![]() |
Ork sámán vagyok. Hatalmas seregem kőkemény brutális ninjákból áll akik a hullák kiirtására szentelték életüket. Ha szeretnél csatlakozni pusztító hadjáratomhoz küldj üzenetet. Feltétel: legyen tolid. Kezdők is jelentkezhetnek. (Én vérprofi vagyok.)
|
Quote:
|
Sry. Ez nem olvasható sehol csak úgy kibuggyant beéőlem.:)
|
Quote:
|
Quote:
|
Üdv hoditók!!!!!!!!!!!
Szövit alapítanék. 1 varis orit 200 heki körül 1500 varival 1 tolis orit 200 heki körül 1500 tolival 1 tudós orit 200 heki körül min 30 könyvtárral és 1500-as sereggel. feltétel: heti 5* belépés,csapatjáték,vip nem kell ork tábornok vok én |
Üdv hoditók!!!!!!!!!!!
Szövit alapítanék. 1 varis orit 200 heki körül 2000 varival 1 tolis orit 200 heki körül 1500 tolival 1 tudós orit 200 heki körül min 30 könyvtárral és 1500-as sereggel. feltétel: heti 5* belépés,csapatjáték,vip nem kell ork tábornok vok én Érdekes szövi lesz ebből sztem.... |
legalább egyet olvass már vissza...
|
Quote:
|
Quote:
A délután folyamán jelöltem olvasottnak a fórumot, mert azt hittem elolvastam, ami érdekelt, de mégsem, és mikor ez láttam a dipiben, csak beraktam, mert elvileg nem volt benne általam olvasatlan üzi, de tévedtem... |
2008-12-20 15:53:54
Helyezés: 304 Érték: 14285 Üdv! Keresünk szövibe 4. tagnak egy full varist, min 1500 varissal, 2 körön belülről, VIP nem fontos, de nem hátrány ha van:) Full varis rlz :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
legalább kevés varit ölnek:D
|
Érték: 45635
Ha asszed erős hadis vagy írj! ;) Végre egy pontos fogalmazás :) Nem szigorú akartam lenni, de az ilyen szintű figyelmetlenség nagyon tud zavarni, és éppen tetőzött a poharam :) |
Quote:
Az enyém meg üres, önts vmit ide is;) |
Quote:
|
Varis, elites ork vagyok!(leszek) Szövibe lépnék!...(tapasztaltakhoz)Én az vagyok:)
Látszik menynire tapasztalt :) |
Helyezés: 1330
Érték: 21881 Sziasztok :) Gnom-Tudos/varis szovit keres a kornyekrol. Nem sietek, de velem lehet haladni. Vip van, uziket varom. MSN, TS akad es BOLDOG KARACSONYT :)))) A kiemelt részt nem nagyon értem :confused: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Elrontjátok itt a kedvem :p
|
Quote:
|
"SZeretnék szövibe lépni a fajom nem mondom meg de levélben igen"
|
"klant keresek, hadis oriasm ja es tom tom, de oriassal vok es kesz:D
tobbit zoldben, ami meg fontos irjon az, aki tudja miert es honnan van ez a zoldben bal oldalt volt meg anno, mikor uzit kaptal emiatt? varom a valaszokat de gondolom meg a nagyon regi zold, ami job" Azért ez sem semmi :) |
Quote:
|
én próbáltam megfejteni, de nem ment! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"most már télleg regeljen vki egy hadis orit azt jöjjön mert 2004 óta keresek 4. tagot...."
hihi :) |
ugyen nem ide tartozik, de kapcsolódik a dipihez:
anarch5 szint, hirdetésem kint: Föld: 200 hektár Katona: 0 Népesség: 2.xxx Védő: 0 Foglalkoztatottság: 88% Támadó: 0 Pénz: 37.329.884 Íjász: 560 Étel: 0 bála Lovas: 0 Rúna: 69.476 rúna Elit: 0 Morál: 76 % Varázsló: 4.200 Katonai morál: 95 % Tolvaj: 4.200 Szövetség: magányos farkas Faj: Fél-elf Személyiség: Tudós +1 millió tekercs Ára: 2 vip. Erre ír egy csávó, hogy ő ad érte 1 vipet, mert 2mrdot adnak egy vipért, és az az 1 milla teki ára 1,5 mrd, + 500 milla amiből felhúztam az orit.Nem tudom ki ad 2 mrdot 1 vipért, de szeretném megtudni kiaz :) Mondjuk a szinurak biztos hogy olcsón adják, ha adnak, mert nekik van mint a szemét.De akkor miért nem vesz attól aki 2mrdot 1 vipért ad? |
All times are GMT +1. The time now is 11:53. |