![]() |
Quote:
Nezzuk csak, pontosan mi is tortent. Volt ket klan, regi mntben egymassal. Tolunk paran kileptek szkra, paran toroltek, mert mar nagyon untak a jatekot. A masik klan, ilyen-olyan okokbol felbomlott. 3-an atkeretzkedtek hozzank, hogy belephetnek-e. Mondtam, hogy persze, igen. Ebbol ketten eleg hamar szabira mentek, mondvan majd visszajonnek, es azota se jottek vissza. Maradtal Te. Elso kerdesed klanbalepesedkor az volt, kinek mennyi egysege van. Termeszetesen, semmi kozod hozza :) Kozben, nalunk fokozatosan haladt az erdektelenseg fele a dolog, mar annyira, hogy olyan is volt, hogy 1,5 napig ehezett a klan. :) Gondoltam itt az ideje hat abbahagyni. Ha nem is a csucson, de elindulva a csucsrol lefele :) Megkertunk Teged, hogy termelj kis kajat. Te egesz pontosan 2 db dolgot szerettel volna: 1. atvenni az egysegeinket. 2. elvarni tolunk, hogy az elso helyezettet az 5,. helyre bontsuk, hogy fedezhess. Ebbol merult ki az egesz jatekod a klanban, ennyit tudtal hozzatenni. Valamint nagylelkuen felajanlottad a vegen, hogy atveszed "megorzesre" az egysegeinket. Szoval, szerinted csalok. Kileptem szk-ra a klanbol. A szkarabbal sosem beszeltem semmi ilyesmirol, ezt akar monro, akar arwyl, akar a tobbiek akik ott vannak, megerosithetik. Sot, Te is pontosan tudod, hogy meg klanutes is volt tervezve ellenuk, de a nagyfoku inaktivitas es kedvtelenseg miatt elmaradt. Nem erdekel a logod, igenis elismertem, hogy nem voltunk hajlando erted lebontani egy tagot, ez talan csalas? Szoval ne mondd, hogy csalok, mert nem, es Ildi (Myth) sem. En egy egyszeru moderator vagyok, es a forumbeirast, es a diplomaciat figyelem, semmi mashoz kozom sincs... Errol a tevhitrol ennyit. Jatekos palyafutasodnak pedig egyetlen hibaja az volt, hogy egyaltalan elkezdted. Tovabbi kellemes hazudozast, es koholt vadaskodast. Az en szememben mar most nemkivanatos jatekos vagy, es az is maradsz orokre. |
Quote:
|
Quote:
Te is velünk vagy, mert kitetted azokat is akik esetleg visszatámadhattak volna :) Egyébként meg bazijók vagyunk és Ildi, mint minden érett játékos egyértelműen láthatta amit te nem, hogy egy hadművelet elején vagyunk és nem nehéz kitalálni mi fog következni... Azt is elárulom priviben ha akaraod, hogy te leszela következő! :D:D:D:D |
Quote:
Bontast megtette hogy csak neked legyen jo 1000 pont es nekem is jo. Sereget meg ti akartatok atadni mert leptetek le..... Csak a leadasrol nem volt szo. |
Normalis jatekban nem sok embernek lenne eselye elenem.
Edig azt hiszem Angel , es Moon tudott legyozni haboruba. De igy nincs ertelme felvenni a kesztyut se..... Amugy nem tudom miert csodalkozom. A bucsu levelembe irtam hogy kapcsolatok baratsagokat hoz letre a jatek ez az ereje. Valameikotok raadasul elismeri hogy eletben tenyleg baratok de ok bizony nem csalnak. Nem nem nem nem ertem magam. Miert teszem egyeltaln szova? Ulnom kellene es varni hogy kijatszanak a tamadoknak... |
Quote:
Azaz ez nem teljesen igaz, mert te meg raadasul jol ki is csesztel velunk. :) Legy ra buszke, meg magadra is :) |
Azért nem sokan mondhatják el magukról, hogy pár hónapon belül oszlattak 2 TOP klánt is. :D (azaz eddig 1-et, de a másiknak sem sok híjja már. :D)
|
Quote:
|
Quote:
Madzin=Jupi? :eek: ON |
Nezzetek engem nem tudtok hulyere venni. Szamomra egyertelmu hogy mi tortenik ebben a jatekban.
Ha sokan vagytok egy ellen nagy a szatok. De miert van az hogy mihelyt meglatjatok az orimat szabiztok? (monro te is pedig te elvileg de franko jatekos vagy.) Remyek meg egyszeruen hizelegtek hogy ne bantsam mar oket. Ezek utan gondolom rajotettek hogy tisztesegessen nem tudtok legyozni igy aktivizalodott a kapcsolati halo. (mikor soroztettek utoljara egyutt? 2 hete) Tudjatok erdekes volt latni ahogy az egesz alakul. Egy percig se merult fel egy esetleges haboru gondolata. Ja persze peace for ever..... |
All times are GMT +1. The time now is 16:34. |