Quote:
Originally Posted by Serg
(Post 104354)
Sziasztok!Azt hiszem megint találkoztunk egy erősen hibás döntéssel!Mindez csak azért mert vannak egyesek akik bár csalnak és nem kapták őket rajta most vért kivántak.Ez erősen elszomorító.A helyes döntés ettől sokkal bölcsebb lehetett volna,ha nem most kezd el büntetni hanem mostantól húz egy vonalat,hogy eddig és ne tovább...Mert mi van ha nem érek géphez ,elmegy a netem stb...Akkor repülök?Tuvalu sose volt a kedvencem,de a vérét se kivántam volna soha és elég szomorú hogy olyanok papolnak itt erkölcsről akiknek nem kevés vaj van a fejükön.Remélem legközelebb nekik sem lesz pardon!Serg
|
Ennek mi köze ahhoz, hogy valaki gépnél van-e, vagy sem? Maximum az ütés indításakor volt ennek szerepe, akkor nyilván gépnél volt, különben nem indította volna el a seregeket. A másik odlalról a védés pillanatáig volt ennek szerepe, hogy vehetett volna valami védelmet az országba, ha már egy minimális méretű sereggel megtámadták. Ezután teljesen mindegy, hogy ki mikor van gépnél, itt a szabályszegés már megtörtént.
Az pedig szomorú, hogy két, szabályt szegő ország anarchista csoportba kerülését hibás döntésnek tartod.
Bár szíved joga annak tartani, én a szabálytalanságokat nem szeretem, ezért csak azért, mert ismert országokról van szó, nem fogok velük kivételt tenni.
|