![]() |
Quote:
|
pár pillanatra vagyok csak.
köszönöm az azóta sok smst és telefonhívást sokaktól és az addig kapott privát megkereséseket és üzeneteket. Ati: remélem az átrakásom példaértékű és ezentúl a játékban egy olyan folyamat veszi kezdetét, amit sokan szeretnénk. remélem most már sokkalta erősebb kezűen és aktívabban rakod át a szabályszegőket és nem csak egy 20 órás esemény megmutatása után kezdessz el vizsgálódni. ha így alakul örömmel került az országom az anarchista szintre és örömmel fogok visszatérni a játékba később. ui: Grabi nem eladó az anarchban senkinek, de köszi h ezért is kerestetek. |
Az hogy az esemény itt került napvilágra önmagáért beszél.
Ha vkinek lesz jksz gyanuja írja ide, úgy látszik ez a topic egyben jksz bejelentőként is funkcionálhat, mindamellett, hogy általános beszélgetés. Ez a ragadjunk ki vmit, s ítéljük el eset. Előtte, s azóta számos hasonló volt. Sajnálom, hogy így történt, s nem a valamire való javaslatok kerültek tényleges megfontolásra. |
Quote:
Az, hogy vannak javaslatok egy jövőbeni szabálymódosításra, nem változtat a jelenlegi szabályozásokon, ami az ilyen támadásokat tiltja. |
Quote:
Quote:
ui.: Én is sajnálom Grabit és Tuvalut. |
2007-06-20 03:20:12
[-3 kör] Elkapom a grabancodat! (#355763) megtámadta Tuvalu (#3490) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) elfoglalt 212 hektárt Elkapom a grabancodat! (#355763) országától. 2007-06-19 23:20:19 [2 kör] Tuvalu (#3490) megtámadta Elkapom a grabancodat! (#355763) országát, de nem tudott áttörni a védelmen. A tipikus jksz... És az 5ös sorozatütések, naponta 20... amik a nem tipikus, vagy nem észrevettek. :) Így semmi értelme az egésznek. |
Szeretném megjegyezni hogy itt szerintem sokakbol az irigység beszélt, és több hózászolásban véltem rossz indulatot feltételezni.
Itt már jó pár oldalal ezelőtt kezdődött a bagoly mondja verébnek, effektus. Másrészt most elmegyek súgót böngészni, mert nem emlékszem hogy hol olvastam hogy nem engedhetek be egy ütést. Előfordulhat oylan eset is mikor a pontlistán lefelé kellene haladnom, mert esetleg a szövi elakadt lejjebb és szüksége van a seregemre vagy valalkin esetleg bosszút álnék. Lehet hogy olcsóbb kiprovokálni egy ütést és azt beengedni, mint egy fél országot lebontani. Sőtt a bontással gyengitem is magam soxor egyszerübb inkább egy föld vesztésel lejebb kerülni. |
Quote:
Azt hiszem, hogy ezt az esetet kár magyarázni. Tudom, dögöljön meg a szomszéd tehene is. De nem tartom ezt itt egy helyénvaló hozzáállásnak. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:47. |