![]() |
Quote:
A nem túl nehéz lefordulási feltétellel (pl 5K fix heki) ösztönözve lenne az, aki csak kínlódva halad, hogy leforduljon, és azzal, hogy csak másodszori körbemenetel után jár plusz szem a kék szám nimbusza is megmaradna. Az meg, amit feszegetsz, hogy adott, konkrét helyzetben melyiket éri meg inkább választani, hát ezt mindenki el tudja majd dönteni, mikor olyan helyzetbe kerül. |
Quote:
|
Sziasztok megint!
Mit szólnátok ahoz, hogy a top 10-30% (vagy 20-30%) -ig eső részben ketyegnének a top körök, és lenne morálromlás. Így aki nem játszik csak a forgatás miatt áll ott, az kénytelen lenne egy idő után mozdulni valamilyen irányba. |
Quote:
|
Quote:
Nem mindenki azért áll ott, mert forgat, hanem millió más oka is lehet... |
Quote:
itt fent 100 heki 1 yard... kb 50milliárddal felérsz a topba ha fedezni akarsz 20al ha üttök |
Nem olvastam mindent végig, de összegezve az én észrevételem a következő lenne:
Növeljük meg a szintlépéses max hekit minden csoportban, főleg a B-ben. mert a probléma forrása az, h 2400ról kell feljutni a topba... a 2400fix, a top30 meg növekszik... következményei: - lenti csoportok lehet nem lennénk már olyan könnyűek (kékszámosaknak sztem tuti) - B-ben is felpezsdülne a várakozás - nem kell az A-ban teljenek a körök növekedéshez, - közelebb kerülhetsz a tophoz a fordulás után.. - javasolnám én is a morál rombolást a túl sok topkör után (bár magam ellen beszélek) |
Quote:
|
Ati amit levezettél par oldallal elörebb hogy könyitett fordulás és nincs kék szám max ha mégegyszer könyitett forduláson vagyok az nem jo
ha nem akarok az 1-be játszani és tudom hogy mondjuk 2000 hekin léptem fel és el kell jutnom 5000-ig hogy ujra lenn játszak akkor nem egyszerübb ha az orit zérozom, vagy törlöm és hozzok egy ujat?? minek pazaroljam az idöt arra hogy még az 1-be 2000-ről 5000-ig feljussak?? ugyse kapok érte semmit se hogy értelme legyen. Egyszerübb ha mindjárt a 2-ből zérozok vagy törlök:D nem tartom szerencsés iránynak ezt Az tetszik hogy 2b felső max földhatárját feljebb toljuk. Mondjuk mindig annyi lenne amennyi a top 30 harmada:DD ez akkor most pl 3300 heki?? de az is megfelelő hogy lenne egy fix határ és az ország megkapja a kék számot |
Quote:
Ati azt is leírta már párszor, hogy ez a javaslat azokat célozza, akik nem szeretnek, vagy idő hiányában, vagy bármi más okból nem tudnak aktívan játszani A-ban. A 2B max földhatárának tologatása mennyiben segít rajtuk? A fix határ után rögtön kék szám, na azt én is támogatnám, de azért lássuk már be, hogy a plusz szemért tenni is kell valamit. Aki aktív, és szeret A-ban játszani, az azt, hogy teljesíti a feltételeket, a többiek meg valami formában szívjanak már, ne hulljon ölükbe a kék szám, na ez lenne a kétszer körbemenetel. |
All times are GMT +1. The time now is 03:35. |