Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Egyéb (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=33)
-   -   DühöngŐ (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=65)

Andy 02-27-2009 12:32

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 204394)
Ezt honnan veszed?

A helyi rendőrkapitánytól, s nem vettem. :rolleyes: De biztos félrebeszélt. Habár amit eddig "jelzett előre", az úgy is lett. Na mindegy.

Betelgeuse 02-27-2009 13:36

Quote:

Originally Posted by Andy (Post 204387)
Ezt csak arra írtam, hogy most a rendőrség állományát 50%-kal növelik az egész országban. Igaz, boldog boldogtalant felvesznek, csak azért, hogy több rendőr legyen az utcán, aki büntetni tud. És a mostani pénzbüntetéseket többszörösére fogják emelni. A rendőröknek kötelező lesz az azonnali büntetés, figyelmeztetést nem alkalmazhatnak. Valamivel kell növelni a bevételt. Illetve szigorítják a ponthatárokat, hogy minél könnyebben lehessen büntetni. "Gyurcsány-féle rendőrállam."

Amilyen balkáni állapotok uralkodnak a közlekedésben nem is baj... Miért kell azon felháborodni ha valaki szabálytalankodik és megbüntetik? Ez az 50% meg marhaság rendőrhiány van a jelenlegi keretet sem tudják feltölteni.

Andy 02-27-2009 13:54

Quote:

Originally Posted by Betelgeuse (Post 204397)
Amilyen balkáni állapotok uralkodnak a közlekedésben nem is baj... Miért kell azon felháborodni ha valaki szabálytalankodik és megbüntetik? Ez az 50% meg marhaság rendőrhiány van a jelenlegi keretet sem tudják feltölteni.

Azzal nincs is gond, hogy büntetnek, ha jogos. Hanem inkább azzal, hogy mi célból.
A rendőrkeret feltöltésére az lett kitalálva, hogy szinte nem lesz semmi felvételi megfelelés. Vagyis nem igazán fogják nézni, hogy valaki alkalmas-e vagy sem. Remélem azért, hogy ez így, ebben a formában nem fog tudni megvalósulni.

Croissant 02-27-2009 20:10

Quote:

Originally Posted by Andy (Post 204396)
A helyi rendőrkapitánytól, s nem vettem. :rolleyes: De biztos félrebeszélt. Habár amit eddig "jelzett előre", az úgy is lett. Na mindegy.

Szavahihető rendőrkapitány? nemá :):):)

Andy 02-27-2009 20:19

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 204414)
Szavahihető rendőrkapitány? nemá :):):)

biztos pályát tévesztett...:)

vityu 03-06-2009 20:53

Quote:

Originally Posted by Bobesz bá (Post 204961)
Persze hogy lezártátok, mert értelmeset nem szóltatok hozzá, csak csalóztatók!
Én sehol, senkiről nem mondtam hogy csaló volna!
Légyszíves mutasd már hol mondtam ilyet?
Te mondtad, hogy az csalás volt, és Te álltál ki mellettük!
Vádaskodtok, és demagógok vagytok, és ha nem tudtok mit hozzá szólni, akkor lezártátok a témát.
MAgyarázzátok meg miért, azt akkor igazatok lehet!

