![]() |
Quote:
ügyesek :) |
grat nekik, tényleg nem semmik :)
|
Gratula ismét:)
csak így tovább |
Gratula:)
*rövid* |
innen is gratu!
|
Üdv Minden 1A-s bajnoknak és aspiránsnak.
Régen nem jártam itt de többen jeleztétek, hogy jó lenne egy "szokásos" összejövetel a Szkarabeuszban így felhívnám a figyelmet a BULIK témakörben meghírdetett időpontra és kérem azokat akik szívesen jönnének jelezzék ott. (ne itt! ;) ) Köszi Mo |
2007-12-04 12:01:05Mi nem menekülünk, hanem visszafelé nyilazunk! (#2645) támadást indított Azt kapod amit nem akartál!! (#2731) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3200 hektár földet.
Szép! Gratula Paliéknak! :) |
Quote:
már vártam, hogy mikor lesz támadás a nyilasoktól :rolleyes: |
Az azért meglepett, hogy a csapódás előtt is 2 körre voltak. Legalábbis nekem úgy tűnt.
|
Köszönjük a gratokat :)
Quote:
|
Gratula a szép ütéshez:)
|
Quote:
Szép kerek heki:) |
Szép volt Never :D Hajrá hajrá, így tovább! :)
|
nem tudom ki ott a vezér, de hát cinkes volt az az ütés. de nagyon!
|
Quote:
|
szép ütés gratula!
|
Quote:
|
Mint az ütés egyik szenvedő alanya én is csak gratulálni tudok a Nyilasoknak.
|
Quote:
|
Quote:
Úgy gondolom, régen rossz ha egy játékban szégyenkeznem kellene, mert nem nyertem. Vagy mert vesztettem valamit. Lehet hogy nem voltak gépnél. Lehet hogy nem volt pénzük lovakra... A gratulációja meg követendő, ezért én adok egy zöldet. |
Quote:
nem lehet mindenki ott minden támadásnál, gondolom, ha ott lettek volna és tudnak visszamennek :) lehet, hogy nem is távoloztak :) ez egy játé ne vedd ilyen komolyan :P |
Quote:
|
Quote:
Szerintem egy 1/A-beli nagyon magasan levo klannak egyszerre nem lehet megengedni az alabbi dolgokat: -nincs penz a klanban -nem figyelnek raallast -nem tavoloznak -egyseg sincs a klanban Ha nincs penz, legyen egyseg, ha nincs egyseg, legyen penz. Tavolozni sajnos, szinte muszaj, es ha sokan vannak, ez nem olyan nehez feladat. Esetleg lehet figyelni a rivalis klanokat, epulgetnek-e, stb... (ha mindbol eltunik a torony, az pl gyanus...) Ez nem lehordas. Egyszeruen elkepesztett hogy ilyen nagy klanok ugy mennek klantutni, hogy 2 korosek a beutes pillanataban! De ennel sokkal jobban elkepesztett, hogy ezt a tamadott klan nem hasznalta ki. Remelem igy mar erthetobb a beirasom... Persze, lehet jatszani a "majd csak lesz vmi" mentalitassal is, csak akkor tobb kudarc fogja erni az embereket, amikor a "fuggok" leverik oket... Ismetlen, nem szidtam senkit, egyszeruen marhara meglepett az, amit Fegya irt... Nem gondoltam volna, hogy ilyen magassagokban ez lehetseges. Hat ennyi.. :P |
Quote:
jó ez a játék.. így ahogy van.. a magam részéről hálás vagyok, hogy van :P mondjuk néha, sok időmet elvette.. de most pont jó :D és végülis, itt úgy látom minden teljesítményért gratula jár.. ez szép dolog a gesztus számít, hogy gratulál a "vesztes" (erkölcsileg morálisan nyert :) ) a nyertesnek ... szép volt. ha visszamegy akkor meg szemfüles lett volna.. :P |
Quote:
