![]() |
Egyetértek veled, de erről mi beszéltünk kicsit bővebben nem is olyan régen.
Valóban annyi ori kell hogy ne tőlünk függjön a fordulás. Ha teljes létszámmal vagyunk akkor ez annyi amit írtál, de jelenleg csak 7 nagy ori van, tehát kevesebb ori is elég... Egy valamit azonban szeretnék leszögezni, amit már mondtam Neked a beszélgetésünk alkalmával is. Aki feljön A-ba és két nap után töröl, anélkül hogy legalább megpróbálná, vagy addíg játszana amíg lejár neki a 90 nap, nos az finoman szólva komp akart lenni de nem komp-lett :) |
De hidd el hogy az is unalmas egy időn túl hogy az ember szépen felfedezget (mert ütni nincs kit...), és várja, mikor szálltok alá egy kis földért ;)
És ezt nem szemrehányásként mondom, csak megállapítom. Amikor olvastam ebben a topicban a román 1A-s helyzetről, gondoltam, megyek és megnézem. Regisztráltam, felkapaszkodtam az A-ba, aztán elegem lett, annyit nem ért az egész hogy időt (és pénzt) szánjak rá. |
Quote:
De ha nem lehet feljönni nagy hekire akkor a fordulási határt kell levinni... :) Ez pedig a szükséges oriszám elérésével lehet. De sajnos mindenki idő előtt megunja :mad: |
Quote:
De amikor egyszercsak azt láttuk hogy összesen 18 ország van a játékban, (ebből 2 szabadságon), és reményünk nincs a top30%-ra (hacsak nem "kéredzkedünk be"), akkor rájöttünk hogy nincs sok értelme a dolognak. Egyáltalán nem volt szórakoztató a csoport, és azért egy játéknál ez alapvető elvárás, különben mire jó?l :) De nem töröltem az országomat, csak spájzoltam, időnként belépek és megnézem, mi a helyzet, aztán ha csak egy fikarcnyi reményt látok, újra nyeregbe szállok (és ez még rímelt is itt a végén :D). |
Quote:
|
Quote:
Bekéredzkedni a topba? Szerinted mennyi katona kell hogy egyáltalán valaki fedezéssel felérjen a topba? Az jó SZK-ra mentél. Remélem majd egyszer több ori fog egyszerre visszajönni a játékba :) |
Quote:
És a felfedezéssel legalább az elvi esélye megvan a topba jutásnak (persze ez megint könnyebb lenne ha több ország lenne stb. stb., de ezt fölösleges mantraként ismételgetni ;)), mert egyelőre az hogy valaki egyéniben vagy klánban eséllyel felvegye veletek harcot, elég reménytelen dolog. Bár én örülnék a legjobban ha valakinek sikerülne, és nem kárörömből, hanem mert reményt adna nekünk, hitetleneknek :) |
Quote:
Elég unalmas termelni, termelni és termelni... |
Quote:
|
A világért sem szeretnék belebeszélni... de ez a helyzet nem azért alakult ki, mert a felfedezés megdrágult? :o
És még egy kérdés: a jelenlegi felfedezési költségek mellett lenne-e rá esély, hogy egy frissen indult klánszinten fölmenjen valaki ilyen magasra? (Bár a Legendär alapján nagyon egyszerű a válasz: nem.) |
All times are GMT +1. The time now is 06:24. |