Igen mester, neked van igazad....
Természetesen csalóztál. ott van 2-3oldallal előrébb. A szót tényleg nem mondtad ki, ez igaz, és valószínűleg senki sem érezte azt belőle, hogy neked nem tetszik, hogy ki számodra milyen "módszerrel" szerzett földet magának...(meg sem említed, ha nem érdekel...) Menj már, mondasz valamit, gondolsz valamit, aztán meg letagadod? Szerinted ez normális?
És én kiálltam mellettük??? Oda is írtam, hogy nem az igazságalapját firtattam, csak nem értettem, hogy miért egy ANARCHBA (JKSZ váddal) ÁTRAKOTT játékosnak fáj ez a legjobban...
Jah, persze, te nem csaltál... Hagyj már békén a dumáddal, kérlek. Csak hajtogatod a magad hülyeségét, amikor már mindenki befejezte. ....persze, mert nem tudjuk megmagyarázni.... Mert nincs mit. Nem fogom bevallani, hogy infót adtam ki, hogy jksz-eztem, mert nem volt ilyen. Nem tudom, hogy mennyire érted meg, de most utoljára elmondom. A téma le van részemről zárva, veled többet nem vitatkozom, mert nem lehet. Csak hajtogatod ugyanazt. Simán idézhetted volna az előzőt is. Nem lett volna másabb a post.
További jó játékot! Sok sikert ott ahol játszol! Csináld úgy, hogy tetszik, menj a saját morális szabályaid szerint (te írtad).

Ati 03-08-2009 18:14

Érdekes, hogy több ember, akiket eddig jófejnek tartottam, gyakorlatilag napok, esetleg órák alatt képes megváltoztatni a véleményemet róluk...

Tripartitum 03-08-2009 21:33

Tipp,

A gazdasági válságok esetében mind jobb, mind bal oldal irányában megerősödnek a szélsőségek, ezt a média szívesen meglovagolja. :(
Sajnos emiatt többen mondják olyanok, akik nem gondolják át teljesen, mások véleményét.
Vagyis mindig a stróman jár rosszul.

vityu 03-09-2009 12:27

Egyeseket ki lehet tiltani a fórumról az országnevein kialakult kisebb elvi vita miatt, ameddig más napokon át a kiskapuk kihasználására hívhatja fel az ide látogatók figyelmét, és még csak ejnye-bejnyét sem kap érte. :mad: Tehát barátaim, hirdessük mindannyian a szabályok felrúgásának eszméjét.

És igenis tiltakozom Ts kitiltása miatt. Ezt máshogy is el lehetett volna intézni. Lehet, hogy baj van az elveivel, de nélküle nem hiszem, hogy olyan lesz a fórum mint volt. És helyette itt van egy kötekedő, a szabályokat megkérdőjelező illető. :mad:

Ez csak egy vélemény volt, nem muszáj reagálni rá!

Ati 03-09-2009 12:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 205164)
Egyeseket ki lehet tiltani a fórumról az országnevein kialakult kisebb elvi vita miatt

Mint írtam abban a témában is, Ts *NEM* az itteni történések miatt lett kitiltva. Ennél sokkal tovább ment, olyan területre, ami már ennél sokkal ingoványosabb. Nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint nem szeretem, amikor valaki másnak adja ki magát, mint aki. Különösen nem szeretem, amikor a Hódító tulajdonosának adja ki magát, miközben valljuk be, Ts-nek ehhez nem sok köze van. Konkrétan semmi. :)

[HTPA]GeeForce 03-09-2009 13:15

elképesztő....

napok óta jó idő van (volt), erre meg lett dumálva ma délutánra egy kis haverokkal való mászkálás meg sörözgetés...

erre TESSÉKKK!! esik az a rohadt eső, és még a szél is fúj, amit különösen rühellek....

nembaj, legalább a Frost Nixont megnézem..

Dus 03-09-2009 13:37

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 205167)
elképesztő....

napok óta jó idő van (volt), erre meg lett dumálva ma délutánra egy kis haverokkal való mászkálás meg sörözgetés...

erre TESSÉKKK!! esik az a rohadt eső, és még a szél is fúj, amit különösen rühellek....

nembaj, legalább a Frost Nixont megnézem..

Én szeretem az esőt...De a szelet nem, ha ilyen erős :mad:

[HTPA]GeeForce 03-09-2009 13:45

én is szeretm az esőt, önmagában.

a széltől viszont megfájdul a fejem.... ezért lettem dühös, hogy ma nem óülhetóünk ki valami kerthelységbe sörözni....

önmagában az eső nem tartott volna vissza, de így, hogy esik is meg erősen fúj is, így sajnos marad a mozi. (Frost Nixon nézés lesz.)

