![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Eddig én se tudtam,hogy van orim az L-be:Dde most,hogy így mondjátok biztos van:DPls mondjátok már meg melyik is az én orim ott?:)
Mivel nem tom hol említettem:P |
Quote:
hjah de jut eszembe http://www.pregnancy.org/phpBB2/images/smiles/doh.gif már párbajt is ígért.. |
Quote:
|
hmmmm
72oldalas a srac egoja:D tizen valahany oldalt olvastam el de megertettem belole szecsa hogy miert akarod szetutni:D foloslegesen enyit vitatkozni hallod:D egy pszihodokihoz elnezhetnel harcosok:D jo vitatkozast a kezdokkel es a nem kezdo rajongotaboroddal:) amugy az arena meg a parbaj sem egyenlo eselyekkel indul mert a banyakat randomban kapod :P bar lehet az 5oras 5percesben mar nem a torp utos nem vagom meg sosem parbajoztam es sosem jaccottam az arenaban sem:) tudod sok jatekost nem erdekel a dolog:) de orulok hogy sok hazas taktikaval urra tucc lenni 10-20 fos csoportokon:D es nagyon szimpatikus is vagy mer ennyire hihetetlenul okos es ugyes vagy?:D :D :D |
Quote:
|
Azért ezt a 72 oldalt nem csak Harcosok monológja teszi ki, azonkivül szerintem nem ő inditotta a témát ;)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:54. |