![]() |
-Mi történik ha két szőke nő egy mással szembe fut?
-........ -Összetörik a tükör! |
A magánkórház sebészetére feldúlt férfi ront be:
- Doktor úr! Doktor úr! Kérem, sürgősen kasztráljon engem. - De hát uram... - Kérem, doktor úr, ne kérdezzen semmit, higgye el, ez nekem nagyon fontos, ezen múlik az eljövendő életem és boldogságom. Nem érdekel, hogy mibe kerül, de kérem, gyorsan, soron kívül kasztráljon engem. - Uram, jól végiggondolta ezt a dolgot, egészen biztos benne, hogy ezt akarja? - kérdezi a megdöbbent orvos. - Persze doktor úr, kérem lásson neki azonnal. Az orvos látva a páciens eltökéltségét, nem kérdezősködik tovább, aláíratja vele a szükséges papírokat, előkészítteti a műtőt és elvégzi a műtétet. Az altatásból ébredező betegnek az ágya szélén ülve ezt mondja: - Nézze uram, a műtét sikerült, néhány nap alatt teljesen be fog gyógyulni a seb, de kérem árulja el nekem, hogy miért volt magának ennyire sürgős ez a műtét. - Nézze doktor úr, megismerkedtem egy gyönyörű és gazdag lánnyal. Megkértem a kezét, de azt mondta, hogy ő és a családja zsidók, és az apja soha nem egyezne bele abba, hogy egy katolikushoz menjen férjhez. Hát ezért volt szükség a műtétre. Az orvos elképedve: - Uram, maga nem körülmetéltetni akarta magát véletlenül? - Látja doktor úr, ez a helyes kifejezés, csak ez nem jutott eszembe a nagy sietségben. |
|
Quote:
|
Rádiós kívánság műsor....
-Halló,kivel beszélek? -Lakatos József vagyok és találtam 1 pénztárcát itt a Ferihegyi reptéren és volt benne 500Font 100000Forint Meg 300dollár. -És vissza szeretné adni a tulajdonosának,hogy betelefonált? -Nem,de küldenék neki 1 szép cigánynótát! |
Megy két cigány egy biciklin az úton. Egyszer csak elszáguld mellettük egy fejnélküli motoros. Néznek értetlenül a fiúk. Körülbelül tíz perc múlva elszáguld mellettük egy másik fej nélküli motoros. Megint csak néznek csodálkozva. Eltelik újabb tíz perc, amikor egy harmadik fej nélküli motoros is elrobog mellettük. Na erre már megszólal az elöl ülô cigány:
-Te, Pisti!Há nem kéne már bövönni azt a koszát?... |
Quote:
Ez hülye vicc. A kaszával általában dolgozni szoktak! :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A villamoson egy nő hirtelen leül egy férfi utas ölébe. Elnézést kér:
- Jaj, ne haragudjon, azt hittem, feláll... - Nem, hölgyem, az csak a kulcsom... Grrr....:o:D |
Quote:
|
Illemtanár az érettségi bankett előtt álló fiúkat vizsgáztatja.
-Nos uraim. Képzeljék el, hogy az asztalnál ülnek a hölggyel, de Önöknek ki kell mennie a mosdóba. Hogyan teszik ezt? Első fiú: -Én felállnék, kissé meghajolnék és elnézését kérném, hogy egy kis időre magára kell hagynom. -Remek válasz. Következő! Második fiú: -Én felállnék és egyszerűen szólnék, hogy pisálnom kell. -Én ezt nem javaslom. Következő! Harmadik fiú. -Én felállnék, a szemébe néznék és azt mondanám: Bocsásson meg drágám, de most egy rövid találkozóm lesz egy közeli barátommal, akit vacsora után Önnek is szívesen bemutatok. |
|
Az orvostudomány rövid története:
- Fáj a torkom! Kr.e. 2000 - Tessék, edd meg ezt a gyökeret! Kr.u. 1000 - Az a gyökér pogány dolog, mondj el egy imát! Kr.u. 1850 - Az ima babonaság, idd meg ezt az elixírt! Kr.u. 1940 - Az elixír kígyóolaj nem tesz jót, nyeld le ezt a pirulát! Kr.u. 1985 - Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot! Kr.u. 2001 - Az antibiotikum nem természetes, nesze edd meg ezt a gyökeret... |
A kakas kergeti a tyúkot a baromfiudvaron. A gazda nézi egy ideig a hajszát, majd odavet egy marék kukoricát. A kakas azonnal elfelejti a tyúkot, és a kukoricára veti magát. A gazda felsóhajt:
- Drága jó Istenem! add, hogy soha ne legyek ilyen éhes... Nénike odamegy a sírásóhoz a temetőben. - Ne haragudjon aranyoskám, de megmondaná, merre találom a negyvenegyes parcella, harmincnégyes sírt? - Höhö, ezt bírom... Elmászkálnak, aztán meg nem találnak vissza...:D A lakásavatón a háziasszony elhűlve olvassa az egyik csokron a feliratot: "Nyugodjék békében". Amikor másnap reklamálva felhívja a virágboltot, a boltos próbálja nyugtatni: - Elnézést kérünk a hiba miatt, elcseréltük a csokrokat. De képzelje magát a másik fél helyébe, aki a temetésen azt olvassa: "Gratulálunk az új otthonodhoz". |
Három indián fiú beszélget az apjukkal:
-Apám, engem miért hívnak Felkelő Nap-nak? - Mert felkelt a nap mikor megfogantál. A következő fiú is megkérdezi: - Mondd apám, miért lett a nevem Szökkenő Bika? - Mert épp akkor szökkent egy bika mikor megfogantál. csend.. -Hát te Lyukas Gumi nem kérdezel semmit?:D |
|
Quote:
|
Iskolában biológia óra.