Tripartitum 03-09-2009 21:02

Bicaj

Biciklivel mentem ma melóba az olyan 25 km. Útvonalterv alapján szinte végig bicikli út. Óh mondom az semmi 1 óra alatt meglesz.
Ha valaki nem tudná, eu zászlós számos és magyar színes biciklis táblával jelzett út biztos elakadást jelent a sárban.:(
és... és... szóval 1,5 óra lett az út oda.
Visszafelé viszont végig szembe fújt a szél és volt, hogy a dombon se gurultam lefelé, hanem tekernem kellett:(

[HTPA]GeeForce 03-09-2009 21:29

ne haragudj, de... :D:D:D:D:D:D:D

Tripartitum 03-09-2009 21:35

kereken 2 órát jöttem visszafelé, kicsit fáradt lettem:)

[HTPA]GeeForce 03-09-2009 21:38

nézd a jó oldalát... edzettél egy jót, és ma tuti nem lesz gondod az alvással :)

Tripartitum 03-09-2009 21:44

már aludtam is egy keveset mert nem tudtam nyitva tartani a szemem, most is csak kv-ra ébredtem fel:)

Princ 03-09-2009 23:56

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205165)
Nem tudom ki hogy van vele, de én személy szerint nem szeretem, amikor valaki másnak adja ki magát, mint aki. Különösen nem szeretem, amikor a Hódító tulajdonosának adja ki magát, miközben valljuk be, Ts-nek ehhez nem sok köze van. Konkrétan semmi. :)

Ehhez hasonló lejárató szöveget utoljára a gyors csopiban hallottam, a mindig aktuális kakasviadal közben. Nem gondoltam volna rólad. :/

Ati 03-10-2009 07:12

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205192)
Ehhez hasonló lejárató szöveget utoljára a gyors csopiban hallottam, a mindig aktuális kakasviadal közben. Nem gondoltam volna rólad. :/

Nálad mi számít lejárató szövegnek? Sajnos ez a szomorú valóság, akármit próbálnak is elhitetni veled. Amikor valaki nem hajlandó megmondani, hogy ő ki, vagy azt állítja, hogy KisPistike, miközben igazából NagyJózsika, az egy dolog. Amikor viszont valaki szándékosan azt hazudja magáról, hogy én vagyok, az már azt hiszem egészen más kategória. Bocs, ha erősnek tartod, hogy ezt nem tűröm. :) Gondolom kifejezetten örülnél neki, ha a nevedben tennének emberek különböző kijelentéseket, amikről fogalmad sincs, max mennek majd számonkérni rajtad. :)

Ui: és még vagyok olyan bolond is, hogy hajlandó vagyok betudni az egészet egy átmeneti fellángolásnak, amit el lehet intézni egy "bocs"-csal. Bár ahogy elnézem, erre aztán várhatok...

Eke 03-10-2009 13:06

Na szóval én nem tudom pontosan mi is történt,és sajnos Tsobit csak a hódból ismerem.De szerintem nem rossz gyerek ő,sőt én kifejezetten szimpatikusnak tartom.Okés van egy két olyan hsz-e amit tulzásnak tartok.de ha jól értelmeztem az egészet akkor az gond hogy kiadta magát a hód tulajdonosának? Biztos hogy nem csak viccböl irta?Vagy esteleg valami félreértödött? Bennem ezek a kérdések vetödtek fel.Ha tévednék javits ki,de én kifejezetten csak viccre tudok gondolni.Lehet hogy tul optimista vagyok?

Ati 03-10-2009 13:37

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 205209)
Na szóval én nem tudom pontosan mi is történt,és sajnos Tsobit csak a hódból ismerem.De szerintem nem rossz gyerek ő,sőt én kifejezetten szimpatikusnak tartom.Okés van egy két olyan hsz-e amit tulzásnak tartok.de ha jól értelmeztem az egészet akkor az gond hogy kiadta magát a hód tulajdonosának? Biztos hogy nem csak viccböl irta?Vagy esteleg valami félreértödött? Bennem ezek a kérdések vetödtek fel.Ha tévednék javits ki,de én kifejezetten csak viccre tudok gondolni.Lehet hogy tul optimista vagyok?

