![]() |
Quote:
|
azt hiszem Rosberg azt mondta, h Alonso most a középmezőny leggyengébb autóját vezeti (még Barcelona előtt), ahozképest sikerül neki eredményeket elérnie, mig Fisichella és Piquet ugyanazzal a kocsival semmire nem volt/van jó... :)
Alonso-t lehet szeretni és nem szeretni, attól még a mezőny egyik legjobb versenyzője, míg Hamilton-nak még kell pár év, h oda jusson. (szerintem nem fog) |
Én rózberget meg alonzót nem bírom... a többi versenyzővel nincs bajom, de én az autók miatt nézem elsősorban.
|
Quote:
|
Quote:
Hupsz,ez Button :D |
Quote:
hamar megnéztem a live timing-ot a neten, ami előttük is ott volt, és egyet röhögtem. :D egyébként sztem hangulatos a magyar kommentár. a román közvetítéshez képest elsőosztályú. ha valami nagy előzés van, esetleg valaki összetöri durvábban az autóját, ezek még akkor is azt osztják, hogy milyen nagy román tehetségek vannak, akik mittomén milyen noname szériákban versenyeznek játékautókkal. ha tiszta véletlenül nem a nagy román tehetségekről van szó, akkor kezdik mesélni a saját élettörténeteiket. :D |
Teljesen jó a magyar komment, szétröhögöm az agyamat. :D:D:D
|
Érdekes volt a tegnapi futam. örülök a BMW sikerének és sajnálom, h a Renault-ok, Kimmi és Lewis nem tudta befejezni a futamot. Izgalmasabb lett volna a vége.
Massa viszont nagyot autózott! Coulthard is remek volt! :) |
Quote:
egyébként: Hamilton és Rosberg 10 rajthelyes büntetést kapott |
Én viszont a plafonon vagyok örömömben... évek óta figyelem Kubicát, ahogy a nagy sztárok mellett gyűjtögeti a pontokat, és lám, jelen pillanatban vezeti a pontlistát! Csak gratulálni tudok nekik, annak idején Schumacher jött így fel a Benetton-Renaulttal, egy középcsapattal akik leigazoltak egy tehetséges fiatalt, és együtt nyertek világbajnokságot a konstruktőröknél és egyéniben is.
Ja, és Hill után először van olyan pilóta akinek őszintén tudok szurkolni, ez külön öröm számomra :) (balra el, könnyek morzsolgatása) |
All times are GMT +1. The time now is 17:19. |