![]() |
Quote:
A helyi rendőrkapitánytól, s nem vettem. :rolleyes: De biztos félrebeszélt. Habár amit eddig "jelzett előre", az úgy is lett. Na mindegy. |
Quote:
|
Quote:
Azzal nincs is gond, hogy büntetnek, ha jogos. Hanem inkább azzal, hogy mi célból. A rendőrkeret feltöltésére az lett kitalálva, hogy szinte nem lesz semmi felvételi megfelelés. Vagyis nem igazán fogják nézni, hogy valaki alkalmas-e vagy sem. Remélem azért, hogy ez így, ebben a formában nem fog tudni megvalósulni. |
Quote:
|
Quote:
biztos pályát tévesztett...:) |
Quote:
Természetesen csalóztál. ott van 2-3oldallal előrébb. A szót tényleg nem mondtad ki, ez igaz, és valószínűleg senki sem érezte azt belőle, hogy neked nem tetszik, hogy ki számodra milyen "módszerrel" szerzett földet magának...(meg sem említed, ha nem érdekel...) Menj már, mondasz valamit, gondolsz valamit, aztán meg letagadod? Szerinted ez normális? És én kiálltam mellettük??? Oda is írtam, hogy nem az igazságalapját firtattam, csak nem értettem, hogy miért egy ANARCHBA (JKSZ váddal) ÁTRAKOTT játékosnak fáj ez a legjobban... Jah, persze, te nem csaltál... Hagyj már békén a dumáddal, kérlek. Csak hajtogatod a magad hülyeségét, amikor már mindenki befejezte. ....persze, mert nem tudjuk megmagyarázni.... Mert nincs mit. Nem fogom bevallani, hogy infót adtam ki, hogy jksz-eztem, mert nem volt ilyen. Nem tudom, hogy mennyire érted meg, de most utoljára elmondom. A téma le van részemről zárva, veled többet nem vitatkozom, mert nem lehet. Csak hajtogatod ugyanazt. Simán idézhetted volna az előzőt is. Nem lett volna másabb a post. További jó játékot! Sok sikert ott ahol játszol! Csináld úgy, hogy tetszik, menj a saját morális szabályaid szerint (te írtad). |
Érdekes, hogy több ember, akiket eddig jófejnek tartottam, gyakorlatilag napok, esetleg órák alatt képes megváltoztatni a véleményemet róluk...
|
Tipp,
A gazdasági válságok esetében mind jobb, mind bal oldal irányában megerősödnek a szélsőségek, ezt a média szívesen meglovagolja. :(
Sajnos emiatt többen mondják olyanok, akik nem gondolják át teljesen, mások véleményét. Vagyis mindig a stróman jár rosszul. |
Egyeseket ki lehet tiltani a fórumról az országnevein kialakult kisebb elvi vita miatt, ameddig más napokon át a kiskapuk kihasználására hívhatja fel az ide látogatók figyelmét, és még csak ejnye-bejnyét sem kap érte. :mad: Tehát barátaim, hirdessük mindannyian a szabályok felrúgásának eszméjét.
És igenis tiltakozom Ts kitiltása miatt. Ezt máshogy is el lehetett volna intézni. Lehet, hogy baj van az elveivel, de nélküle nem hiszem, hogy olyan lesz a fórum mint volt. És helyette itt van egy kötekedő, a szabályokat megkérdőjelező illető. :mad: Ez csak egy vélemény volt, nem muszáj reagálni rá! |
Quote:
|
elképesztő....
napok óta jó idő van (volt), erre meg lett dumálva ma délutánra egy kis haverokkal való mászkálás meg sörözgetés... erre TESSÉKKK!! esik az a rohadt eső, és még a szél is fúj, amit különösen rühellek.... nembaj, legalább a Frost Nixont megnézem.. |
Quote:
|
én is szeretm az esőt, önmagában.
a széltől viszont megfájdul a fejem.... ezért lettem dühös, hogy ma nem óülhetóünk ki valami kerthelységbe sörözni.... önmagában az eső nem tartott volna vissza, de így, hogy esik is meg erősen fúj is, így sajnos marad a mozi. (Frost Nixon nézés lesz.) |
Bicaj
Biciklivel mentem ma melóba az olyan 25 km. Útvonalterv alapján szinte végig bicikli út. Óh mondom az semmi 1 óra alatt meglesz.
Ha valaki nem tudná, eu zászlós számos és magyar színes biciklis táblával jelzett út biztos elakadást jelent a sárban.:( és... és... szóval 1,5 óra lett az út oda. Visszafelé viszont végig szembe fújt a szél és volt, hogy a dombon se gurultam lefelé, hanem tekernem kellett:( |
ne haragudj, de... :D:D:D:D:D:D:D
|
kereken 2 órát jöttem visszafelé, kicsit fáradt lettem:)
|
nézd a jó oldalát... edzettél egy jót, és ma tuti nem lesz gondod az alvással :)
|
már aludtam is egy keveset mert nem tudtam nyitva tartani a szemem, most is csak kv-ra ébredtem fel:)
|
Quote:
|
Quote:
Ui: és még vagyok olyan bolond is, hogy hajlandó vagyok betudni az egészet egy átmeneti fellángolásnak, amit el lehet intézni egy "bocs"-csal. Bár ahogy elnézem, erre aztán várhatok... |
Na szóval én nem tudom pontosan mi is történt,és sajnos Tsobit csak a hódból ismerem.De szerintem nem rossz gyerek ő,sőt én kifejezetten szimpatikusnak tartom.Okés van egy két olyan hsz-e amit tulzásnak tartok.de ha jól értelmeztem az egészet akkor az gond hogy kiadta magát a hód tulajdonosának? Biztos hogy nem csak viccböl irta?Vagy esteleg valami félreértödött? Bennem ezek a kérdések vetödtek fel.Ha tévednék javits ki,de én kifejezetten csak viccre tudok gondolni.Lehet hogy tul optimista vagyok?