Minden bizonnyal annak szánta, csak az előzmények fényében ez már kicsit túlment a számomra elfogadható határon.

Ha elmúlt a hirtelen fellángolás időszaka, akkor majd jelzi.

Princ 03-10-2009 17:24

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205198)
Nálad mi számít lejárató szövegnek? Sajnos ez a szomorú valóság, akármit próbálnak is elhitetni veled. Amikor valaki nem hajlandó megmondani, hogy ő ki, vagy azt állítja, hogy KisPistike, miközben igazából NagyJózsika, az egy dolog. Amikor viszont valaki szándékosan azt hazudja magáról, hogy én vagyok, az már azt hiszem egészen más kategória. Bocs, ha erősnek tartod, hogy ezt nem tűröm. :) Gondolom kifejezetten örülnél neki, ha a nevedben tennének emberek különböző kijelentéseket, amikről fogalmad sincs, max mennek majd számonkérni rajtad. :)

Ui: és még vagyok olyan bolond is, hogy hajlandó vagyok betudni az egészet egy átmeneti fellángolásnak, amit el lehet intézni egy "bocs"-csal. Bár ahogy elnézem, erre aztán várhatok...

Próbálnak? Semmi többes számról nincs szó. Sőt ilyen felhanggal még egyes számról se. Azon kívül hogy beszéltem Tsobival, ismerem őt és meg tudom mondani hogy milyen dolgokat 100 hogy nem tenne igazán.
- Nem fog álruhában járni-kelni, ui van tartása (hajjaj, még sok is :));
- és igazságtalan döntés miatt sem fog megkövetni.

Továbbá milyen eljárás az, amikor vkit megvádolnak vhol de még védekezni sem engedik ott? Vki tájékoztasson már melyik évszázadban vagyunk. :eek:

Redback 03-10-2009 17:32

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205198)

Tsobi üzeni:
Ati,megmondom őszintén nem tudom mire gondolsz,hisz soha nem adtam ki magam Neked,főleg nem más előtt. Az,hogy néha a tükör előtt a kisgyerek nem Superman-nek,hanem Ati-nak képzeli magát,szerintem mindenki magánügye ;)
Két dolgot tudok elképzelni,amiért ezeket a tetteket ragasztod rám: -az egyik,hogy nagyon összekeversz valakivel,
-a másik egy bizonyos regisztráció miatt. A zöldeddel kapcsolatban ment mail,de idő kellett,míg rájöttem,hogy Neked miért nem lehet belsőn üzenetet küldeni :)

Adjon az Isten! - Szebb Jövőt!
Tsobi voltam

Pepa 03-10-2009 20:25

Tsobi a fórumról lett kitiltva, vagy a játékból is?

Ati 03-10-2009 20:41

Quote:

Originally Posted by Redback (Post 205218)
Tsobi üzeni:

:confused::confused::confused:

Tsobinak nem kell üzennie, pontosan tudja, hogy hol talál meg. Legalábbis amikor a saját e-mail címét kell megadnia bizonyos oldalakra regisztrációkkor, akkor nagyon profin vágja az én címemet, és használja azt, mintha amögött ő volna, és tesz olyan kijelentéseket, hogy az bizony az övé...

Andrew 03-10-2009 20:44

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205226)

Tsobinak nem kell üzennie, pontosan tudja, hogy hol talál meg. Legalábbis amikor a saját e-mail címét kell megadnia bizonyos oldalakra regisztrációkkor, akkor nagyon profin vágja az én címemet, és használja azt, mintha amögött ő volna, és tesz olyan kijelentéseket, hogy az bizony az övé...

