Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Steve 06-27-2006 12:35

Quote:

Originally Posted by Milán™
nem a hely számít hanem hogy milyen az orid.pl.300hekin is van olyan ori amit egy 200hekis 3x-or átvinne sereggel.
Amúgy dejó hogy jobban tudod hogy hogy haladok.
Az üzi télleg lekezelő dehár így sikerült.Boccs:)De mivel látszott hogy kezdő gondoltam elmagyarázom.
ennyi:)

Tudod Milán nem az a gond hogy lekezelted hanem hogy besültél a válaszoddal:p
Mongyuk egyikőtök se jobb a másiknál ha így válaszoltok:p

aúú 06-27-2006 12:42

Quote:

Originally Posted by ReMcElek
Nincs semmi nyoma! Ráadásul még bent is voltam a játékba! Mikor beléptem még megvolt mind és aztán meg semmi nyomuk! A piacon vásároltam még vagy harminc varázslót és nem hogy több lett volna hanem a felére csökkent! mire visszamentem a piacra nem lehetett venni semilyen katonát mert nem árultak semmit. Előtte pedig ott is volt bőven választék!:(

Amit írtam megnézted?

Quote:

Originally Posted by Aúú
Az eseményeid között nézd meg, hogy van e olyan, hogy valami miatt 550 vari elhagyta az országodat...

Senki 06-27-2006 12:48

Quote:

Originally Posted by Steve
Tudod Milán nem az a gond hogy lekezelted hanem hogy besültél a válaszoddal:p
Mongyuk egyikőtök se jobb a másiknál ha így válaszoltok:p

Steve nem erre mondják, hogy zsák a foltját? :D:D:D:D

Steve 06-27-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Senki
Steve nem erre mondják, hogy zsák a foltját? :D:D:D:D

Dede! :D /megmég pár karater:p /

DearCody 06-27-2006 22:32

Elf

Üdv mindenkinek!
Nemsokára szintet lépek az egyik orimmal és óriásról elfre szeretnék váltani, de elfet még sose próbálta. Szerintem az átállás nem gond ahogy számolgattam. Kérdeztem már ezzel kapcsolatban, de egy nagyon fontos dolog kimaradt. Hogyan építsem fel az orimat, h hatékonyan védekezhessek varis, tolis, és hadis orik ellen egyaránt.
Százalékos arányban, ha tudnátok adni vmi útmutatást az nagyon jó lenne.
Tudom mindenki másképp osztja fel az oriját, de azért egy átlagérték sokat segítene.
Előre is köszönöm!!!

Remedy 06-27-2006 22:39

Quote:

Originally Posted by DearCody
Üdv mindenkinek!
Nemsokára szintet lépek az egyik orimmal és óriásról elfre szeretnék váltani, de elfet még sose próbálta. Szerintem az átállás nem gond ahogy számolgattam. Kérdeztem már ezzel kapcsolatban, de egy nagyon fontos dolog kimaradt. Hogyan építsem fel az orimat, h hatékonyan védekezhessek varis, tolis, és hadis orik ellen egyaránt.
Százalékos arányban, ha tudnátok adni vmi útmutatást az nagyon jó lenne.
Tudom mindenki másképp osztja fel az oriját, de azért egy átlagérték sokat segítene.
Előre is köszönöm!!!

roviden: sok toli, sok vari, es full tornyos ijjak :)

DearCody 06-27-2006 23:10

Quote:

Originally Posted by Remedy
roviden: sok toli, sok vari, es full tornyos ijjak :)

Ööö...értem. Persze ez azért tiszta. Számomra nyilvánvaló, h nem taranék bányát. Tekiből is jól meg lehet élni. :D Az meg megint ok, h mindenből sok. Támadásra semmit nem szánnék, csak beton. Ahogy számolgattam 5k betonnal 4. szinten simán el lehet lenni.
De hány %-t szánjak kocsmára meg templomra.
Amúgy személyiségnek kereskedőt gondoltam, de a bankok elveszik a helyet.

Milán™ 06-28-2006 07:28

Quote:

Originally Posted by DearCody
Ööö...értem. Persze ez azért tiszta. Számomra nyilvánvaló, h nem taranék bányát. Tekiből is jól meg lehet élni. :D Az meg megint ok, h mindenből sok. Támadásra semmit nem szánnék, csak beton. Ahogy számolgattam 5k betonnal 4. szinten simán el lehet lenni.
De hány %-t szánjak kocsmára meg templomra.
Amúgy személyiségnek kereskedőt gondoltam, de a bankok elveszik a helyet.

2k betoníjjal is simán el lehet lenni:)Én annyival mentem végig annó 4-en gnómmal:)
ritkán ütöttek de ha igen akkor is könnyű visszafedezni mer kevés katona kell.De mégis hány hekin vagy hogy valamiből kilehessen indulni

DearCody 06-28-2006 10:54

Quote:

Originally Posted by Milán™
2k betoníjjal is simán el lehet lenni:)Én annyival mentem végig annó 4-en gnómmal:)
ritkán ütöttek de ha igen akkor is könnyű visszafedezni mer kevés katona kell.De mégis hány hekin vagy hogy valamiből kilehessen indulni

Még csak 5.-ben vok. Fordulás után 400 hekin leszek.
Ha Te gnómmal 2k betonnal elvoltál az érdekes, mert az még elfnél is azt jelenti, h (varikat faji bónuszokat beleszámolva a védőértékbe) 7,5k lovas bever. Ha MF vagy és 1 szövi rádáll, összedobják a sereget és akkor simán beférnek. 4k betonnál viszont nem hinném. :D
Szóval az éplist 400 hekire kéne, onnan már érezhető lesz, h mit kell estleg változtatni, meg onnan már könnyen tom módósítani saját igényem szerint.
Csak egy kiindulási pont kéne!!!
Előre is kösz!

Harcosok 06-28-2006 11:22

Inkább maradj orias:)

Hát szereintem jobb az orias könnyebb azzal játszani:)Ha tolisra akarsz átállni akkor ember 4. szinten jól lehet lopni nyersit is vele hát még tekit:DElf 4k beton ij 80barak+80 torony után már nem marad elég vari+toli védelemre szerintem

All times are GMT +1. The time now is 01:17.