![]() |
Quote:
Hiéna, te mindenképpen kötekedni akarsz? Közöd nincs az elfhez, nem is játszol vele, aztán osztod nekünk az észt, hogy milyen tuti faj a maluszok ellenére... |
Quote:
nem árt tudni ?? :) hopp nézel egy távot... 1000 hekin jön feléd 39 000 mf ló, mert ennyi kell hogy beverjenek kb... csinálj nekem egy gyors számolást éplista nélkül hogy mennyi tornya van... kell az éplista??? ezek a beírások mögött van némi tapasztalat is, az elf védekezés - szembe támadás terén?? |
Quote:
talán most játékra is vagy kényszerítve, ha gyilkolászni akarsz 8 év után rád fér ;) |
Quote:
|
Quote:
:D olvasd el még 1x 8 év játék után tudhatnád kapásból, hogy nem üt be 39 000 szövis ló elfként. olyan seregről volt szó , ami be is üt, különben mit tud ártani??? én bevallom egy hónapot sem játszottam elffel, még is megmondom kapásból beüti e vagy nem... hogy is van ez?? nem biztos, hogy 8 évig kell játszani vele, hogy más is tudja kívűlről a védő illetve támadó értékét. ne nézzétek le azt, aki nem játszott elffel. |
Quote:
rohadtnehezen tamadhato faj vagytok es keveslitek. irigylitek a kemeny orkokat, a dicso oriasokat, bator felelfeket, eszes gnomokat. az nem tetszik, hogy kene az emlitett fajok minden tulajdonsaga, a legjobb vezetoik altal elert eredmenyek. INGYEN!!!!! turo a fuletekbe! bocs a hangnemert... |
Quote:
|
Quote:
Mindnyájan egy faj, mind emberek vagyunk. Vagy te ennyire beleéled magad a játékba? :rolleyes: És nem kellene az említett fajok minden tulajdonsága, éppen elég lenne az, ami volt. Valahogy működött a dolog, megvolt az egyensúly, és szerintem eddig is tudtál aludni az elfek ellenére is. |
Quote:
de a toli felfedés azzal így jártál. a törpe felfedi a tolit??? az ork felfedi a tolit??? pedig azok is sebezhetők tolikkal erős hadis ( még ha védelemben is ), de sebezhető tolikkal mi a problémátok???? késik az éplista :D |
.
megcsináltam, megint végigolvastam!
a végére laposodik, de azért én szívesen kiadnám könyvben, hátha érdekelné az olvasókat, mi lesz a vége, megmenekül-e az a szegény elf, vagy sem...:D persze gondolom, hogy ennek közel sincs vége: ahogy lassan kapcsolnak az elf orik, hogy uk-muk-fuk megváltoztatták a szabályok rájuk eső részét...:mad: dehát, ilyen az élet. nekem meg drágult a vonatjegyem.;) /az A-s fiuk vs. Bárki-más vitába inkább nem szállnék be./ |
All times are GMT +1. The time now is 01:36. |