Ez egyre zűrösebb... Kezdem elveszteni a fonalat.
Nem lehet, hogy egy harmadik félnek is köze van a dologhoz?

Dus 03-11-2009 06:08

Ati, az, hogy valaki egy másik e-mail címmel valahova regisztrál, nem azt jelenti, hogy másnak adja ki magát...
Nem írt üzeneteket, hogy figyuzzatok, én vagyok a Hódító tulajdonosa, stb. Nem mondta senkinek, csak regisztrált egyet...

Én nem tartom teljesen jogosnak a kitiltását, és szerintem jobb lenne ha beszélgetnétek egyet :)

Ati 03-11-2009 07:00

Quote:

Originally Posted by Dus (Post 205233)
Ati, az, hogy valaki egy másik e-mail címmel valahova regisztrál, nem azt jelenti, hogy másnak adja ki magát...

Kijelentette, hogy az az ő saját e-mail címe, ő a cím tulajdonosa, ő és csakis ő az, aki azt használja, ezáltal megrendel rá különböző leveleket. Számomra ez erősen kimeríti annak fogalmát, hogy másnak adja ki magát.

De, hacsak egyéb kérdés nem merül fel :D, azt hiszem eleget vesézgettük ezt a fórumon.

Princ 03-11-2009 09:53

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205237)
Kijelentette, hogy az az ő saját e-mail címe, ő a cím tulajdonosa, ő és csakis ő az, aki azt használja, ezáltal megrendel rá különböző leveleket. Számomra ez erősen kimeríti annak fogalmát, hogy másnak adja ki magát.

De, hacsak egyéb kérdés nem merül fel :D, azt hiszem eleget vesézgettük ezt a fórumon.

Ha egyszer itt találtad szankcionálni, ugyan hol máshol vesézgettük volna? :o Mondjuk továbbra is furcsa ez az árnyjáték-jellege a dolognak. Vagy mondhatnám kibeszélő show-nak is. :S

Sajnálom hogy olyan biztos voltam. A megjelenő kárörvendő miatt szóltam egyáltalán. Meg lehet túl sokat jelentenek a múltbeli és jövőbeli szövetségeseim. Az ember csak magában lehet bizonyos. Időnként abban sem.
Azért remélem ez a 'kijelentette hogy az az ő saját e-mail címe' stb csak vmi checkboxos kijelentés volt.

Ati 03-11-2009 10:04

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205240)
Azért remélem ez a 'kijelentette hogy az az ő saját e-mail címe' stb csak vmi checkboxos kijelentés volt.

Ez hivatalosan ún. "egymástól távol lévő felek közötti szerződésnek" minősül, aminek egy papíron aláírt szerződéshez hasonló jogkövetkezményei vannak. Ha egy szerződés aláírásakor valótlan adatokat adsz meg, és jelented ki, hogy azok valósak, akkor annak ugye nem túl kellemes következményei vannak számodra. Különösen, ha valaki más adatait adod meg sajátként. Nyilván most nem lesznek, hiszen jóhiszeműen feltételezem, hogy csak valamiféle fellángolásról van szó. De gondolom nem örülnél, ha valaki megrendelne pár utánvétes csomagot a címedre, vagy feliratna néhány forgalmasabb hírlevélre, annak ellenére, hogy "csak checkboxos kijelentéseket" tesz ezek érdekében...

vityu 03-11-2009 10:27

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205241)
Nyilván most nem lesznek, hiszen jóhiszeműen feltételezem, hogy csak valamiféle fellángolásról van szó.

Ezt mindaddig nem értettem, ameddig tegnap nem beszéltem Tsobival. Már értem, viszont a körülmények, a vitátok és az, hogy az országai egy noname#### valamit fognak kapni (az ötletesebb országnevei is) névként, és ismerve Tsobit (Te is ismered), teljesen várható cselekedet volt tőle. Persze te nem árulsz el semmit. Ez az egész egy vicc, szerinted egy ilyet lehet komolyan gondolni?
Úgy állítottad be, mintha az e-mail címedet egy privát szexpartnerkeresőn használta volna, és legalább melegeket keresne szórakozni. Pedig messze sem erről van szó.
No mindegy! Részemről a téma lezárva. Csak most, hogy a másik oldalt is meghallgattam, így muszáj voltam hozzászólni!

