![]() |
Quote:
|
Valaki bakizott, sikerült olcsón venni egy adag tekit, hullával nem is rossz :)
Ezúton szeretném megköszönni neki a kedvességét :D |
Rohanás az idővel:
egyik normál csopiba - számomra- drága a nyersi. Van pár üres heki amit be kellene építeni, így megveszem a nyersit, amit előre jól ki is számoltam és természetesen messze meghaladja a raktári kapacitásomat. Teljesen örülök, hohy megvan minden nyersi és amikor rákattintok a "Építés" gombra, akkor kiírja: Körváltás folyamatban. Kv végére legalább a nyersi fele eltünt, mert nem volt neki hely. |
Tekercsíróval loptam, 1db raktár van, kb 20milla értéket elloptam nyersből az akkori áron. Piac, beírom,h mennyit mennyiért, katt, és szintén: Kv folyamatban... mindenből vagy 3k, szépen le 270re...gabonából vagy 15k, le 900ra... kicsit sajnáltam...
|
Quote:
Quote:
Most mi lesz veletek?:D:D Legalább megtanultátok,hogy ne körváltás előtt akciózzatok,vásároljatok stb.!;)(vagy nem:rolleyes:):p |
Quote:
|
Baki-baki-de jól jöttem ki
89%-os morálja volt a hadi óriásomnak és stagnált. Másnap belépek és látom 65% és két nyillal megy lefelé. Látom nincs pénz zsoldar, nem baj gondolom jó lesz lengetésre. Már 85%-os és két nyillal megy le, amikor mergint elfogy a pénzem és megint két nyillal megy lefelé. 55%-on megáll és lassan elindul felfelé. kicsit elkezden unszolni és felmegy 88%-ra egy zöld nyíl. Gyorsan ütök egyett és már két nyillal megy fel. Kísér az ellen, de pattan és a morálom 100% egy zöld nyilacskáéval felfelé.
|
Quote:
|
Quote:
|
Ja, nagyobb mázli, mint az enyém. :D Én előbb ütöttem, aztán fogyott el a pénzem. 92%-ról ezért nem zöld nyíllal ment felfelé, hanem pirossal lefelé. Most 88%. :D
|
All times are GMT +1. The time now is 14:27. |