![]() |
Hmmm... ha jól látom a nagypofáju Alonsonak,nincs köztünk drukkere.Nem baj ugyis nagyon el volt szálva magától.Aszem most majd leszakad a képesebbik része mikor Hamilton megnyeri a bajnokságot.:D
|
Hu alonzot nem szeressük... CSAKASCUDERIA! :D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
amúgy sztem Alonso addig volt határozottan nagyképű, amíg nem került a McLaren-hez. Alonso és Hamilton közül az utóbbinak volt nagyobb a pofája. |
Quote:
idén ferrari siker lesz ismét! |
Kubica, Kubicaa, Kubicaaaaa!!! :D
Mindig becsülöm azokat a versenyzőket akik a Ferrarihoz és McLarenhez képest gyengébb autókkal tudják a "nagyokkal" tartani a lépést ;) Hamiltonnal meg az egyetlen gondom az, hogy egyből a csúcsra esett be, nem járta végig azt a szamárlétrát amelyet gyakorlatilag mindenki más végigtolt (gyengébb kocsiból az évek során jobb kocsiba, ha összejön). Én úgy látom hogy a Formula 1 90%-ban az autóról szól, a leggyengébb autóban a legjobbak sem érnének el eredményeket, és fordítva. |
Laci azért ez nem csak az autóról szól. nézd meg, a ferrari tény,hogy most jóval erősebb a többinél, de a többi autónál hogy lehetnek ekkora különbségek? jó autó kell hozzá az tény, de a versenyző is kell aki kitudja belöle hozni. sztem ha most beültetnéd ebbe a ferrariba, a sereghajtókat nem hiszem hogy akár a dobogó közelébe kerülhetnének. nézd meg, hamiltont és kovalainent, vagy mondjuk rosberget, sutilt, és kubicát. láthatóan jobb pilóták mint a csapattárs, rendre jobban teljesitenek (nem kevéssel), pedig ugynazon autóban ülnek...
|
Quote:
De megnézhetjük Barrichello-t (nyilván nem felejtett el vezetni, mégis mennyivel eredményesebb volt a Ferrarinál és hol van most, és hol volt a Ferrari előtt...), vagy Irvine-t, aki ugyancsak szinte kizárólag csak a Ferrarival volt jó. Vagy Coulthardot, aki a McLaren előtt és után szintén nem volt nagy szám... De mindez csak akkor derülne ki egyértelműen, ha csak a vicc kedvéért egyszer megcserélnék a csapatokat, és mondjuk a top6 versenyző helyet cserélne az utolsó 6-al 1-2 utam erejéig. Ilyen pedig sohasem lesz :) |
Quote:
|
Quote:
Kutyulee, pont a legszembeötlőbb különbséget nem említetted... Alonso és Piquet... Hamilton és Kovalainen közötti különbség sztem egyáltalán nem nagy. én azt mondanám, hogy Kova kevésbé volt szerencsés. Heidfelddel ugyanez a helyzet. a tavaly még Kubica volt (szerintem egyértelműen) a második számú pilóta. valami nagy gond van sztem Heidfelddel, mivel eddig mindig jól ment ahhoz képest, hogy milyen csapatban volt. |
All times are GMT +1. The time now is 02:08. |