Ati 03-11-2009 10:40

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 205246)
az országai egy noname#### valamit fognak kapni (az ötletesebb országnevei is) névként

Nem az összes, csak a rasszista, a Hódító ideológiájával össze nem egyeztethető nevek. Nem hiszem, hogy bárki félreértette volna, és azt gondolná, hogy az összes országának neve meg fog változni. De ez azt hiszem várható volt. Ha más nevet szeretne az országoknak, akkor mást adott volna regisztrációkor, útközben nem módosítunk. Ezek a nevek viszont nem összeegyeztethetőek a Hódító irányelveivel, ahogyan ez a regisztrációs szabályok között is szerepel. Egyáltalán nem eldugva. Ha ennek ellenére trükközik valaki, hogy hogyan lehetne kijátszani a teljesen világos irányelveket, az nyilván így jár. Nem lehet ez meglepetés senkinek, különösen nem lehet ok egy ilyen szintű fellángolásra.

Pepa 03-11-2009 16:17

Kérdés: ha én most regelnék egy Vagyar Merő nevő országot, akkor az is átírva lenne?

Tsobi 03-11-2009 23:27

183 olvasatlan üzenet

:mad::mad:

Princ 03-11-2009 23:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 205241)
Ez hivatalosan ún. "egymástól távol lévő felek közötti szerződésnek" minősül, . . .

Lehetséges, nem vagyok ügyvéd. Annyit tudok mindössze hogy az én szembemben más a súlya egy tettnek, más az írásnak, megint más a szónak és végül a gondolatnak.

Kutyuleee 03-12-2009 01:04

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205313)
Lehetséges, nem vagyok ügyvéd. Annyit tudok mindössze hogy az én szembemben más a súlya egy tettnek, más az írásnak, megint más a szónak és végül a gondolatnak.

Nem ez az első olyan eset, hogy vki vmilyen módon Ati helyett is Ati lesz... és nem igazán szokta ezt tolerálni, játokon belül is nem 1x volt kitiltás, mert vki kiadta magát adminnak... akár zöldben, akár fórumon...

Ts országnevei meg olyanok voltak amilyenek, igazából nem mondható,hogy nem egyértelmü mire mogondolt alattuk.

Ati 03-12-2009 09:44

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205313)

Házat nem adhatsz így el, de egy szolgáltatást például megrendelhetsz, ami után behajthatják rajtad a pénzt. Nem kell messzire menni, online játékból is van olyan, ahol előfizetéssel kötelezettséget vállalsz a jövőbeli fizetésre, amit ha nem teljesítesz, akkor a behajtócég fog kopogni az ajtódon.

Úgyhogy nem szabad azért ennyire lazán venni ezt, hogy "csak checkboxos kijelentés".

(Az egyértelműség végett: a Hódítóban NEM vállalsz ilyen fizetési kötelezettséget. :))

Princ 03-12-2009 18:57

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 205314)
Ts országnevei meg olyanok voltak amilyenek, igazából nem mondható,hogy nem egyértelmü mire mogondolt alattuk.

Hát jah, nem azok a típusú nevek mint pl Habakukk, Enyje-benyje, Ingyom-bingyom, stb...

De látom megkerült az elveszett bárányka. Örülök. :) [/OFF]

Andrew 03-12-2009 20:24

Quote:

Originally Posted by Princ (Post 205386)
Hát jah, nem azok a típusú nevek mint pl Habakukk, Enyje-benyje, Ingyom-bingyom, stb...

De látom megkerült az elveszett bárányka. Örülök. :) [/OFF]

Pedig ő éppenséggel zsidó volt :D:D

All times are GMT +1. The time now is 14:02.