![]() |
Quote:
(Bocsi, nem hagyhattam ki) :) x-x=x => x=0 :) |
sziasztok. ÁRon vagyok és 17 éves.Székelyudvarhelyen lakok. nagyon szeretek hódozni meg focizni:p.
sokáig nem tudtam hsz-t írni, de Ati segített. kösz szépen Ati:D;) |
te meg egy kis Einstein
egy meghíusult ingatlanvételi tervben:) |
no lám, ez is egy bemutatkozás :-)))
|
szasztok gyula vagyok tatabányárol a korom öslényi de kiváncsitermészetem van .eböl kifolyolag minden érdekel még ti is :D:D:D:D
|
Quote:
akkor nézegesd a bulik topicot ;) |
Székely vagyok és büszke is rá:)
Truffie vagyok A 7-ik fiú a legkisebb a székely családban a hagyomány szerint katona lesz. Általában 7 évre. Én ennél többet voltam. Sokat tapasztaltam. Most megülepedtem és szabad időmben Hódítózóm és munka közben is néha. Sok gyerekem van. Egy időben Hódfüggő voltam de most ott van a helye, ahol van. Leszerelésem után betanultam a reklámszakmába és az újságírásba. Iskoláim? Az élettapasztalatot egy iskola sem tanítja.
Az elsődleges dolog az életemben a természet szeretete. Nem vagyok természetvédő. Végül is az úgymond mostani környezetvédelem az, ami azon pénzek elköltését jelenti, ami köztesen környezetszennyezés adózásából adódik. Ha megszűnnek a környezetszennyező források, akkor környezetvédőkre sincs szükség. Ahogy nem volt szükség évezredeken keresztül.:) Kb. ennyi. Hóditóban pocsék szétszórt játékos vagyok. Emiatt csak anarchozom:) |
Na most van annyi időm hogy ide is firkantsak valamit, persze magamról hisz ez a bemutatkozás topik.
Nő vagyok és 34 éves(ellentétben az adatlapomon láthatóval,már szerettem volna megváltoztatni de valahogy nem sikerül):(Vidéken élek(SzSzB) és szeretek is itt élni.Egy darabig laktam Pesten is de szerintem az csak azoknak való akik amúgy is egy másik városból költöznek oda. Imádok nevetni(szerintem sejthettetek valamit a sok viccemből):D:D. Utálom a politikát mert csak "ölik" egymást az emberek a sok h...ye politikus végett. Van 2 nővérem+ 3 bátyám, és ez olyan jó:):):) Erősen dolgozom 6+2 3 műszakban, kicsit fárasztó de legalább van valamilyen munkám.:)Meg amúgy is, itt ismertem meg az én drágaszágomat úgyhogy már megérte.:):) Szerintem ennyi elég is, szerintetek? |
Szerintem elég:)
Örülök,hogy jókedvű vagy:) Üdv itt a fórumon. |
Quote:
Hál isten nincs miért szomorkodnom,kevés a fizu? hát így jártam. Nem jutok el nyaralni? na és. Élek, nemvagyok beteg,van egy párom akit imádok,így kerek a világ nekem.:) És köszi.:D |
All times are GMT +1. The time now is 09:51. |