Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Bakik (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1233)

vityu 03-15-2008 23:07

Quote:

Originally Posted by Druida (Post 165532)
:( szegény... ez télleg elég súlyos baki :S
már csak abban reménykedünk hogy van egy kis tartalékod visszavásárolni az íjakat :)

Hát...annyira nem vészes. Csak a kp-m 1/4-ét buktam el így, mintha rendes áron ment volna ki. Ez van, majd máskor jobban figyelek! :D

Valezius 03-16-2008 16:07

Valaki bakizott, sikerült olcsón venni egy adag tekit, hullával nem is rossz :)

Ezúton szeretném megköszönni neki a kedvességét :D

Pepa 03-16-2008 19:12

Rohanás az idővel:

egyik normál csopiba - számomra- drága a nyersi. Van pár üres heki amit be kellene építeni, így megveszem a nyersit, amit előre jól ki is számoltam és természetesen messze meghaladja a raktári kapacitásomat. Teljesen örülök, hohy megvan minden nyersi és amikor rákattintok a "Építés" gombra, akkor kiírja: Körváltás folyamatban. Kv végére legalább a nyersi fele eltünt, mert nem volt neki hely.

vityu 03-16-2008 23:34

Tekercsíróval loptam, 1db raktár van, kb 20milla értéket elloptam nyersből az akkori áron. Piac, beírom,h mennyit mennyiért, katt, és szintén: Kv folyamatban... mindenből vagy 3k, szépen le 270re...gabonából vagy 15k, le 900ra... kicsit sajnáltam...

J.Ati 03-17-2008 02:06

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 165620)
Rohanás az idővel:

egyik normál csopiba - számomra- drága a nyersi. Van pár üres heki amit be kellene építeni, így megveszem a nyersit, amit előre jól ki is számoltam és természetesen messze meghaladja a raktári kapacitásomat. Teljesen örülök, hohy megvan minden nyersi és amikor rákattintok a "Építés" gombra, akkor kiírja: Körváltás folyamatban. Kv végére legalább a nyersi fele eltünt, mert nem volt neki hely.

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 165634)
Tekercsíróval loptam, 1db raktár van, kb 20milla értéket elloptam nyersből az akkori áron. Piac, beírom,h mennyit mennyiért, katt, és szintén: Kv folyamatban... mindenből vagy 3k, szépen le 270re...gabonából vagy 15k, le 900ra... kicsit sajnáltam...

Nagyon sajnállak titeket!
Most mi lesz veletek?:D:D
Legalább megtanultátok,hogy ne körváltás előtt akciózzatok,vásároljatok stb.!;)(vagy nem:rolleyes:):p

vityu 03-17-2008 07:29

Quote:

Originally Posted by Attila(: (Post 165641)
Nagyon sajnállak titeket!
Most mi lesz veletek?:D:D
Legalább megtanultátok,hogy ne körváltás előtt akciózzatok,vásároljatok stb.!;)(vagy nem:rolleyes:):p

vagy nem! :D

Pepa 04-11-2008 17:09

Baki-baki-de jól jöttem ki

89%-os morálja volt a hadi óriásomnak és stagnált. Másnap belépek és látom 65% és két nyillal megy lefelé. Látom nincs pénz zsoldar, nem baj gondolom jó lesz lengetésre. Már 85%-os és két nyillal megy le, amikor mergint elfogy a pénzem és megint két nyillal megy lefelé. 55%-on megáll és lassan elindul felfelé. kicsit elkezden unszolni és felmegy 88%-ra egy zöld nyíl. Gyorsan ütök egyett és már két nyillal megy fel. Kísér az ellen, de pattan és a morálom 100% egy zöld nyilacskáéval felfelé.

N.a.t. 04-11-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 169338)
89%-os morálja volt a hadi óriásomnak és stagnált. Másnap belépek és látom 65% és két nyillal megy lefelé. Látom nincs pénz zsoldar, nem baj gondolom jó lesz lengetésre. Már 85%-os és két nyillal megy le, amikor mergint elfogy a pénzem és megint két nyillal megy lefelé. 55%-on megáll és lassan elindul felfelé. kicsit elkezden unszolni és felmegy 88%-ra egy zöld nyíl. Gyorsan ütök egyett és már két nyillal megy fel. Kísér az ellen, de pattan és a morálom 100% egy zöld nyilacskáéval felfelé.

Pepa ezt szépen meglengetted :ĐĐ

Druida 04-11-2008 17:12

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 169338)

Ez nem baki hanem mázli :D

[HTPA]GeeForce 04-11-2008 17:21

Ja, nagyobb mázli, mint az enyém. :D Én előbb ütöttem, aztán fogyott el a pénzem. 92%-ról ezért nem zöld nyíllal ment felfelé, hanem pirossal lefelé. Most 88%. :D

All times are GMT +1. The time now is 14:27.