![]() |
Quote:
|
Hát ez kemény volt :D:D:D
|
Úgy terveztem megyek, de sajna nincs időm, mert még dolgom van közbe.
Elnézést. Remélem lesz még hét közben is tesztelős, ha van kedvetek. |
Na én jelentkeztem, de csak a videó miatt.
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Én sem érek rá most, de ezt jeleztem is...:)
Quote:
Jövő héten én is nyitott vagyok egy v akár több párbajra csütörtök, péntek környékén, esetleg szombat és vasárnap délután.... |
Megjöttem, de már nem lépek be
|
Quote:
Hulla vagyok, és alig csináltam valamit. Még 147 katim áll az oriban. |
Attila játszott egyedül, és első is lett. :) Gratula! :) http://hodito.hu/parbaj/1299.html
|
Quote:
Erős hullát építettem :D |
Ha szeretnétek a hétre még gyakorlópárbaj(oka)t, akkor jöhet(nek) az időpontigények! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Nekem csak a szokásos időpontok nem jók.
Hétfő 9-13 ig és 17-21 ig, és Szerdán ugyan ekkor. Többi időpontba elvileg ráérek, amíg nem jön közbe valami. De szerintem egy estinek lenne a legtöbb értelme. 20-21 órás a Barátok közt idejére :) Vagy előtte. Szerintem ezt az időpontot tudja a legtöbb ember szabaddá tenni. |
Gyakorlópárbajok kezdési időpontjai: kedd 20 óra, csütörtök 21 óra, péntek 13 óra.
|
Na ez jó ötlet volt :)
Kicsit legalább lehet szórakozni, remélem leszünk sokan. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem biztos 100%-ra, hogy ott leszek. A párbajok többségére indulás előtt szoktam jelentkezni, de megpróbálok ott lenni :) |
Most nincs videó, mert nagyon rossz a hangja. :( Brühühü. :( :):):)
|
Quote:
|
Megemlíthetted volna a szerda 16 órát is, mint bárki által látogatható párbajt :)
ott már 5 jelentkező amint lehet nyerni egy kis vip-et, máris van nép :) |
Quote:
|
Megemlíthetted volna a nevem :)
Na, majd a következő videón:cool::D |
Quote:
|
Quote:
De akkor az enyémet is, meg Bobot, Palit és mindenki mást :) |
Quote:
TudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTu dtamTudtam TudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTu dtamTudtam TudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTudtamTu dtamTudtam |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Valahova már linkelted egyszer, ha jól emlékszem. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Ezen vagyok, de nem egy hatalmas szerep. :D http://duearchiv.vakondradio.hu/voic...icedulaink.mp3 Valahol a felénél kezdek, én vagyok az üzenetrögzítő. :D Volt még egy 92-es hanganyag is, amiben voltam, de ott most nem ismertem fel a hangomat... |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Már meg nem mondom, hogy hol, és mikor de úgy emlékszem a hódító indulásakor beszéltél a játékról. |
Quote:
|
A női hang a tiéd? :D
|
| All times are GMT +1. The time now is 13:32. |