Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Harcosok (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=948)

Harcosok 11-01-2006 11:05

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 39893)
amugy az arena meg a parbaj sem egyenlo eselyekkel indul mert a banyakat randomban kapod :P

Sajna ezt is rosszul tudod mivel mindenki minden bányábol mindig 3-at kap:)

jack herrer 11-01-2006 11:08

miert mit tudok meg rosszul???

jack herrer 11-01-2006 11:10

direkt odairtam hogy nem arenaztam es nem parbajoztam de sztem nem 3 banya kell ha jol saccolom es meg epitessz tobbet:D

Harcosok 11-01-2006 11:11

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 39899)
miert mit tudok meg rosszul???

DE azért ez tetszik nekem megy keményen itt a duma,hogy ötleteket adok ehez+ahoz . És mégis mit látok a nagy okos közönség olyan értelmes dolgokat ir a rövidfordulos játékokról....
Azt,hogy én vitázok:)
Én csak véleményt közlök:)

Harcosok 11-01-2006 11:14

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 39901)
direkt odairtam hogy nem arenaztam es nem parbajoztam de sztem nem 3 banya kell ha jol saccolom es meg epitessz tobbet:D

Na mostmár ténleg jobb lesz ha csendben maradsz rövidfordulos játékok terén:P
Párbajon aki nem fedez álltalában(szinte mindig) 3bányával nyomja végig és nem sürven van fedezés csak ha elején ütést kap valaki:)

jack herrer 11-01-2006 11:15

en ezt eszosztasnak es arcoskodasnak nezeznem inkabb nem is ismertsz de mar azt is rosszul tudom pl :)
na mind1 tudom az ilyen pszihopata szuperhosokkel szemben soha nem lehet igaza senkinek:D

Ati 11-01-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 39905)
en ezt eszosztasnak es arcoskodasnak nezeznem inkabb nem is ismertsz de mar azt is rosszul tudom pl :)
na mind1 tudom az ilyen pszihopata szuperhosokkel szemben soha nem lehet igaza senkinek:D

A bányák terén Harcosoknak volt ám igaza. :)

Harcosok 11-01-2006 11:17

Quote:

Originally Posted by jack herrer (Post 39905)

Hát a párbajt tökéletesen rosszul tudod:D
Ja és pls szolaljon már fel az aki ellenem szavazot és a külső forumon kivül is beszéltünk....Alig van 1-2:)

Dragi 11-01-2006 11:18

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39904)
Na mostmár ténleg jobb lesz ha csendben maradsz rövidfordulos játékok terén:P
Párbajon aki nem fedez álltalában(szinte mindig) 3bányával nyomja végig és nem sürven van fedezés csak ha elején ütést kap valaki:)

Harcosok te meg nem tdusz annyit Anarchról mint jack :) De sztem ő is szívesen megmérkőzne az oriddal anarchistába :) :rolleyes: és amúgy nagyon sokakat a Hódítóban nem érdekel a párbaj és a rövidfordulás játék ha érdekelné őket akkor nem 100-an játszanának hanme min. egy teljes csoportnyi :) az az 1000-3000 ország szvsz :)

Dragi 11-01-2006 11:18

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 39908)
Hát a párbajt tökéletesen rosszul tudod:D
Ja és pls szolaljon már fel az aki ellenem szavazot és a külső forumon kivül is beszéltünk....Alig van 1-2:)

*jelentkezik*

All times are GMT +1. The time now is 21:11.