![]() |
Quote:
Azért gondoltam még a lakáshelyzetre, mert ha felhúz a védelem reményében mondjuk 5% templomot, akkor a támadóértéke is gyengül. Tehát pár % lakáshelyzettel kompenzálni kellene (hiszen most sem túl ütős, nem kellene a támadóját tovább gyengíteni), amin keresztül egy pici kellemetlenséget is lehet neki okozni. De megmarad, hogy nem tart templomot, és tekit sem, akkor úgy játszhat mint a mostaniak. És ott a lehetőség egy kicsi cifrázásra is :) De való igaz, hogy a védelem vari magában is sokat jelenthet egyeseknek, ami vari nélkül még jó is lehet -de így maradna még gyengének :). |
Quote:
A hulla maradjon is gyenge szerintem. Elnyűhetetlen faj. Nem eszik, nem hullik csak ha mészárolják, nem hat rá a szárazvihar, rengetni elég veszteséges, megjegyzem gyújtani is, de télleg mindenfele akadnak mániákusok. Ha napokig nem tudsz benézni a hulla orid ott van, és jó eséllyel nem lett semmi extra baja, ami másról nem igazán mondható el. Ha a védelem varit megkapja, akkor egy betoníjas vagy íj elites hullán már csak a hadiorik fognak átmenni, kivéve 5-ben, ahol semmiféle haderőbónusza nincs. |
Quote:
Jó maradjon gyenge, de ennyire aránytalanul mindenki máshoz képest. tf orikkal ne vegye fel a versenyt. De könyörgöm legyen már összemérhető ereje önellátó, tolvajjal és varival is rendelkező orikkal szemben. |
Quote:
Akkro viszont ott tartunk, hogy a tolvajjal és varival is rendelkező önellátó orikban meg ne okozzon kárt a szárazvihar, és ne hulljanak az egységek csata közben. Ráadásul terjesszenek pestist is... Igazából ebben szerintem sose lesz megegyezés. Leírtam a véleményem, és ennyi:) |
Quote:
gondolkodj el azért, miért cél hogy felvegye az orkkal a versenyt??? 1 élezett orknak sok hátulütöje is van, sokkal inkább kell rá figyelni mint egy átlagos fajra, de ezt "meg is hálálja" a brutális ütőerejével, sztem ez így korrekt, és azt már meg sem emlitem,hogy a hadis fajok közül az orknak a leggyengébb a védelme. az élőhalott majdnem hogy nem igényel semmi odafigyelést,nem kell figyelni hogy bekopnak a tekik,vagy lelopják őket, nem kell védővarázslatokat feltenni, nem kell izgulni hogy egy ütés után kapsz-e 36kör vihart stb... akkor ez miért is lenne egyensúlyban ha akkorát ütne mint egy ork??? |
sracok, amit javasoltam, az nem erositene meg a hullat veszedelmesen sztem, de talan adna 1 kis sanszt felsobb csoportokban is, ahol szinte nincs is hulla mar, a mezony rendesen besurusodik.
nem lenne pont a ketto (gyenge es a tul eros) kozott amit korabban inditvanyoztam? szoval +2 ferohely 4. csoportban, +4 3-on, +6 2-n es +8 az 1a-ban. durva? sztem nem. |
Quote:
|
Quote:
|
annyi elönyt tényleg nemadna h nagyon durva legyen de tény h jobb lenne,ha az üres hekikre is vonatkozna
|
arra is gondoltam tunningnak hogy csatában ugye az elesetteket megkapja alap katonaként,és ha nem alap katonákként kapná meg hanem olyan egységként ami meghalt tehát pl ellenfeled veszteségei : 0katona ..... 235 elit akkor 235 elit jönne haza a sereggel
várom h mennyire nyeri el a tetszéseteket meg annyi ha lesz erösítés akkor mikor és hogyan döl el h milessz az? |
All times are GMT +1. The time now is 05:02. |