Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   J.k.sz. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1389)

Hmmm... Sati 06-20-2007 22:36

Ati megvan már a 10. szeméjiség ??
Legalább tovább lehet vitázni.
vagy mindig átkell rakni a 10 eseket anarba ...
Inkább az 1/A-ba lévő jksz-el kellene törödni.
szvsz...

Xeper 06-20-2007 22:36

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme (Post 99260)
A végleges javaslatom a következő:
1. verzió az elmondottak alapján számokkal kiegészítve, eltekintve a saját ötletemtől ami földvesztéssel jár.
- Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld bevezetése
- Gyújtogatás erősödése a következők szerint:
1800 és 5399 kör között 200 körönként nőne 1-el.
(1800-1999: 1 2000-2199: 2, stb.)
5400 felett 100 körönként nőne +1-el a körönként felgyújtott házak száma.

2. verzió:
5400 (3600-ról megemelve) TOP30% kör felett körönként 1 hektárral csökkenne a terület.

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 99237)
Cyby, nyugalom, nem fogok egy javaslatot sem azért kizárni, mert nekem nem tecc.
És igen, várom, hogy mindegyikre legyen vmi kidolgozás, mert maga az ötlet kevés. (perpill 8 - 9. pont)

Verziók kb:

1. Minimum föld
2. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld
3. Minimum föld + az újrázás után is megmaradó minimum föld + baráti mallusz (minél több időt vagy vkivel egy szöviben, úgy nő az érték, minél többet töltötök külön, úgy csökken vissza, szintenként stornozva, érvényes az összekötésekre is)
4. Anarchista csoportba áthelyezés a support által szabálytalannak ítélt sorozatütésekért
5. J.K.SZ. bejelentő
6. Újrázási lehetőségek lekorlátozása (összesen kettőre: 4. szinten 1, s 2. szinten még 1)
7. Földvesztés (3600 top kör után körönként 1 heki)
8. Katmorálromlás ( ennek a mértékét még nem tudjuk)
9. Gyújtogatás erősödése (ennek a mértékére is várnék elképzelést)

Quote:

Originally Posted by Ati
Mi erős? Semmi másról nem szólt a téma, mint a személyeskedésekről, és arról, hogy ki mennyit jkszezik mások szerint. Ez nem javaslat.

Volt itt javaslat. Az, hogy néhány idétlen elkezdett marhaságokat írogatni, már nem rajtunk múlik.

Ati 06-20-2007 22:44

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 104350)
Volt itt javaslat. Az, hogy néhány idétlen elkezdett marhaságokat írogatni, már nem rajtunk múlik.

30-40 oldal visszaválaszolgatás után azt hiszem ki lehet nevezni a topicot beszélgetős topicnak, ahogy ez meg is történt.

A személyeskedéseket, az "én vagyok a jobb, nem te", "dehogynem én vagyok a jobb" szócsatákat nem tudom konkrét javaslatként értékelni, és igazából van jobb dolgom is, mint többtíz oldal értelmetlen szócsatát olvasni arról, hogy ki a jobb játékos, és a másiknak miért kéne elmennie melegebb éghajlatra.

Serg 06-20-2007 22:46

Sziasztok!Azt hiszem megint találkoztunk egy erősen hibás döntéssel!Mindez csak azért mert vannak egyesek akik bár csalnak és nem kapták őket rajta most vért kivántak.Ez erősen elszomorító.A helyes döntés ettől sokkal bölcsebb lehetett volna,ha nem most kezd el büntetni hanem mostantól húz egy vonalat,hogy eddig és ne tovább...Mert mi van ha nem érek géphez ,elmegy a netem stb...Akkor repülök?Tuvalu sose volt a kedvencem,de a vérét se kivántam volna soha és elég szomorú hogy olyanok papolnak itt erkölcsről akiknek nem kevés vaj van a fejükön.Remélem legközelebb nekik sem lesz pardon!Serg

