![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Ez az aktivitás amúgy hogy számolódik?
Mert van itt 9 hozzászólással 15. helyen tag 27.2%-on, meg 5821-gyel 27.2%-os is... |
Quote:
Ott van a kis számláló a neveddel egy szinten a jobb oldalon (Ma: x/5). |
Quote:
|
Quote:
Vityu: szerintem miota hoditozom osszesen nem irtam Neked ket uzenetet sem. :D Kiveve amikor a Gunban voltal rovid ideig... |
Quote:
|
Az, hogy valaki csak belép a fórumra, jelent 1-et. Ha valaki hetekig csak belép, akkor 20% körüli aktivitásra tesz szert.
|
Quote:
|
Az normális, hogy hetek óta eltűnt az a gomb a hozzászólások mellől, amivel lefelé kezet tudok adni?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a régebbi hsz-ekre nem lehet ujjazni.. :/
|
Quote:
|
Míg Szerbiában Európa legjobb kézilabda-válogatottjai küzdenek a bajnoki címért, Afrikában is kontinens-bajnokságot rendeztek. Algéria és Tunézia nemzeti csapata jutott a marokkói rendezésű torna döntőjébe, amelyben végül utóbbi háromgólos győzelmet aratott. Algéria számára azonban már az elődöntő is óriási meccset hozott, ugyanis Egyiptom ellen az utolsó másodpercben döntöttek. Az utolsó egy percben a „fáraók” egy hetessel szereztek vezetést (25–24), ám az időkérés után egyenlítettek az algériaiak. Azonban Egyiptom a nagy rohanásban elveszítette a labdát, ellenfelük pedig az utolsó pillanatban dobott góllal bejutott a fináléba.
Érdemes megnézni a hangok miatt :D |
Quote:
2 Ati 40.0% 3 Pool 38.2% :D |
1 Pool 43.8%
2 vityu 43.2% 3 Ati 40.9% :D:D:D |
Van 1 szabis ori...
Kör előtt van benne több, mint 200.000 egység, ami nem fér Kör után ezek eltűnnek, népe ennyivel lesz több Pontja nem változik... Itt még nem játszik a 70*-es dolog, nem nagy hektárról van szó Miért? :confused: |
Quote:
|
Quote:
szal a pontnak változnia kellett volna |
Quote:
|
Quote:
|
tárgytalan....
|
Egy video a Juventus "feltámadásáról"!
|
Még egy.
|
Jaj, milánosok, hol a labda az 1. gólnál? :D |
Nagyon jó videók :)
|
"Hódos kérdés fórum" néven (jobb nem jutott
eszembe) új fórum jött létre a játékban. Itt a játékkal kapcsolatos kérdéseket és a rá adott válaszokat lehet majd megtalálni. Minden olyan írogatás, ami a fórum létrejöttének funkcióját más irányba terelné, moderálva lesz. Várok minden segíteni akaró és segítségre vágyó játékost! Köszönöm! |
A fórumra meghívő kérhető a játékon belül a Fórum/fórum etikett lap alján a nyilvános fórumok listájánál.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"valaki" (#xxxxxx) elfoglalt 7 hektárt "valakitől" (#xxxxxx) országától.
"valaki" (#xxxxxx) elfoglalt 3 hektárt "valakitől" (#xxxxxx) országától. kb. 1050 hekin van a két ori :) |
|
Quote:
|
Quote:
|
Nem tudom mi ez. Nekem nem nyitja meg.
|
All times are GMT +1. The time now is 16:29. |