Ez 1 játék ahol hibázni is szoktak a játékosok, másrészről sok logikus oka is lehet , h nem használták ki ezt a jackpotot.. szerintem ebben a játékban azoknak kell szégyelni magukat, akik JKSz-vel v Több ori irányításával tesznek tönkre országokat... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tudok neked konkrét példát... ne haragudj nincs kedvem kodfejtőként olvasni az üzeneteidet... ha vkit beütnek és nem kísér,, sztem nem feltétlen van szégyenkezni valója, ezt körülbelül a top3 klánnál nem tudnám elfogadni... ;) |
Quote:
|
Quote:
Pontszám szerint a ráállás utáni körben 3 köröseknek kellett volna lennünk, nem tudom miért maradtunk két körösek, de remélem az öreg rókák majd megmagyarázzák :). Két klán közé álltunk be, akik 18k pontra voltak egymástól, úgyhogy arra is kellett figyelnünk, hogy a ráállás után nehogy az alsóra 2 körre kerüljünk. Mások kiszagolták a klántámadást, úgyogy még az utsó bontásnál sereget is kellett elengedni, és a bontás beállításnál még nem tudtuk mennyi sereget kell majd elengedni. Az elengedésnek köszönhetően az egyik csapat hiénát sikerült fogni, a másikat nem. Hozzátenném, hogy a klánban senki nem játszik régen az A-ban támadó stílusban, ez volt a 6. ütésünk. Ehhez mérten viszonylag sokan vagyunk a klánban, egyrészt nehéz összeszervezni ütést, másrészt amikor ilyen akció van és a pillanat törtrésze alatt kell dönteni és cselekedni, hát ehhez nincs még meg a rutin. Szóval sem a játékban, sem azon kívül nem szégyellem sem a magam, sem a klántagok cselekedeteit. ha túl lennénk párszáz klánütésen, és így alakulna, akkor talán elgondolkoznék rajta. Mellesleg mi legalább próbálunk játszani azzal ami van, és abból ami van. |
Ja, és köszönjük az ellenfélnek a gratulációt, amit a játékon belül már korábban megtettek :)
|
Quote:
A bontas es az elengedes ket kulon korben van, elvileg. Elengedni nem a hienak miatt kell, hanem azert, hogy ha szembejon a masik klan a raallaskor. Hienak miatt elengedni akkor kell, amikor sikeres klanutes utan a pontlistabol valo kilogast vettek eszre, de ilyenkor ugye mar nincs bontas. Szoval egyaltalan nem ertem, mit mondasz. Ha pedig ket klan 18k pontra van egymastol, nem tudsz ugy a ketto koze allni, hogy az egyik ne legyen 2 korre. :) Valamint az elengedes normal esetben nem befolyasolja a pontszamod, ha ugyes vagy, csak lefele... Bocs, lehet keso van, de nem ertelek... :) |
halkan megjegyzem h a tengapi teljesben volt egy 13 órás hiénázás. szóval a rááláskor már volt támadás. mondjuk akkor sem elengedni kellett.
szerintem paliék rájöttek hol hibáztak és majd ellenünk nem fognak ;) |
Quote:
kicsit fáradt voltam már este mikor leírtam. |
Mi láttuk ,hogy jönnek Nyilasék. De megfordult a fejünkben, ,hogy kitudjuk védeni az ütést.Mondjuk nem sok kellett hozzá valószinüleg. Bontani akartunk, de hát ők is bontottak . Nem hiszem, hogy szégyenkeznünk kéne.
Vannak jók és vannak jobbak. És vannak akik a szájukat jártatják. Kritizálni kibicként a legkönnyebb. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:D:D:D:D:D Az megesik nem egyszer, hogy egy esemény kapcsán kialakul némi okoskodás, és egyesek nekiállnak arcoskodni. De arra csak te vegy képes, hogy lelámázod mindkét felet, bebizonyítod, hogy te vagy a király, aztán megsértődsz mert nem tetszik nekik pedig te csak "segíteni akartál":D Ez nagyon LOL:D:D:D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:24. |