Ati 06-20-2007 22:49

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 104354)
Sziasztok!Azt hiszem megint találkoztunk egy erősen hibás döntéssel!Mindez csak azért mert vannak egyesek akik bár csalnak és nem kapták őket rajta most vért kivántak.Ez erősen elszomorító.A helyes döntés ettől sokkal bölcsebb lehetett volna,ha nem most kezd el büntetni hanem mostantól húz egy vonalat,hogy eddig és ne tovább...Mert mi van ha nem érek géphez ,elmegy a netem stb...Akkor repülök?Tuvalu sose volt a kedvencem,de a vérét se kivántam volna soha és elég szomorú hogy olyanok papolnak itt erkölcsről akiknek nem kevés vaj van a fejükön.Remélem legközelebb nekik sem lesz pardon!Serg

Ennek mi köze ahhoz, hogy valaki gépnél van-e, vagy sem? Maximum az ütés indításakor volt ennek szerepe, akkor nyilván gépnél volt, különben nem indította volna el a seregeket. A másik odlalról a védés pillanatáig volt ennek szerepe, hogy vehetett volna valami védelmet az országba, ha már egy minimális méretű sereggel megtámadták. Ezután teljesen mindegy, hogy ki mikor van gépnél, itt a szabályszegés már megtörtént.

Az pedig szomorú, hogy két, szabályt szegő ország anarchista csoportba kerülését hibás döntésnek tartod.

Bár szíved joga annak tartani, én a szabálytalanságokat nem szeretem, ezért csak azért, mert ismert országokról van szó, nem fogok velük kivételt tenni.

Serg 06-20-2007 22:53

Ati!Amit nem látok azt védeni se tudom erre számtalan példa van a Hódban,de tényleg jobb lenne pl. a minimum föld bevezetése mert az vonatkozna mindenkire!

Hmmm... Sati 06-20-2007 22:54

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104355)
Ennek mi köze ahhoz, hogy valaki gépnél van-e, vagy sem? Maximum az ütés indításakor volt ennek szerepe, akkor nyilván gépnél volt, különben nem indította volna el a seregeket. A másik odlalról a védés pillanatáig volt ennek szerepe, hogy vehetett volna valami védelmet az országba, ha már egy minimális méretű sereggel megtámadták. Ezután teljesen mindegy, hogy ki mikor van gépnél, itt a szabályszegés már megtörtént.

Az pedig szomorú, hogy két, szabályt szegő ország anarchista csoportba kerülését hibás döntésnek tartod.

Bár szíved joga annak tartani, én a szabálytalanságokat nem szeretem, ezért csak azért, mert ismert országokról van szó, nem fogok velük kivételt tenni.

Ati mert ha jön valakire sereg és éppen elmegy a nete az is jksz nek tünik.
Gondolkodj hogy mért.

Ati 06-20-2007 22:56

Quote:

Originally Posted by Serg (Post 104356)
Ati!Amit nem látok azt védeni se tudom erre számtalan példa van a Hódban,de tényleg jobb lenne pl. a minimum föld bevezetése mert az vonatkozna mindenkire!

Serg: itt szó nincs ilyesmiről, hogy nem látta volna valaki az ütést.

Serg 06-20-2007 22:58

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 104355)

Nem azért hibás a döntésed szerintem mert áthelyezted őket,hanem azért mert a nagy jksz kupacból kiragadtál 1 eseményt és azt keményen büntetted,de a többivel mi lesz?

Ati 06-20-2007 22:58

Quote:

Originally Posted by Hmmm... Sati (Post 104357)
Ati mert ha jön valakire sereg és éppen elmegy a nete az is jksz nek tünik.
Gondolkodj hogy mért.

Hagyjuk. Nem tudod miről van szó, én pedig részletekbe nem megyek bele. Szó nem volt itt ilyenről.

All times are GMT +1. The time now is 22:12.