Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   a 2006.11.29.-i módosításhoz a kis kék számok témája :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=1098)

Deni 12-03-2006 11:26

Én azt javasoltam, hogy ha van egy kiskék3-as orid B-ben, és egy kiskék2-es orid A-ban, akkor ahhoz, hogy B-ből lefordulhass a B-ben a kiskék3 feltételeit, A-ban pedig a kiskék2 feltételeit kelljen teljesíteni.
Ez kicsit nehezített verziója a "maradjon A-ban top30 a fordulás feltétele" pontnak.

Hozzáteszem Ati helyében már RÉGESRÉGEN lezártam volna ezt a topicot azzal, hogy itt mindenki csak vitázik hülyeségeken, javaslat nincs, jól van akkor marad minden ugyanúgy, mint most van, mert a probléma megoldására szinte senki sem törekszik, csak sír a szája attól függően, hogy az érdekeit milyen módon sérti az újítás..

Remedy 12-03-2006 11:29

Quote:

Originally Posted by NorB (Post 49648)
azért Deni, mert az ismerettség kérdése, nem taktikai tudásé

S Z T E R E O T I P I A

monro 12-03-2006 11:31

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49687)
Javaslatokon vitázzunk már, ne ilyen kicsinyes dolgokon..

Azt kérdezném a legnagyobb ellenzőktől, hogy mi a probléma a 6. lehetőséggel a szavazólapon?

Arrakis 12-03-2006 11:32

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49691)
Én azt javasoltam, hogy ha van egy kiskék3-as orid B-ben, és egy kiskék2-es orid A-ban, akkor ahhoz, hogy B-ből lefordulhass a B-ben a kiskék3 feltételeit, A-ban pedig a kiskék2 feltételeit kelljen teljesíteni.
Ez kicsit nehezített verziója a "maradjon A-ban top30 a fordulás feltétele" pontnak.

Hozzáteszem Ati helyében már RÉGESRÉGEN lezártam volna ezt a topicot azzal, hogy itt mindenki csak vitázik hülyeségeken, javaslat nincs, jól van akkor marad minden ugyanúgy, mint most van, mert a probléma megoldására szinte senki sem törekszik, csak sír a szája attól függően, hogy az érdekeit milyen módon sérti az újítás..

Taps, részemről már a kisujjam sem kívánja ezt a vitát, totál meddő, mutasd hol kell ezt a verziót aláírni?
Teljesen egyetértek vele.

monro 12-03-2006 11:33

Quote:

Originally Posted by Deni (Post 49691)

Ez a javaslat a szavazólapon a 6.-os! ;)
Erre (is) szavaztam.

Remedy 12-03-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49696)
Taps, részemről már a kisujjam sem kívánja ezt a vitát, totál meddő, mutasd hol kell ezt a verziót aláírni?
Teljesen egyetértek vele.

Szavazz, 6os opcio.

Deni 12-03-2006 11:34

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49695)
Azt kérdezném a legnagyobb ellenzőktől, hogy mi a probléma a 6. lehetőséggel a szavazólapon?

Szerintem nem értették meg a lényegét.. és könnyebb ellenkezni, mint valakit megkérni, hogy segítsen az értelmezésében és elgondolkodni rajta..

Arrakis 12-03-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49697)
Ez a javaslat a szavazólapon a 6.-os! ;)
Erre (is) szavaztam.

Mostanra már nekem is ez jött le, de pl azt a 6os pontot olvasgatva nekem az volt a reakcióm, hogy mivan??
S sztem nem voltam egyedül ezzel.

Ati 12-03-2006 11:35

Quote:

Originally Posted by monro (Post 49695)

Lássuk be, hogy a 6-os lehetőség hatalmas hátrány azoknak, akiknek csak egy országuk van.

Az egy országosoknak így 5-1. szinten nehezített feltételekkel kell játszani, a többországosoknak pedig 5-2. szinten nehezített, 1. szinten nem az, mert betesz oda egy egyszemélyiségű országot, és azzal top30% kell, aztán szevasz.

Deni 12-03-2006 11:36

Quote:

Originally Posted by Arrakis (Post 49701)
Mostanra már nekem is ez jött le, de pl azt a 6os pontot olvasgatva nekem az volt a reakcióm, hogy mivan??
S sztem nem voltam egyedül ezzel.

Én is Remyt kérdeztem meg, hogy mit takar a 6-os pont. Segített. Más is megkérdezhette volna. De mondom, könnyebb ellenkezni mint gondolkodni..

All times are GMT +1. The time now is 21:31.