![]() |
üres területen 8 ember+tekikből adódóan +30-40-50% :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Volt egy ilyen sor is: "És ha lehet akkor ne a kérdés milyenségét firtassátok, csak adjatok 1 választ." Na ezt pont azért írtam oda, hogy egy okostojás se legyen túlontúl lekezelő. Erre jössz te és kioktatsz. Igen a Hódító nevű játékot játszom. És természetesen tisztában vagyok a játék alapvatő szabályaival. Viszont a "Se tanyám, se bányám se semmim nincs." sor mutatja, hogy csak a barakok működésére kérdeztem rá. ((("És mi lenne, és mi lenne és mi lenne":mad::mad::mad::mad:))) DE! Mivel 3 hete játszok, (és tuti, hogy te még csak tíz helyet sem léptél ennyi idő alatt előre) de már letelt a top30-as időm és már csak a kötelező ezer körből kell 388. Lassan szintet kellene lépnem. Ismét DE! A szövetségeseim eléggé le vannak maradva, és én meg akarom őket várni. Mivel elcsesztem a fajválasztást és most hulla vagyok, ezért kihasználom a faji sajátosságokból adódó lehetőséget. Kizárólag a barakkokat akartam megtartani, meg, HA SZÜKSÉGES, akkor a házakat. Azért tettem fel a kérdést, mert még nem volt emberhiányom ami gátolta volna a működést. Csak, gondoltam lehet, hogy a barakkokat nem az emberek működtetik hanem a bakák. Így lenne valószerű. (voltál katona? mindegy, nem is fontos) Sejtettem, hogy a válasz nem, de titkon reméltem az ellenkezőjét. Ha ez téged zavar akkor miért nem boldogítasz mást?:mad: |
szerintem gyakorold az értő olvasást a súgóban. (igen, ez egy lekezelő hozzászólás volt)
|
Quote:
Amúgy dejó hogy jobban tudod hogy hogy haladok. Az üzi télleg lekezelő dehár így sikerült.Boccs:)De mivel látszott hogy kezdő gondoltam elmagyarázom. ennyi:) |
Segítség!
Hova lettek a varázslóim? 1100-ról 550 re csökkent egyik pillanatról a másikra és még nyoma sincs? Levarázsolta valaki?:( |
működik a templomod? van elég embered? van elég templomod? esetleg megölték őket tolvajokkal. nézzed meg, nyoma KELL hogy legyen.
|
Quote:
|
Quote:
Nincs semmi nyoma! Ráadásul még bent is voltam a játékba! Mikor beléptem még megvolt mind és aztán meg semmi nyomuk! A piacon vásároltam még vagy harminc varázslót és nem hogy több lett volna hanem a felére csökkent! mire visszamentem a piacra nem lehetett venni semilyen katonát mert nem árultak semmit. Előtte pedig ott is volt bőven választék!:( |
All times are GMT +1. The time now is 03:58. |