![]() |
Ugy látom mindenki alaposan megijedt ezektől a hatalmas számoktól....
Talán érdemes lenne a témát a szavazás ellenére is alaposan ujra végiggondolni. Szükség van változásra az nem kérdés, de a mértéke az igen. Az a cél, hogy jobbítsa segítse a játékot. |
Más megoldás!
Haliho!
eléggé otthon vagyok a top ügyekben igy asszem kitalaltam vmit skacok :) ha utanaszamoltok hogy mennyi az esélye annak hogy felfedezzen 1 ori 20, v akár 50k hekin a jövőben kijön az h semmi olyan durva szamok lesznek h van olyan heki ahol 1 napi kepzes 1etlen hektar felfedezesehez sem eleg... Ezert van 1 masik javaslatom a felfedezessel kapcsolatban (ehhez a temahoz kapcsolodik Ati) Na szoval: Ugyebar most a top4 ori hektarszamaig lehet fedezni... A-ban 4 ori siman egyuttmukodik... mi lenne ha a top4et top10re emelnenk? v akar 15re? nem tudnak annyit bontani az elso orival h a top10 v 15 ori ala essen es ujra tudjanak fedezni!! nagyon egyutt kell ahhoz lenniuk! Annyi ori pedig fix nem fog egyuttmukodni, mert az mar 2 klan... 2 klan pedig nem mindig szivleli egymast :) foleg nem a top1 es top2 klan... Anarchban is beadná a szivatast, foleg Dben :D megállna a gigaorik keletkezése, elkezdődne a harc... viszont igy a kis orik nem szívnának! Kérnék erre vmi kifejtős véleményt ha elvetitek, még Atitol is, ha ráér hogy leírjon pár sort :P devil |
Quote:
Arról sikerült nagyjából meggyőznötök, bár még nem mondom ki véglegesre, hogy A-ban is mindenki nulla felfedezettről induljon. |
Quote:
|
Quote:
emelett az is előfordulhat, hogy ha 15. hely számít, akkor mondjuk 700k-n jegelik a felfedezési limitet, és akkor nemhogy sokért lehet fedezni, hanem semennyiért sem. |
A drágítás képlete meg lett szavazva, tehát ez eldőlt. Bár a törpe lehetőségeiről még gondolkodni kéne sztem.
Ugyan a topnak közelében se vagyok, meg az 1A-nak se, tekintve, hogy fiatal az országom, de felvetnék valamit, ha megengeditek. Devil ötletét továbbgondolva, mi lenne, ha a felfedezési határ a 4. helyezett (vagy első)90%-a lenne (vagy 95, vagy más), tehát a viszonyítási alap területe csak mások rovására tudna növekedni. Ekkor akik benne vannak ebben a körben nem tudnának felfedezni, még csillagászati áron se. Akik meg nincsenek, azok felfedezéssel be tudnak jutni ebbe a körbe (bár elég drágán) így egy idő után szerintem össszesűrösödne a mezőny. (ekkor már talán könnyebben lehetne harcolni is, ha jól gondolkodom) Persze, ha teljesen hülyeségeket írtam, akkor ne vegyétek figyelembe, csupán a gondolkodásra támaszkodhattam tapasztalatok hiányában. |
Quote:
|
Ez a felfedezés javaslat nem a variknak meg a toliknak tesz be nagyon?
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:59. |