![]() |
Quote:
szerintem ha már piszkálunk egy fajt akkor ne az legyen már a cél hogy kevésbé legyen gyenge!!akkor legyen úgy megcsinálva hogy játszani is lehessen vele. |
Quote:
szerintem még mindig a legjobb ha alapból megkapja az erősítést kezdéskor. nem is értem miért fél bárki is az alsó szinteken elszaporodó kezdők által gyártott terminátor hulláktól.egy totál kezdő úgyse épít normális országot,ha pedig nem totális kezdő kezd játszani vele akkor legyen már lehetősége a győzelemre. |
Quote:
|
Tök fölösleges és teljesen logikátlan arra menni, hogy lejjebbi szinte több kezdő van, ezért a hulla többet tud sikeresen támadni.
Gondoljunk bele, hogyha egy kezdő van hullával, Neki olyan az 5. szint, mint egy jó (sőt, nagyon jó) játékosnak a 2. szint, élőhalottal. Nem az a cél, hogy a jó játékosokat elősegítsük azzal, hogy feljebb adjuk a bónuszokat, még akkor sem, ha nem kezdőknek való faj az élőhalott! A cél az, hogy játszható faj legyen. Ha tapasztalt játékos kezében van, akkor Neki mindegy 5. és 4. szinten, hogy mennyi haderőt kap, szóval nyugodtan megkaphatja a fix haderőt, viszont ha egy kezdő keze alá kerül (ha 8 faj van, és 5. szinten 13%-nyi hulla van, úgy hogy tapasztaltak nem választják, akkor igen valószínű, hogy kezdő kezébe kerül), akkor ne nagyon tudjon vele játszani, ami így is van, mert egy annyira kezdő, akinek nem való az élőhalott, az minden egységből tart 100-at és kész. Ha már van annyira jó játékos, hogy tudja milyen egységet érdemes tartani, és melyik épületeket érdemes építeni, akkor had legyen már annyira jó, hogy játszhasson normálisan hullával. Ehhez viszont 5. szinten is meg kéne Neki adni a bónuszt, ami a fix hadibónusz mellett áll. Amúgy nem tudom mit rágcsálunk ezen, mert 2 fórumozó van (max 3) aki a hektárarányos bónuszt tartja jobbnak, a többiek mind nem... Szóval kár tovább feszegetni ezt a témát :) Szóval visszatérve a javaslatokhoz, még nem hallottam véleményt (kivéve BigPi-től :p) a javaslatomra: Quote:
Tehát várom a véleményeket :) |
Quote:
|
Quote:
De a hektárarányos bónusszal sem az a cél, hogy kevésbé legyen gyenge, azzal is ugyanúgy játszhatóvá válik, hisz lehet azt a bónusz igen magasan megállapítani, vagy mellétenni egy állandó bónuszt. |
Quote:
Ha tényleg nem érted, akkor csak a te szavaid feleslegesek... |
Remélem előbb-utóbb közelednek az álláspontok...
Sokáig én is a területarányos vagy szintenkénti erősítés híve voltam. Mint gondolom a többiek akik még e mellett vannak/voltak: ott akartuk erősíteni a hullát ahol nagyon gyenge, azaz nagyobb hektáron vagy 2B-ben. A fix bónusszal azt hiszem mindenki jól jár! A területarányos erősítés képviselői (köztük én is) örülhetnek, mert nagy hektáron használható lesz a hulla, sőt még ennél többet is kapnak, mert kis hektáron a tapasztaltabb játékosokkal is felvehetik a versenyt. A lényeg az, hogy a hulla játszható legyen! u.i.: már csak az erősítés mértékéről kell megegyezni, ami mindenkinek megfelel. Tehát a 2B-ben is megállja a helyét. |
Tulajdonképp 4 alapvető hátránya van a hullának amin javítani kellene.
1. Támadóereje még kiélezett orival sem elégséges. 2. Ha támad üresen kell hagynia az oriját. A következményt mindenki ismeri. 3. Magasabb csoportban/hekin könnyen gyújtható. 4. Egy valamire való szövi nem veszi be mert rajta keresztül tolvajolhatják. Ha erre a 4 problémára lelnék megoldást akkor már játszható faj lenne. De egyelőre még az elsőre sincs :S |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:44. |