![]() |
Hujjujujjj, felkavaródik az állóvíz :D
|
Quote:
|
Quote:
Ugyis torlitek amit most fogok irni. Ismerem mar a stilusotokat. Szoval 2 hete megy a ceco es a fordulas. Nekem nem tetetek lehetove hogy fedezzek , mint azt el is ismerted szandekossan ( megvan a logja a beszelgetesunknek) de a szkarabeszekat sikeressen felhoztatok. Myth meg a el is ismerte a forumon sot azt is megigerte hogy marad amig jobban nem jonnek fel. Egyszoval ossze jatszottok szkarabeuszekkal. ( Kell annal jobb bizonyitek mint ami ott van fent.) Tesek megnezni a kroinikat , hadja magat myth szandekossan leverni. Klanbol azert tettem ki az embereket hogy klanba ne tudjanak beverni. Ez eleg egyertelmu. Foleg a szabisok es a fordulos ures orik mentek. Ez is egyertelmu. Sajnalom hogy keresztul huztam az uzleteteket. Jatekos palyafutasom egyetlen hibaja volt hogy a bandaddal szoba altam. Ezek utan valoszinuleg majd "nem kivanatos szemely leszek" a jatekban. Ez a stilusotok. Ati nem veled van bajom hanem ezekkel. Remy a jatek tisztasagat hivatott felugyelni de mondjuk ki csal o is. En a heyedben lecserelnem az egesz bandat. Na szoltam remelem minel tobben olvassatok.... Ati nezd mar meg mi tortenik A ban! Latod hogy csalnak? Irja a forumon hogy jonnek kovetkezo koben addig marad amig le nem verik, erre tenyleg jonnek, elittel:) |
Jatek amiert tortenetessen fizetek. Egy szolgaltatast varok el cserebe.
Ha nem tudod biztositani a szinvonalat akkor penzvisszafizetes.... Ja hogy beteted a feltetelek koze....fogyaszto vedelmet nem nagyon zavarja. |
Quote:
Úgyhogy arra kérlek, hogy vagy sürgősen válts normális stílusra, vagy elbúcsúzunk egymástól. Ez nem vita tárgya. |
Nem kéne oda írni mivel megy Ildire a sereg (és hogy egyáltalán megy!!) (Főleg hogy csak részigazság!)
Sem én sem Monro sem pedig a klán egyetlen tagja NEM beszélt senkivel abból a klánból, és sértő számunkra az a feltételezés, hogy adják le a földet nekünk, még ha hódítónk kívül (is) haveri, baráti viszonyban vagyunk egyes (ex)tagokkal. |
Quote:
Visszavonom amit a visszavonulásoddal kapcsolatban írtam... Te beszélsz összejátszásról??? Mamamamammmaaaaaaaaaa??? Fél éve azért küzdünk, hogy eljöjjön a mai nap és ezt mered a fejünkhöz vágni? Szégyeld el magad csillagom.. |
Quote:
De tudod mit? Mindenki tisztesegessen jatszik , minden amit irtam a kepzelet szulemenye , barmi ami kicsit is hasonlit a valosagra csak a veletlen muve. Neveket tenyleg nem lett volna szabad irnom. De hat olyan egyertelmu 1 szabi , 1 idegbeteg, 1 meg kronika.... |
Szép szájkarate...am nem tom mi van ott fent, sőt nem nagyon érdekel, de sztem nem azt kéne gymás fejéhez vágni hogy te itt adtál le földet, te ott, hanem azt hogy ekkor meg ekkor úgy beütöttelek x sereggel hogy csak néztél.De lehet nem így van...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:51. |