- Gyerekek, milyen madarakat ismertek? Anna: - A sirály. - Nagyszerű. Zoli: - A veréb. - Nagyszerű. Pistike: - A kerekes bagoly. - Pistike, Pistike! Ilyen madár nincs is! - csodálkozik a vonzó, fiatal tanítónő. - De igenis van, tessék csak eljönni hozzánk, majd mutatok egyet. A tanítónéni kíváncsi lesz, elmegy Pistikéhez. Aznap még rövidebb szoknyát húzott fel, még vonzóbban néz ki. Pistike bekiabál a szobába: - Nagypapa, nagypapa, itt van az a csaj, akit ígértem neked! Képzeld el, még bugyi sincs rajta! A nagypapa kiront a tolókocsival: - Huhuuuu! Huhuuu! |
Tegnap a piacon elcsíptem egy utalást. Képzési áron vettem 10k íjat és 12k lovat, aztán tovább is adtam őket kb 1 mlliárd haszonnal.:)
Erről jut eszembe ez a vicc: Férfi betelefonál a rádióba: -Jó napot kívánok! x rádió, parancsoljon! -Jó napot! Ma a repülőtéren találtam egy pénztárcát, benne 2000 euróval, 100000 forinttal és 1500 dollárral. -Maga nagyon rendes ember. Szeretné visszajuttatni a jogos tulajdonosának? -Nem,..... de küldenék neki egy számot....... Bocs, ha már volt.:D |
Quote:
Quote:
|
A belső fórumról:
- Mi a közös a matekban és az evésben? - A SZÁM! |
Quote:
|
Mari néni leesik a létráról s eltöri az egyik lábát. A kórházban begipszelik, s azt tanácsolják neki, hogy ne másszon létrára egy darabig. Két hét múlva Mari néni megy vizsgálatra, hogy megnézzék hogy forr össze a csont. A vizsgálat után megkérdezi a doktort, hogy most már mászhat e létrára.
-Árulja már el drága Mari néni, miért akar maga begipszelt lábbal létrára mászni? -Azért mert qva nehéz már 2hete az esőcsatornán közlekedni... |
Ettől kiakadtam :D
http://www.hobbielektronika.hu/forum...b8abdf6bc2.jpg |
Goluboj (#560790) [4/L] Valaki tudja mit jelent ez? Oroszul van.
|
Quote:
Goluboj: b..i, égszínkék, kék, világoskék |
Quote:
|
Amerikában egy férfi meséli a barátjának, hogy az áruházukba egy fantasztikus gépet szereltek fel, ami megborotválja az embereket.
-Hogy működik? kérdezi Nagyon egyszerü bedobod a pénzt, bedugod a fejed a lukos s a gép megborotvál. Hát ez fantasztikus, de van egy dolog amit nem értek. Mit? Hogy lehet hogy minden ember fejének a mérete és formája más, s a gép mégis mindenkit megborotvál? Igen de csak az első alkalommal..... Ne a medvét akard lefutni, elég ha az előle menekülő leglassabb futót lehagyod. (tegyél róla, hogy ez az anyósod legyen) |
Megjelent egy hirdetés az egyik újság társkereső rovatában:
"Fiatal fekete nőstény férfi társaságot keres, származás nem számít. Csinosnak mondott lány vagyok, aki szeret játszani. Szeretem a hosszú erdei sétákat, szívesen utaznék a terepjáródban, elvihetsz vadászni, kempingezni, horgászni. Gyertyafényes vacsorákon a tenyeredből ennék. Simogass sokat és bánj velem szeretettel. Amikor hazaérsz, az ajtód előtt várlak, csak azt viselem, amit a természet adott. Hívd az 555-555-öt és kérd Daisyt." Ezután 15 ezer férfi találta magát abban a helyzetben, hogy az Atlantai Állatvédőkkel beszél telefonon egy 8 hetes Labradorról. |
Egy férfi kétségbeesetten rohangál a folyóparton. Meglát egy horgászt.
- Mondja uram, nem látta erre a feleségemet? - Hogy nézett ki? - Szőke, rövid szoknyában, piros blúzban. - Igen? Alig néhány perce láttam... A férj megkönnyebbülten felsóhajt. - Jó, akkor nem lehet messze. - Szerintem sem - feleli a horgász - most nagyon gyenge a víz sodra... |
Ma feltették nekem a kérdést,amire -bevallom- nem tudtam érdemleges választ adni: Ha valaki fürdés előtt megy kakilni,akkor minek töröl feneket??!
Amellett,hogy leestem a székről,engem is érdekel a válasz :D |
Quote:
|
Quote:
Ha van rá válasz,elmondanád? |
Quote:
|
Quote:
http://kuruc.info/r/22/31007/ a Tsobi kérdését kiegészíteném, és akinek zuhanyzója van????? |
Quote:
|
Quote:
103 :p |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 18:32. |