![]() |
Hogy lehet egy kivitelező olyan hülye hogy lelakkoztatja a laminált parkettát?????:eek::confused::mad::mad::mad:
Jön fel a felső réteg... |
Quote:
|
Quote:
|
most dühös vagyok.. :mad:
egy paraszt hajszálon múlt, h fényes nappal a kálvin tér közepén kizsebeljenek.. a féltéglás pénztárcámat a súlya mentette meg az övtáskámból való eltulajdonítástól.. :mad::mad::mad: |
Quote:
|
Grrrrrrrrrrr:mad::mad:
Összességében ez egy nagyon rossz nap volt..... Bár a vége már határozottan jobb...:) |
Quote:
|
Grrr Havazik:mad:
|
Quote:
Rontani, akkor már nem lehetett rajta...:D |
Quote:
|
Életem eddigi leghosszabb vasárnapja -jól kezdődik a hét :(
|
Quote:
|
Hihetetlen, hogy egy kis sérülés milyen fájdalmakat tud okozni. Ráadásul most gépelhetek egy kézzel.
Délután egy kis tövis szúródott az egyik ujjam alsófelébe azóta úgy bedagadt, hogy további kettőt sem tudom már mozgatni. Holnap mehetek orvoshoz ilyen kis semmiség miatt. |
Quote:
|
Quote:
|
Szerintem az angolok is keresztények ott mégis vasárnappal kezdődik a hét :)
Nálunk hétfővel :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Mit ahogy a reformátusok is keresztények. |
Milyen szekrények?!
|
Quote:
|
Quote:
|
De sok gyökere van egy kis málnabokornak...30-nak meg főleg...Össze vissza szúrtak, martak, de akkor is kiszedtem őket :mad:
|
Áramszünet miatt bekakilt a gépem:(
Mindenféle hibaüzenetek jönnek. Most újra kell húzni talán, akkor nem lesz gond. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Az anglikán egyház független a pápától, és nem is tartozik a hagyományos református egyházakhoz se. Pl. a papi hierarchiája olyan mint a katólikus egyházé, míg a mise az református szinezetett ölt. Meg vannak még hitbéli kérdésekben is különbségek a kétféle egyháztól benne, de most nem ugranak be, hogy mik azok.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
(Más: írtam a supp-ra, és még nem kaptam választ :( Meddig várjak?) |
Quote:
|
Quote: