![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A mostani állapot is ugyanezt kéri az 1 orisoktól és a többorisokat bünteti. Pedig a többoris ezellen nem tud tenni semmit mindenképp szív. Az 1 oris tudna tenni a szívás ellen! Ez az egész kérdés túl van demokratizálva! 1 orid van?-> neked ezt kell vállalnod (csinálhatsz másikat és akkor talán könnyebb) több orid van? -> egész nap többször annyit kell a H-val foglalkoznod (törölj egyet akkor talán könnyebb) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A személyiségek fontosabbak, mint a top1? Biztos nem fog lelépni 800K-ról valaki aki meg akarja mászni az 1A tetejét. |
Mondjuk arra talán még rá is bólintanék így jobban belegondolva, hogy akinek nincs 1/A-ban országa, az kétszer menjen körbe 1kis számért.. de véleményem szerint nehezebb még egyszer végig menni az 5-2. szinteken, mint 1/A-ban eljutni egy bizonyos szintre.. ezért nem vagyok oda az ötletért.. ennyi erővel már játszhatna 1/A-ban is..
|
Quote:
Ez most nekem olyan mint a szegény ember aki a legkisebb királylányt akarja elvenni, de amig a legidősebb nem kelt el addig nem teheti :-D:-D |
Quote:
No, szal, akkor kérdezek: dolgozok napi 9-10, hol 11 órában, van két országom magyarban, kettő angolban, nem tervezem, hogy többet regisztrálok, mert sok értelme nincs, hogy a HT-lássa el őket. Hogy tudok én kibújni a teljesítés alol, lemondok személyiségről? Azt a B-ből forduló is megteheti, ha A-ban nem tudja, akarja teljesíteni a B-s ori szintjét. Aki meg a top1-be törekszik annak miért baj, hogy a B-s ország szintjét kell megütnie, hisz úgyis ez a célja, ha nem több... Nem vagyok könnyítések ellen, csak mindenkinek ugyanazoknak a követelményeknek kelljen eleget tenni. |
All times are GMT +1. The time now is 23:34. |