![]() |
Két kereszteslovag baktat egymás mellett a keresztesháborúban.
Egyik egy kulcsot pörget az ujján. A másik megkérdi: - Te, mi az az ujjadon? - Tudod, most évekre otthagytam a feleségemet, és rácsatoltam az erényövet. - Te szerencsétlen! Hiszen a te feleséged a legrondább nő az egész országban! - Igen, de ezt a kulcsot el is lehet hagyni... ***** - Mondja, talán nem tudja, hogy a gyerek csak akkor ülhet elöl, ha már elmúlt tizenkettő? - kérdezi egy rendőr a volánnál ülő hölgyet. - Ugyan, ne vacakoljon már néhány perc miatt! - néz az órájára a nő. ***** Szeretnék végre egy olyan barátnőt, akinek a neve nem .JPG -re végződik.... ****** Az országúton 80-nal autózik a házaspár. A férj vezet, a feleség megszólal: - Tudod, sokat gondolkoztam a dolgon, és rájöttem, hogy nem tudok veled élni. Szeretnék elválni tőled. A férj nem szól semmit, de egy kicsit jobban kezdi nyomni a gázt. Már 90-nel mennek. - Találtam egy férfit, aki kedvesebb, mint te, jobb az ágyban és a gyerekeket is jobban szereti. A férj ismét gyorsít, már 110-el mennek. - A gyerekek természetesen nálam maradnak, a házra is igényt tartok. A pénz fele az enyém lesz - folytatja a feleség. A férj továbbra is csendben van, de már 130-at mutat a kilométeróra. - Miért vagy ilyen szótlan, neked semmi sem kell? - kérdi a feleség. - Nekem mindenem megvan, amire szükségem van - mondja a férj nyugodtan. - Igen, és mi az a minden? - Például a légzsák... |
A nő vesz magának egy papagájt, ám az nagyon durván káromkodik. Erre büntetésből bezárja a mélyhűtőbe egy fél órára. Mikor kiveszi, a papagáj remegve mondja:
- Oké, hölgyem, jó leszek. Csak azt árulja el, az a szegény csirke mit követett el? |
Az elefánt fürdik a folyóban. Arra jár éppen az egérke és rákiált:
- Te, elefánt, gyere ki a folyóból! Elefánt: - Minek? Egérke: - Gyere ki! Az elefánt felháborodva kievickél a vízből. Egérke: - Csak kíváncsi voltam, nincs-e rajtad a fürdőnadrágom. |
Megy a varázsló az erdőben. Találkozi a farkassal. A varázsló így csinál neki, hogy csitt-csatt. A farkas eltűnik. Megy mégtovább a varázsló az erdőben és találkozik a rókával. Neki is úgy csinál, hogy csitt-csatt és a róka is eltűnik. Megy mégtovább a varázsló az erdőben és találkozik a majommal. A majomnak is úgy csinál, hogy csitt-csatt,de a majom csak néz. Csitt-csatt a majom meg csak néz. Csitt-csatt a majom meg csak néz. Csitt-csatt a majom meg csak néz.
:D |
Egyik nap megy haza a férj munkából és mondja neki a felesége, hogy elromlott a villanykapcsoló.
Erre a férj: Hát aztán, mi vagyok én, villanyszerelő? Második nap szintén megy haza a férj a munkából mondja neki a felesége, hogy nem jó a csap, állandóan csöpög a víz. Férj: Hát aztán, mi vagyok én vízvezeték szerelő? Harmadik nap ismét megy haza a férj és látja, hogy jó a csap a kapcsoló. Megkérdezi a feleségét, hogy mi történt. Hát, azt mondta a szomszéd, hogy ő szívesen megcsinálja, de csak egy feltétellel. Vagy sütök neki valami finomat, vagy lefekszem vele. Férj: És? Feleség: Mi vagyok én cukrász? :D |
Eső esik, rossz idő van, fickó haza akar menni a vasútállomásról taxival:
Fickó: Mennyiért vinne haza? Taxis: 100 dollár. Fickó: Nekem csak 80 van, tegye már meg, hogy hazavisz. Taxis: 100 dollár, vagy nincs fuvar. Fickó: OK, adok magának 80 dollárt, es vigyen addig, amíg a 80 dollárból futja... Már csak két kilómáter lenne hátra, amikor a taxis megáll. Taxis: Lejárt a 80 dollár, tessék kiszállni. Fickó: Ne legyen már ilyen szívtelen, zuhog az esö, vigyen már haza, legyen szives, csak két kilóméter... Taxis: Nem vitatkozom, a 80 dollár lejárt... Fickó kiszáll, de megjegyzi magának a taxist, és nagyon dühös.... Következö nap megint ugyanannál a taxiállomásnál akar hazamenni, és ott áll öt taxi sorban, az ötödik az a fickó, aki az elözö nap nem vitte haza... Erre a fickó beül az elsö taxiba a sorban, és azt mondja: Fickó: Itt van 120 dollár, kérem, vigyen haza és sz*pj*n le. Taxis: Mit képzel, maga k*cs*g állat, azonnal szálljon ki, takarodjon! Fickó kiszáll, beszáll a második taxiba, és eljátssza ugyanezt, majd miután ugyanazt a választ kapja, sorban a harmadik és negyedik taxival is eljátssza ugyanezt. Majd beszáll az ötödik taxiba, abba a fickóéba, aki nem vitte haza az előző nap: Fickó: Itt van 120 dollar. Kérem, vigyen haza, de amikor elhaladunk a kollégák mellett, kérem, mosolyogjon és integessen nekik! |
Nyuszika ül a szakadék szélén és reszelgeti a körmét.
Arra jön a farkas és megkérdezi: -Mit csinálsz, nyuszika? -Á, semmit, csak ülök és reszelgetem a körmöm, hogy ha erre jön a medve széttéphessem. Arra jön a róka: -Mit csinálsz nyuszika? -Á, semmit, csak ülök és reszelgetem a körmöm, hogy ha erre jön a medve széttéphessem! Arra jön a medve: -Mit csinálsz, nyuszika? -Á, semmit csak ülök itt,reszelgetem a körmöm és közben hülyeségeket beszélek! |
Két krapek megvesz a 100.-on egy lakást.
Megbeszélik hogy amíg fel nem érnek, nem szabad káromkodni. Elindulnak felfelé és már az 1-n elkezdi mondani: -a ku mondja a másik: -megbeszéltük hogy amíg fel nem érünk nem káromkodunk! A másodikon megint megszólal: - a ku -nem káromkodunk!! felérnek 100-ra, na most már mondhatod: - a kulcs lenn maradt! |
Melyik a leghosszabb evőeszköz?
- Az infúzió :D:D |
Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül.
Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak ittasan, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz, a bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat. Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a ruhadarabot. A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron található virágokról leszakít egy nagyobb levelet. Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának: - Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül jött haza! - Az semmi! - mondja a másik. - Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy "Sosem felejtünk el, a helyi tűzoltóörs!" |
All times are GMT +1. The time now is 17:43. |