Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Forma-1 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=67)

Eke 05-27-2008 05:52

Hmmm... ha jól látom a nagypofáju Alonsonak,nincs köztünk drukkere.Nem baj ugyis nagyon el volt szálva magától.Aszem most majd leszakad a képesebbik része mikor Hamilton megnyeri a bajnokságot.:D

[HTPA]GeeForce 05-27-2008 06:27

Hu alonzot nem szeressük... CSAKASCUDERIA! :D

Bogár 05-27-2008 07:26

Quote:

Originally Posted by Xeper (Post 177252)
Most elég nagy szerepe volt a mázlijának... :)

ez már egészen természetes. Hamiltonnak általában mázlija volt azokon a versenyeken, amelyek felét a mezőny a safety car mögött töltötte.

Bogár 05-27-2008 07:32

Quote:

Originally Posted by Eke (Post 177273)
Hmmm... ha jól látom a nagypofáju Alonsonak,nincs köztünk drukkere.Nem baj ugyis nagyon el volt szálva magától.Aszem most majd leszakad a képesebbik része mikor Hamilton megnyeri a bajnokságot.:D

Quote:

Originally Posted by [HTPA]GeeForce (Post 177276)
Hu alonzot nem szeressük... CSAKASCUDERIA! :D

nagyon sok szurkolója lesz neki is, amikor átmegy a Ferrarihoz. ;)
amúgy sztem Alonso addig volt határozottan nagyképű, amíg nem került a McLaren-hez. Alonso és Hamilton közül az utóbbinak volt nagyobb a pofája.

csabi 05-27-2008 07:36

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 177282)
Alonso és Hamilton közül az utóbbinak volt nagyobb a pofája.

és kissebb a tudása.. :) nagyon könnyen elszáll az agya..
idén ferrari siker lesz ismét!

laci 05-27-2008 08:15

Kubica, Kubicaa, Kubicaaaaa!!! :D

Mindig becsülöm azokat a versenyzőket akik a Ferrarihoz és McLarenhez képest gyengébb autókkal tudják a "nagyokkal" tartani a lépést ;)

Hamiltonnal meg az egyetlen gondom az, hogy egyből a csúcsra esett be, nem járta végig azt a szamárlétrát amelyet gyakorlatilag mindenki más végigtolt (gyengébb kocsiból az évek során jobb kocsiba, ha összejön).

Én úgy látom hogy a Formula 1 90%-ban az autóról szól, a leggyengébb autóban a legjobbak sem érnének el eredményeket, és fordítva.

Kutyuleee 05-27-2008 09:13

Laci azért ez nem csak az autóról szól. nézd meg, a ferrari tény,hogy most jóval erősebb a többinél, de a többi autónál hogy lehetnek ekkora különbségek? jó autó kell hozzá az tény, de a versenyző is kell aki kitudja belöle hozni. sztem ha most beültetnéd ebbe a ferrariba, a sereghajtókat nem hiszem hogy akár a dobogó közelébe kerülhetnének. nézd meg, hamiltont és kovalainent, vagy mondjuk rosberget, sutilt, és kubicát. láthatóan jobb pilóták mint a csapattárs, rendre jobban teljesitenek (nem kevéssel), pedig ugynazon autóban ülnek...

laci 05-27-2008 09:31

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 177293)
Laci azért ez nem csak az autóról szól. nézd meg, a ferrari tény,hogy most jóval erősebb a többinél, de a többi autónál hogy lehetnek ekkora különbségek? jó autó kell hozzá az tény, de a versenyző is kell aki kitudja belöle hozni. sztem ha most beültetnéd ebbe a ferrariba, a sereghajtókat nem hiszem hogy akár a dobogó közelébe kerülhetnének. nézd meg, hamiltont és kovalainent, vagy mondjuk rosberget, sutilt, és kubicát. láthatóan jobb pilóták mint a csapattárs, rendre jobban teljesitenek (nem kevéssel), pedig ugynazon autóban ülnek...

De emlékezz vissza, hol volt Hakkinen mielőtt a szuper McLArenhez került volna, vagy arra amikor Schumacher eltörte a lábát és helyette valami "futottak még" finn (asszem Salo) állt be, aki aztán olyan eredményeket ért el mint azelőtt soha. Nyilván nem ő tanult meg jobban vezetni, egyszerűen csak egy olyan kocsiba ült bele, amelyik nagyságrendekkel jobb volt a korábbiaknál.

De megnézhetjük Barrichello-t (nyilván nem felejtett el vezetni, mégis mennyivel eredményesebb volt a Ferrarinál és hol van most, és hol volt a Ferrari előtt...), vagy Irvine-t, aki ugyancsak szinte kizárólag csak a Ferrarival volt jó. Vagy Coulthardot, aki a McLaren előtt és után szintén nem volt nagy szám...

De mindez csak akkor derülne ki egyértelműen, ha csak a vicc kedvéért egyszer megcserélnék a csapatokat, és mondjuk a top6 versenyző helyet cserélne az utolsó 6-al 1-2 utam erejéig. Ilyen pedig sohasem lesz :)

[HTPA]GeeForce 05-27-2008 09:44

Quote:

Originally Posted by csunyabogar (Post 177282)
nagyon sok szurkolója lesz neki is, amikor átmegy a Ferrarihoz. ;)
amúgy sztem Alonso addig volt határozottan nagyképű, amíg nem került a McLaren-hez. Alonso és Hamilton közül az utóbbinak volt nagyobb a pofája.

Én Ferrari mániás vagyok. Én az autót imádom. De Alonzót akkor se fogom kedvelni, ha átigazol a Ferrarihoz. Nem szimpatikus, nem tehetek róla.

Bogár 05-27-2008 09:52

Quote:

Originally Posted by laci (Post 177299)
De emlékezz vissza, hol volt Hakkinen mielőtt a szuper McLArenhez került volna, vagy arra amikor Schumacher eltörte a lábát és helyette valami "futottak még" finn (asszem Salo) állt be, aki aztán olyan eredményeket ért el mint azelőtt soha. Nyilván nem ő tanult meg jobban vezetni, egyszerűen csak egy olyan kocsiba ült bele, amelyik nagyságrendekkel jobb volt a korábbiaknál.

De megnézhetjük Barrichello-t (nyilván nem felejtett el vezetni, mégis mennyivel eredményesebb volt a Ferrarinál és hol van most, és hol volt a Ferrari előtt...), vagy Irvine-t, aki ugyancsak szinte kizárólag csak a Ferrarival volt jó. Vagy Coulthardot, aki a McLaren előtt és után szintén nem volt nagy szám...

De mindez csak akkor derülne ki egyértelműen, ha csak a vicc kedvéért egyszer megcserélnék a csapatokat, és mondjuk a top6 versenyző helyet cserélne az utolsó 6-al 1-2 utam erejéig. Ilyen pedig sohasem lesz :)

fogadok, hogy néhány versenyző úgy is folyamatosan top10 lenne. pl. Kimi, Hamilton vagy Alonso.

Kutyulee, pont a legszembeötlőbb különbséget nem említetted... Alonso és Piquet...
Hamilton és Kovalainen közötti különbség sztem egyáltalán nem nagy. én azt mondanám, hogy Kova kevésbé volt szerencsés.
Heidfelddel ugyanez a helyzet. a tavaly még Kubica volt (szerintem egyértelműen) a második számú pilóta. valami nagy gond van sztem Heidfelddel, mivel eddig mindig jól ment ahhoz képest, hogy milyen csapatban volt.

All times are GMT +1. The time now is 02:08.