Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Xeper 06-26-2006 20:45

üres területen 8 ember+tekikből adódóan +30-40-50% :)

-Fegya- 06-26-2006 20:56

Quote:

Originally Posted by Milán™
Te a HÓDÍTÓ nevű játékkal játszasz?:)
Szted ha lebontanád az össszes házat akkor mi lenne?Nem lenne népességed.És szteed mi üzemelteti az épületeket?Hát a népesség.És mi lenne ha nem lenne népesség?Nem üzemelne semmilyen épület.És ha nem üzemel semmilyen épület akkor abból az következik le hogy még a barakok se üzemelnek.És ha nem üzemelnek akkor mi van?Elmennek a katonák.
ennyi:)

Hát én láttam már olyan országot az 1A-ban, amelyiknek csak barakkja volt. Igaz, szabin volt, de klántársai nagyon jól tudták használni klántámadáshoz a seregeit. Aztán megváltozott a szabály és azóta ez ott sem működik. :D

Xeper 06-26-2006 21:31

Quote:

Originally Posted by -Fegya-
Hát én láttam már olyan országot az 1A-ban, amelyiknek csak barakkja volt. Igaz, szabin volt, de klántársai nagyon jól tudták használni klántámadáshoz a seregeit. Aztán megváltozott a szabály és azóta ez ott sem működik. :D

Most is működik, csak drága :D

Mland 06-26-2006 21:57

Quote:

Originally Posted by Milán™
Te a HÓDÍTÓ nevű játékkal játszasz?:)
Szted ha lebontanád az össszes házat akkor mi lenne?Nem lenne népességed.És szteed mi üzemelteti az épületeket?Hát a népesség.És mi lenne ha nem lenne népesség?Nem üzemelne semmilyen épület.És ha nem üzemel semmilyen épület akkor abból az következik le hogy még a barakok se üzemelnek.És ha nem üzemelnek akkor mi van?Elmennek a katonák.

annyi még hogy az üres hekin is lakik 8ember de ha pl. 300hekin vagy az is 2400ember annyival meg nem sokat érsz

Nézd komám.

Volt egy ilyen sor is:
"És ha lehet akkor ne a kérdés milyenségét firtassátok, csak adjatok 1 választ."

Na ezt pont azért írtam oda, hogy egy okostojás se legyen túlontúl lekezelő.

Erre jössz te és kioktatsz.

Igen a Hódító nevű játékot játszom.
És természetesen tisztában vagyok a játék alapvatő szabályaival.
Viszont a "Se tanyám, se bányám se semmim nincs." sor mutatja, hogy csak a barakok működésére kérdeztem rá.
((("És mi lenne, és mi lenne és mi lenne":mad::mad::mad::mad:)))

DE!

Mivel 3 hete játszok, (és tuti, hogy te még csak tíz helyet sem léptél ennyi idő alatt előre) de már letelt a top30-as időm és már csak a kötelező ezer körből kell 388. Lassan szintet kellene lépnem.

Ismét DE!

A szövetségeseim eléggé le vannak maradva, és én meg akarom őket várni.

Mivel elcsesztem a fajválasztást és most hulla vagyok, ezért kihasználom a faji sajátosságokból adódó lehetőséget.

Kizárólag a barakkokat akartam megtartani, meg, HA SZÜKSÉGES, akkor a házakat.

Azért tettem fel a kérdést, mert még nem volt emberhiányom ami gátolta volna a működést.

Csak, gondoltam lehet, hogy a barakkokat nem az emberek működtetik hanem a bakák.
Így lenne valószerű. (voltál katona? mindegy, nem is fontos)

Sejtettem, hogy a válasz nem, de titkon reméltem az ellenkezőjét.

Ha ez téged zavar akkor miért nem boldogítasz mást?:mad:

director 06-26-2006 22:50

szerintem gyakorold az értő olvasást a súgóban. (igen, ez egy lekezelő hozzászólás volt)

Milán™ 06-26-2006 23:54

Quote:

Originally Posted by Mland
Nézd komám.

...és tuti, hogy te még csak tíz helyet sem léptél ennyi idő alatt előre

nem a hely számít hanem hogy milyen az orid.pl.300hekin is van olyan ori amit egy 200hekis 3x-or átvinne sereggel.
Amúgy dejó hogy jobban tudod hogy hogy haladok.
Az üzi télleg lekezelő dehár így sikerült.Boccs:)De mivel látszott hogy kezdő gondoltam elmagyarázom.

ReMcElek 06-27-2006 11:14

Segítség!
Hova lettek a varázslóim?
1100-ról 550 re csökkent egyik pillanatról a másikra és még nyoma sincs?
Levarázsolta valaki?:(

Senki 06-27-2006 11:19

működik a templomod? van elég embered? van elég templomod? esetleg megölték őket tolvajokkal. nézzed meg, nyoma KELL hogy legyen.

aúú 06-27-2006 11:25

Quote:

Originally Posted by ReMcElek
Segítség!
Hova lettek a varázslóim?
1100-ról 550 re csökkent egyik pillanatról a másikra és még nyoma sincs?
Levarázsolta valaki?:(

Az eseményeid között nézd meg, hogy van e olyan, hogy valami miatt 550 vari elhagyta az országodat...

ReMcElek 06-27-2006 12:20

Quote:

Originally Posted by Senki
működik a templomod? van elég embered? van elég templomod? esetleg megölték őket tolvajokkal. nézzed meg, nyoma KELL hogy legyen.

Nincs semmi nyoma! Ráadásul még bent is voltam a játékba! Mikor beléptem még megvolt mind és aztán meg semmi nyomuk! A piacon vásároltam még vagy harminc varázslót és nem hogy több lett volna hanem a felére csökkent! mire visszamentem a piacra nem lehetett venni semilyen katonát mert nem árultak semmit. Előtte pedig ott is volt bőven választék!:(

All times are GMT +1. The time now is 03:58.