Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Non Omnis Moriar 12-03-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49691)
Én azt javasoltam, hogy ha van egy kiskék3-as orid B-ben, és egy kiskék2-es orid A-ban, akkor ahhoz, hogy B-ből lefordulhass a B-ben a kiskék3 feltételeit, A-ban pedig a kiskék2 feltételeit kelljen teljesíteni.
Ez kicsit nehezített verziója a "maradjon A-ban top30 a fordulás feltétele" pontnak.

Ez jó idáig, plusz, ha nincs orid Aban akkor Bből kétszer kelljen fordulni 1 számért. Ez szerintem éppen elég durva szigorítás, egy szint 1/A helyett 4 másik szintet kell mégegyszer megmászni. Sőt, emellett is a legvalószínübb hogy az 1/A parkoló orit választják többen.

Cassandra 12-03-2006 11:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49702)
Lássuk be, hogy a 6-os lehetőség hatalmas hátrány azoknak, akiknek csak egy országuk van.

Az egy országosoknak így 5-1. szinten nehezített feltételekkel kell játszani, a többországosoknak pedig 5-2. szinten nehezített, 1. szinten nem az, mert betesz oda egy egyszemélyiségű országot, és azzal top30% kell, aztán szevasz.

Hmmm... lehet én írtam le hülyén ezt, de a legeleje óta ezt szajkózom...

Deni 12-03-2006 11:40

Quote:

Originally Posted by Non Omnis Moriar (Post 49704)
Ez jó idáig, plusz, ha nincs orid Aban akkor Bből kétszer kelljen fordulni 1 számért. Ez szerintem éppen elég durva szigorítás, egy szint 1/A helyett 4 másik szintet kell mégegyszer megmászni. Sőt, emellett is a legvalószínübb hogy az 1/A parkoló orit választják többen.

Továbbra sem támogatom, hogy 1/A-t ki lehessen hagyni.. Az itt folyó ellenséges 1/A-hoz való hozzáállás véleményem szerint azt eredményezi, hogy azok, akiknek nem volt szerencséje 1/A-ba lépni, meg sem fogja próbálni, így meg sem tapasztalhatja, hogy milyen..

monro 12-03-2006 11:42

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 49702)
Lássuk be, hogy a 6-os lehetőség hatalmas hátrány azoknak, akiknek csak egy országuk van.

Az egy országosoknak így 5-1. szinten nehezített feltételekkel kell játszani, a többországosoknak pedig 5-2. szinten nehezített, 1. szinten nem az, mert betesz oda egy egyszemélyiségű országot, és azzal top30% kell, aztán szevasz.

És visszatértünk a topic elejére :)
A mostani állapot is ugyanezt kéri az 1 orisoktól és a többorisokat bünteti. Pedig a többoris ezellen nem tud tenni semmit mindenképp szív. Az 1 oris tudna tenni a szívás ellen!

Ez az egész kérdés túl van demokratizálva!
1 orid van?-> neked ezt kell vállalnod (csinálhatsz másikat és akkor talán könnyebb)
több orid van? -> egész nap többször annyit kell a H-val foglalkoznod (törölj egyet akkor talán könnyebb)

Cassandra 12-03-2006 11:44

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49707)
És visszatértünk a topic elejére :)
A mostani állapot is ugyanezt kéri az 1 orisoktól és a többorisokat bünteti. Pedig a többoris ezellen nem tud tenni semmit mindenképp szív. Az 1 oris tudna tenni a szívás ellen!

A több országos is lejöhet A-ból és felvihet oda másik országot...

Non Omnis Moriar 12-03-2006 11:45

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49706)
Továbbra sem támogatom, hogy 1/A-t ki lehessen hagyni.. Az itt folyó ellenséges 1/A-hoz való hozzáállás véleményem szerint azt eredményezi, hogy azok, akiknek nem volt szerencséje 1/A-ba lépni, meg sem fogja próbálni, így meg sem tapasztalhatja, hogy milyen..

Én meg támogatom. A javaslatom is leírtam, az előző írásomban ujfent leírtam hogy 1 szint 1A-t 4 másik szintre cserélni nagy ár. Ennél többet hiába írok ki, ugyan azt szajkóznám amit eddig, de hát mind ugyan ezt tesszük

monro 12-03-2006 11:48

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 49710)
A több országos is lejöhet A-ból és felvihet oda másik országot...

És akkor nem szív? Akkor is meg kell csinálnia az 1A-ban is a következő orijával ugyanazt.
A személyiségek fontosabbak, mint a top1? Biztos nem fog lelépni 800K-ról valaki aki meg akarja mászni az 1A tetejét.

Deni 12-03-2006 11:49

Mondjuk arra talán még rá is bólintanék így jobban belegondolva, hogy akinek nincs 1/A-ban országa, az kétszer menjen körbe 1kis számért.. de véleményem szerint nehezebb még egyszer végig menni az 5-2. szinteken, mint 1/A-ban eljutni egy bizonyos szintre.. ezért nem vagyok oda az ötletért.. ennyi erővel már játszhatna 1/A-ban is..

Non Omnis Moriar 12-03-2006 11:53

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49715)
Mondjuk arra talán még rá is bólintanék így jobban belegondolva, hogy akinek nincs 1/A-ban országa, az kétszer menjen körbe 1kis számért.. de véleményem szerint nehezebb még egyszer végig menni az 5-2. szinteken, mint 1/A-ban eljutni egy bizonyos szintre.. ezért nem vagyok oda az ötletért.. ennyi erővel már játszhatna 1/A-ban is..

Jó, Deni, de legalább a lehetősége adott. És még mindig ott van hogy lehet vozóbbá tenin az A-t.
Ez most nekem olyan mint a szegény ember aki a legkisebb királylányt akarja elvenni, de amig a legidősebb nem kelt el addig nem teheti :-D:-D

Cassandra 12-03-2006 11:57

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49712)
És akkor nem szív? Akkor is meg kell csinálnia az 1A-ban is a következő orijával ugyanazt.
A személyiségek fontosabbak, mint a top1? Biztos nem fog lelépni 800K-ról valaki aki meg akarja mászni az 1A tetejét.

No, szal, akkor kérdezek:
dolgozok napi 9-10, hol 11 órában, van két országom magyarban, kettő angolban, nem tervezem, hogy többet regisztrálok, mert sok értelme nincs, hogy a HT-lássa el őket.
Hogy tudok én kibújni a teljesítés alol, lemondok személyiségről? Azt a B-ből forduló is megteheti, ha A-ban nem tudja, akarja teljesíteni a B-s ori szintjét.
Aki meg a top1-be törekszik annak miért baj, hogy a B-s ország szintjét kell megütnie, hisz úgyis ez a célja, ha nem több...
Nem vagyok könnyítések ellen, csak mindenkinek ugyanazoknak a követelményeknek kelljen eleget tenni.

All times are GMT +1. The time now is 23:34.