![]() |
Quote:
néztem a 300koros orikon egyik sem kapott automatikusan forumot egy 300koros játékos mióta számit réginek ???? meg egy 1000koros is ujj nem hogy a 300koros ez megint egy nagyonjo toldozom foltozom megoldás lett ami semmire nem jó :( |
az athelyezettekel valo flodolas ugyanugy megy tovabb pedig serti a forom etikettet
"Ne "floodolj". Ez azt jelenti, hogy ne írj rövid, egysoros üzeneteket egymás után; ne írj hosszú értelmetlen üzeneteket; és főleg ne írj olyan üzenetet, amelyben olyan hosszú szó található, hogy a fórum szélességét megváltoztatja." jon ugyan osszesito lista is de elotte ugyanugy jon kulon kulon minden athelyezett huszonhatszor leirva (nagy betuvel ami kiabálásnak minösul ) hogy "ANARCHISTA CSOPORTBA ÁTHELYEZÉS:" bar a kiabálás lehet az uj 21.ik szazadi forumokon elfogadott nehogy a halláskárosultak jogait megsértsuk :D:D:D meg szerencse hogy rokkantigazolvány nem kell hozzá hogy lehesen kiabálni :D |
nem tudom miert nem lehet megoldani hogy minden ori automatikusan bekeruljon a publikus forumokra :)
ez tenyleg vicc ami folyik :D |
Quote:
Ez is kötöszködős topic lett, vagy elolvasod, amit írtam? |
Quote:
|
Quote:
Ezen országokból csak egy aktív jelenleg,meghívóért kérlek oda írjatok :) |
Quote:
|
Quote:
Ez az ori nincs szabin szóval ide mehet a zöld ==> Dasz a Vala Himalaya (#478906) [5/Y] |
Le van írva valahol, hogy mit jelent a "nyilvános belső fórum"?
és mitől nyilvános, hogy meghívó kell? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:04. |