Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Poénos beszólások hódítóban:) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=394)

Grabi 01-13-2008 16:14

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 151177)
Én megtehetem,ha gondolod :p
Meg kell mondani,hogy a vérmérséklete a srácnak egyébként is kicsit heves,de a reakciója érthető volt :) Te sem örültél volna az Ő helyében,főleg hogy aztán jól beverted :p

hát ha engem bevernek nem igazán szoktam szabizni, ha tehtem visszamegyek. ha nem tehetem akkor vhogy megcsinálom h megtehessem :)

Tsobi 01-13-2008 16:16

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 151182)
hát ha engem bevernek nem igazán szoktam szabizni, ha tehtem visszamegyek. ha nem tehetem akkor vhogy megcsinálom h megtehessem :)

Ez alap :) Csak kicsit a lelkére vette,ennyi az egész :)

vityu 01-13-2008 16:17

Ha valaki erősebb, akkor erősebb. Na meg ha nem is, de stratégiával legyőzheti a másikat, akkor az megérdemiűli. Ez a játék pont arról szól, hogy ki a jobb, ki a jobb stratéga. És ha ezek után eltette magát szabira, akkor bebizonyította, hogy nem ő az. Innentől asszem nevetséges az üzenete...

Tsobi 01-13-2008 16:20

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 151184)
Ha valaki erősebb, akkor erősebb. Na meg ha nem is, de stratégiával legyőzheti a másikat, akkor az megérdemiűli. Ez a játék pont arról szól, hogy ki a jobb, ki a jobb stratéga. És ha ezek után eltette magát szabira, akkor bebizonyította, hogy nem ő az. Innentől asszem nevetséges az üzenete...

Elhamarkodottnak érzem "nevetségesnek" nevezni egy olyan játékost,akit nem is ismersz .. Én bizton állíthatom,hogy sokaknál nagyobb stratéga .. és jobb játékos :)

Eke 01-13-2008 16:27

Mindenesetre szeretném ha hozzászolna az itt elhangzottakhoz.Mert idáig ami lejött nekem ,az az hogy egy szájhössel van dolgunk,illetve pontosittok dolguk.

vityu 01-13-2008 16:29

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 151186)
Elhamarkodottnak érzem "nevetségesnek" nevezni egy olyan játékost,akit nem is ismersz .. Én bizton állíthatom,hogy sokaknál nagyobb stratéga .. és jobb játékos :)

ne ma játékost neveztem nevetségesnek, hanem az üzenetét, no de ez engem nem nagyon érdekel! Felőlem lehet jó stratéga, de akkor is elmenekült. Ezzel nem lehet mit tenni! Ha nincs esély se menekülök szabi mögé...de ez az én dolgom!
Lehet nem volt gyávaság, de nem is volt egy hősies cselekedet!

Tsobi 01-13-2008 20:44

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 151192)
Mindenesetre szeretném ha hozzászolna az itt elhangzottakhoz.Mert idáig ami lejött nekem ,az az hogy egy szájhössel van dolgunk,illetve pontosittok dolguk.

Hozzászólni nem fog,mert számára egy ideje nem elérhető a külső fórum :p

Általam izeni: 'nem azért szabizott,mert fél,vagy gyenge .. hanem azért,mert majdnem mindegyik orija épp szövháborúban van,ezért se ideje,se kedve elkezdeni egy negyediket'

:)

Xeper 01-13-2008 20:46

Quote:

Originally Posted by Matador (Post 151294)
Hozzászólni nem fog,mert számára egy ideje nem elérhető a külső fórum :p

Általam izeni: 'nem azért szabizott,mert fél,vagy gyenge .. hanem azért,mert majdnem mindegyik orija épp szövháborúban van,ezért se ideje,se kedve elkezdeni egy negyediket'

:)

LOL
Lehet egy fajta stílusa az illetőnek :D

Grabi 01-13-2008 20:54

hát még nem hasonlítottak egy komplett szövihez, de legalább most jól alszom :)

BeeLord 01-13-2008 21:03

Quote:

Originally Posted by Hüpike (Post 151302)
hát még nem hasonlítottak egy komplett szövihez, de legalább most jól alszom :)

Megadtad a kulcsot Matador egy korábbi beírására. Amiben azt az üzenetét mutatta meg, amiben csak egy Z betű volt. A legtöbb képregényben ugyanis Z betűkkel jelzik az alvást. Elképzelhető, hogy az, aki Matadornak üzent, vagy fáradt volt, vagy unta a dolgot(lopást, támadást? nem tudom, mit tett vele Matador). Legalábbis én ezen az állásponton vagyok.:)

All times are GMT +1. The time now is 05:40.