![]() |
Sziasztok!:)
Átgondoltam egy kicsit az előző ajánlatom... Abban azthiszem olyan követelményeket állítottam amelynek nem tud mindenki megfelelni(pl.: helyesírás). Viszont. Még mindig óriás varist keresünk! Feltételek: - A szövifórum használata sajna még mindig ajánlatos. - A hangnem elég ha olyan, hogy elolvasom... - Tudj csapatban játszani, csapatban gondolkodni! Talán ez a legfontosabb! - Meg az aktivitás! - Megelégszünk egy 3 számjegyű IQ-val, elvégre elég belőlem csak egy:) Nem kell, hogy helyesen írj, nem számít ha antiszociális vagy, csak jelentkezz és légy aktív! Nem bánnád meg!:) További kellemes Játékot Minden Kedves És Kedvetlen Játékosnak! a multkori folytatása:D |
Egy erősen fejlődő szövetségbe keresünk egy 1 helyet (3-an vagyunk).
Feltételek: -a szövetség fórumát használja -legyen aktív, napi többszöri belépés -HADIS élőhalott legyen -helyezés nem számít -nem baj ha kezdő -hosszútávra tervezünk, vegye komolyan -legalább 2000 továbbképzett egysége legyen, kezdő esetén ez az érték kicsit lejjebb is mehet -védekezésben jól segítenénk -nem fogjuk irányítani, saját belátása szerint játszhat, de az összetartás fontos!!! 1helyet keresnek 3an???:eek: nah meg picit fura nekem a "védekezésben jól segitenénk" kifejezés:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Azért a fórumozók is tudnak alkotni! Nem marhaságot persze, és nem is rossz nyelvezettel, de aranyos!:D
wxyz (#sdfgh) 2007-04-22 23:33:21 Helyezés:x Érték:y Szia! tényleg kötsz MNT-t? És mi az az MNT? És azt hol lehet csinálni? Neked van cérnád a játékban? Honnan szereztél? Nekem is adsz? Mennyit és mit kérsz érte? Vagy nem cérnád, hanem madzagod van? Jajj ne haragudj tudom, hogy sok a kérdés... Nem haragszol, ugye? Jajj azt nem akarom... Ugye tényleg nem haragszol? Ugye válaszolsz nekem? Remélem Neked nem fáj a fejed! Vagy fáj a fejed??? Egyébként keresek egy hulla szövetségest:). Lehessen fárasztani az illetékest. Kínzás típusa: lásd fenn:P. És most tanulni fogok:D Bocsi a hirdetés feladójától!;) |
1 hadis, 2 varis, 1 tolis hely van egy szöviben
max 2-3-4 kör távolságban(inkább 2-3 legyen) egy ujabb 5fős szövi, de lehet csak jutalékért keritő:P |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 00:44. |