagyságrendű" vagyont, de ezt csináld meg dupla-dupla-újra-újra nélkül... sztem... |
Quote:
Az a munka amivel előállítod és beképzed megérdemli azt hogy újrázáskor is visszakapd. Valamikor te is megdolgoztál a nagy országodért ezért mert már régen történt holnaptól nem termelhetsz vele katonát gabonát pénzt ez milyen lenne? Egyre inkább azt látom hogy megpróbálod magad bebetonozni a top 1 helyre nehogy az elkövetkező száz évben bárki is ellenfél lehessen :( |
Quote:
|
Quote:
1, Ennyi erővel az összes lehet 24 millió, piacot borítani ugyanúgy tud vele. 2, És bár haszna nincs, mert a piac ugyanúgy borul tőle, még az is felmerül problémaként, hogy miért pont az tűnt el, ami, miért nem a másik. |
Quote:
|
Elolvasva a legutóbbi hozzászólásokat, összefoglalnám, hogy szerintem mi lenne az elfogadható:
1. rúna korlátozása újrázáskor maximum 10 millióban 2. tekercsek korlátozása 24 millióban, függetlenül ezen belül, hogy fajtánként mennyi van. A rendszer az utolsó tekikből vágja le az efölöttit, tehát ha pl. vkinek 24 milla ipari tekercse van, akkor a többit már nem újrázza. 3. a seregújrázást nem korlátoznám. Ezzel nem fogja senki tönkretenni mások megtakarításait vagy játékát, és amúgy sem elég az újra gombot nyomogatni ahhoz, hogy ez megtörténjen. Mellesleg a A-ban pl. az első 24 óra letelte után elég komoly kockázatot is vállal aki ezt csinálja, ha szétütik, akkor a vagyona nagy része el is úszhat |
Quote:
|
Quote:
talán most 50 millát ér :) |
All times are GMT +1. The time now is 00:54. |