![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Így jártál. Ennek semmi köze a javaslathoz. |
Quote:
Az oké, hogy van egy tag, aki boldogan élne ezzel a lehetőséggel, de érdemes lenne mások szavára is adni. |
Quote:
Ez a javaslat nem őket célozza meg. |
Quote:
Mivel jobb képességű játékos vagy, az A a jelenlegi formában nem okoz neked gondot. A könnyítésre sincs igazából szükséged. De ha már könnyítünk, akkor az legyen olyan, hogy a jobb képességű játékosok minél jobban kihasználhassák. Jól látom? Egyébként én olyan tag vagyok, hogy azt is nyomban igénybe venném, ha csak egyetlen kört kellene eltölteni 2500 hekin és már fordulhatnék is le a plusz szemért, csak belátom, hogy ez nem lehetséges. Amúgy neked mi a javaslatod? |
Quote:
Vmit vmiért... A mostani helyzetben pedig a szövik, akiknek esetleg van orija A-ban, azok várnak a másikra... konkrét példa, hogy két társam és én le tudtunk B-ből lépni U-ba, de mivel Bubbának nem volt A-s orija, így vártunk rá több, mint 1 hónapot 200 hekin, mire A-ban le tudott fordulni persze úgy, hogy B-ben velünk volt 1k kört és Ő ment a-ba nekünk meglett a 2k, leléptünk és onnan még +1 hónap... Ha már akkor van ilyen lehetőség, akkor lehet, Bubba most nem 7-es, de már N-ben lennénk...:) nah, pl. ilyenkor nagyon is jól jönne ez a dolog... |
Quote:
Ha mindenképp könnyíteni szeretnénk, akkor a javaslatom az, hogy ha valaki A-ból szeretne fordulni, akkor egy személyiségenkénti nehezítéssel kijelölt fix hektárról megtehesse, B-ből pedig a mostani követelményeket teljesítve. Ha mindenképp ragaszkodnak a döntéshozók a kétszeri körbementelhez, akkor az 1/A kihagyása, mint opció kerüljön be. Én ugyan nem vagyok rászorulva a könnyítésre, de még lehetek. Ezért is próbálom képviselni az álláspontom, hogy ne egy butaság miatt kelljen másoknak várakozni. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:38. |