|
Quote:
Ha elmúlt a hirtelen fellángolás időszaka, akkor majd jelzi. |
Quote:
- Nem fog álruhában járni-kelni, ui van tartása (hajjaj, még sok is :)); - és igazságtalan döntés miatt sem fog megkövetni. Továbbá milyen eljárás az, amikor vkit megvádolnak vhol de még védekezni sem engedik ott? Vki tájékoztasson már melyik évszázadban vagyunk. :eek: |
Quote:
Ati,megmondom őszintén nem tudom mire gondolsz,hisz soha nem adtam ki magam Neked,főleg nem más előtt. Az,hogy néha a tükör előtt a kisgyerek nem Superman-nek,hanem Ati-nak képzeli magát,szerintem mindenki magánügye ;) Két dolgot tudok elképzelni,amiért ezeket a tetteket ragasztod rám: -az egyik,hogy nagyon összekeversz valakivel, -a másik egy bizonyos regisztráció miatt. A zöldeddel kapcsolatban ment mail,de idő kellett,míg rájöttem,hogy Neked miért nem lehet belsőn üzenetet küldeni :) Adjon az Isten! - Szebb Jövőt! Tsobi voltam |
Tsobi a fórumról lett kitiltva, vagy a játékból is?
|
Quote:
Tsobinak nem kell üzennie, pontosan tudja, hogy hol talál meg. Legalábbis amikor a saját e-mail címét kell megadnia bizonyos oldalakra regisztrációkkor, akkor nagyon profin vágja az én címemet, és használja azt, mintha amögött ő volna, és tesz olyan kijelentéseket, hogy az bizony az övé... |
Quote:
Nem lehet, hogy egy harmadik félnek is köze van a dologhoz? |
Ati, az, hogy valaki egy másik e-mail címmel valahova regisztrál, nem azt jelenti, hogy másnak adja ki magát...
Nem írt üzeneteket, hogy figyuzzatok, én vagyok a Hódító tulajdonosa, stb. Nem mondta senkinek, csak regisztrált egyet... Én nem tartom teljesen jogosnak a kitiltását, és szerintem jobb lenne ha beszélgetnétek egyet :) |
Quote:
De, hacsak egyéb kérdés nem merül fel :D, azt hiszem eleget vesézgettük ezt a fórumon. |
Quote:
Sajnálom hogy olyan biztos voltam. A megjelenő kárörvendő miatt szóltam egyáltalán. Meg lehet túl sokat jelentenek a múltbeli és jövőbeli szövetségeseim. Az ember csak magában lehet bizonyos. Időnként abban sem. Azért remélem ez a 'kijelentette hogy az az ő saját e-mail címe' stb csak vmi checkboxos kijelentés volt. |
Quote:
|
Quote:
Úgy állítottad be, mintha az e-mail címedet egy privát szexpartnerkeresőn használta volna, és legalább melegeket keresne szórakozni. Pedig messze sem erről van szó. No mindegy! Részemről a téma lezárva. Csak most, hogy a másik oldalt is meghallgattam, így muszáj voltam hozzászólni! |
Quote:
Nem az összes, csak a rasszista, a Hódító ideológiájával össze nem egyeztethető nevek. Nem hiszem, hogy bárki félreértette volna, és azt gondolná, hogy az összes országának neve meg fog változni. De ez azt hiszem várható volt. Ha más nevet szeretne az országoknak, akkor mást adott volna regisztrációkor, útközben nem módosítunk. Ezek a nevek viszont nem összeegyeztethetőek a Hódító irányelveivel, ahogyan ez a regisztrációs szabályok között is szerepel. Egyáltalán nem eldugva. Ha ennek ellenére trükközik valaki, hogy hogyan lehetne kijátszani a teljesen világos irányelveket, az nyilván így jár. Nem lehet ez meglepetés senkinek, különösen nem lehet ok egy ilyen szintű fellángolásra. |
Kérdés: ha én most regelnék egy Vagyar Merő nevő országot, akkor az is átírva lenne?
|
183 olvasatlan üzenet
:mad::mad: |
Quote:
|
Quote:
Ts országnevei meg olyanok voltak amilyenek, igazából nem mondható,hogy nem egyértelmü mire mogondolt alattuk. |
Quote:
Úgyhogy nem szabad azért ennyire lazán venni ezt, hogy "csak checkboxos kijelentés". (Az egyértelműség végett: a Hódítóban NEM vállalsz ilyen fizetési kötelezettséget. :)) |
Quote:
De látom megkerült az elveszett bárányka. Örülök. :) [/OFF] |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:02. |