![]() |
Quote:
|
sziasztok!
szövetséget alapítanák, várom 2 fél elf hadis és egy óriás varis jelentkezését, napi többszöri belépéssel, jó kommunkikálciós képességgel, vip nem szükséges, maximum 5 kör távról.(És ne gyből ajálatott küldjél) Anarchban, úgyhogy azzal nyugtatom magam, h csak teszteli a félelf hadisokat...:D:D |
Quote:
...Két fél, elf hadis... :D (Tisztára jó stratégia, átverni így a többieket...csak szövit nem talál :D ) |
Quote:
|
Egy kedves szomszédunk (MF félelf) a dipiben varis óriást keres. Jó ütőképes szövit fognak alkotni :D
Lehet, hogy nem tetszett neki a toligyilok/felfedés/lelopás kombó? :) |
Quote:
|
"KERESSEN MEG EGY MF TÕRPE !!!!"
Ez is egy lényegretörő üzenet... :D |
Quote:
|
Quote:
Khm...lehet, hogy tanárt keres :):) |
"helló én szövetcségeseket keresek de meglévõ szövibe is belépnék ha valaki varis az nyugittan írjon 7000 vari felet ha kicsit kevesebb az se baj hadis is írhat eli vagy ló vagy mindkettõ felálásban min valamejik7000 vagy öszesen"
Jájájájájájjjjjj... |
Quote:
:( |
Quote:
Rettenetesen szomorú, hogy ennyire igénytelenek az emberek az írásra. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
xxx (#??????)
3333-22-11 66:55:77 Helyezés: találd ki! Érték: -1 Hello játékosok elf tudos vagyok és szövetségbe lépnék nam vagyok ojjan nagyon kezdő már :D:D enm elöszzöt jáccom ha valakit érdekellne hogy melléjük élnék szivesenn ... csak dobjon üzenetet!!!!! |
2008-1*************** Helyezés: **** Érték: ********* hello! meglévöbe keresek 1 országot, az mindegy hogy kivagy ha érdekel irj, és mi eldöntjük! :) üdv :D eldöntik hogy én ki vagyok? |
Csoportot szeretnék ,de nem tudok csináni
segítsetek légyszi Ati segítsek? :D |
Quote:
|
"SSZIASZTOK NEM OJAN RÉG KEZDTEM A JÁTÉKOT ÉS SZÖVETSÉGEKET KÖTNÉK BÁRKIVEL (: JELENTKEZ(:(:"
Jajj... Túl sokmindent ehhez nem tudok hozzáfűzni... :) |
Nem túl régen szintet lépett enyveskezű varázsló szövetséget keres a környékén.
hmmm |
Quote:
|
Quote:
|
"sziasztok:)
még mindig keresek.északai életmód előny." Én is keresek... nem sokat, de keresek. Éjszaka ritkábban. |
"keresek barátnak élõholtat és varázslót"
|
2008-12-02 14:28:42
Helyezés: 695 Érték: 9370 Szasztok hódok ! 2 full hadis hulla keres egy varist és egy tolist vagy hadist a szövibe. |
Részlet gyors (!) csoportos dipi hirdetésből:
"Feltételek: [...] varisnak napi minimum 2 belépés" Napi 2 belépés a lassú csoportra még jó, no de a gyorsra? :eek: |
hali mindenkinek!szövit keresek!jelenleg nem mondanám sem varinak sem hadisnak az országom van varim meg hadseregem is de átépítem hadisnak vagy varisnak ha úgyvolna!elég aktívnak tartom magam vipem is van!
további jó játékot mindenkinek! ugyanezt a hirdetést én így adtam volna fel! :) Hali mindenkinek! Hadi-varázsló szövetséget keres! Van VIP, aktivitás. |
Quote:
nem hadivarisként akar feltétlenül játszani, hanem a szövi igényei szerint épít hadisra, vagy varisra |
Szeretetteljesen jelentem, felkereshetnek kedves emberek.Levente,esetleg menyecske, nekem egyre megy.
Bennem helpre leltek, de nem veletek leszek, leveleteken emerengek, mert szeretem ezt, s megtehetem. Esetlenek, keressetek fel, lehettek lent, fent, messze, nem messze, s levelem elmenesztem nektek, felelve keservetekre. E jelre teremjenek nekem levelek: "Fekete eledel terjedelemben lehet cseppecske, de ereje rengeteg." Aranyos :) |
Quote:
|
Helyezés: 496
Érték: 9884 na hódok az szeretném közölni veletek , hogy : 1 hely van kiadó szövibe jelenleg tolis (fél-elf) de ha van 1000 700 között lolid akkor jó és nem kell hogy tapasztalt legyél :-) üdv:egy 10 éves gyerek vagyis 9 mert csak január 14-én lesz a szülinapja:-) Nem a kor tesz valakit naggyá :) |
Quote:
|
"hasonló felállású szövit keresek!!!"
Hmm, mihez képest hasonlót? :D |
Quote:
|
2008-12-06 19:31:50
Helyezés: xxxx Érték: yyyyy „Régi játékos keres megértő társat söröskorsó mellé, lehetőleg nő személyében.” by Vezíír Ha meghatározott ideig nőnemű nem jelentkezik akkor az ellentétes nemet is behívjuk elbeszélgetésre. Szerény elvárások - kommunikációs eszközök széleskörű ismerete (msn, skype) - orid mindig a legfontosabb státuszt élvezze (VIP) - szeresse egyszerre többel csinálni és segítse is őket (csapatjátékos) - elérhető legyen a nap 24 órájában (nőknél a szülés sem lehet kifogás) - nagy mellek (csak női játékosok esetében) by Vezíír Jelige: bírom a magaslati levegőt A többit zöldben |
Quote:
azaz legyen csapatjátékos:DDD |
LEGENDARY REALM (#568171)
2008-12-19 15:03:34 Helyezés: 471 Érték: 10309 BOLDOG ÜNNEPEKET MINDENKINEK!!!!!!!HAJRÁ HÓDÍTÓK! BENYE Benyének is kellemes ünnepeket! :) Bár nem rendeltetésszerűen használja a menüpontot,nagyon jó látni efféle gesztusokat is .. :):p |
noname (#5xxxx0)
2008-12-89 15:62:89 Helyezés: 56712 Érték: -234 SZABI !!!!!!!! nyujts be egy megállapodást a szövihez!!! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |