Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Aréna (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1626)

Karvaly 01-27-2010 16:03

Ha elárulja valaki, hogyan tudunk harcolni 0% eséllyel, akkor annak gratulálok.
Se védeni nem tudunk, sem pedig visszatámadni, mert egyik sem járna eredménnyel. Akkor mi értelme lenne?

Bobesz bá 01-27-2010 19:18

Quote:

Originally Posted by Karvaly (Post 238747)
Se védeni nem tudunk, sem pedig visszatámadni, mert egyik sem járna eredménnyel. Akkor mi értelme lenne?

Jó diplomáciával :)
Aréna, ha másra nem, próbálgatásra nagyon jó, ha már nyerni nem tud az ember.

Dragi 01-27-2010 19:39

Quote:

Mi értelme az életnek ?:p ha nyerni nem lehet csak veszíteni ?

Pool 01-27-2010 19:41

Quote:

Fordított helyzetben nagyon is tudnék mit kezdeni
de gondolom, megérted, miért nem írom le

Tom 01-27-2010 19:41

ha nem lennének vesztesek, akkor nyertesek se nagyon :D

Tom 01-27-2010 19:42

Quote:

Originally Posted by LiverPool (Post 238761)
Fordított helyzetben nagyon is tudnék mit kezdeni
de gondolom, megérted, miért nem írom le

azért nekem zöldbe elárulhatod :)

Von 01-28-2010 14:19

Quote:

Originally Posted by NATO (Post 238701)
Úgy vélem azok is harcolnak, akik késve léptek be, sok földet veszítenek, de tovább küzdenek és mindent megtesznek, hogy kiépítsék a védelmüket legalább a 3 körre lévők ellen.
:)

Az, hogy te így csinálod, még nem jelenti azt, hogy mindenki így nyomja. Itt is, hétvégikben is, elég sokan vannak, akik belépnek, beverik őket kapásból sok sereggel, ebből azt a következtetést vonják le, hogy semmi esélyük sincs, majd jól otthagyják az orijukat, mivel kilépni már nem lehet. Ez a földdonorság klasszikus esete, és szó sincs benne csalásról. Mondjuk egyik-másikat megkérdezném, hogy mégis mi a fenét várt, és egy serpenyővel nem ártana fejbe kólintani őket, mert lehetne annyi tiszteletük a játszók iránt, hogy nem hoznak be ingyenföldet just 4 fun.
Ha harcol is valaki, vagy igyekszik legalább valamit kihozni a szituból, az már egy teljesen más történet.

Pool 01-28-2010 15:27

Quote:

Originally Posted by Tom (Post 238763)
azért nekem zöldbe elárulhatod :)

MF-nek sajnos nem sok esélye van itt, de Te több gondot okozol nekünk, mint a másik szövi, akiktől semmi épkézláb ötletet nem láttam eddig

Tom 01-28-2010 16:54

számomra az a földdonor aki a védettség lejárta után is 250 katonával és faj és személyiség nélkül áll.

ugy gondolom hogy ezek az orik valakinek az ismerösei és csak azért vannak hogy lehessen ütni öket

Von 01-28-2010 17:00

Quote:

Originally Posted by Tom (Post 238911)
számomra az a földdonor aki a védettség lejárta után is 250 katonával és faj és személyiség nélkül áll.

ugy gondolom hogy ezek az orik valakinek az ismerösei és csak azért vannak hogy lehessen ütni öket

Ilyenre én is gondoltam már, de valójában még nem láttam senkit, aki meg tudta volna fordítani pl hétvégin az állást azzal, hogy az ilyeneket ütötte...
Ergo ha így van, ha nem, teljesen haszontalan. Aki meg úgy csal, hogy még eredménye se lesz, az pluszban szánalmas is :D

All times are GMT +1. The time now is 05:40.