![]() |
Quote:
|
Quote:
Kezdem lassan azt hinni, hogy a fórumos kirohanás csak arra szólt, hogy "tök mindegy miért, csak elégedetlenkedjünk." |
Quote:
És bocs ha sértő voltam. Érvelni jöttem nem veszekedni. |
Quote:
Máshol ugyanúgy ott trónolnak az orik, csak ez még nem tűnt fel!?! A morálromlás napi 24 házzal jár, meg azzal, hogy a lakosságod kicsit ingatag lesz, s ha közel van a következő ori, akkor be tudnak ütni. De: olyan messze van a köv, mint a csuda, van annyi védelmed, hogy a 20 körre lévő következő 100as morállal sem ver le, s ki a csudát érdekel 24 ház elvesztése. Nah, drága As vesszőparipások, áruljátok el nekem hogy másztok fel ezekben a csopikban. Annyi nagyszerű véleményt hallok, hogy megint erős késztetést érzek arra, hogy azért reggeljek orit, hogy azokat a kis számosokat nézegessem mennyire tudnak játszani, akiket nem ismerek, s ismerek el. |
Quote:
|
Quote:
Mióta komolyabban bele lett nyúlva a játékba, akármiért is, mindig ez volt...:o |
Quote:
De azt azért tedd hozzá, hogy a "maradjon a szabály"-ra mindössze 13 db. szavazat érkezett eddig, a többire meg vagy 80, tehát azért nem ártott újra felvetni a problémát |
Quote:
De ezt már hangoztattam, elszúrtam a szavazást. Engem nem érdekel mennyire van megszigorítva, de a feltételek egyenlőek legyenek MINDENKINEK! |
Quote:
Ne azon menjen a vita, h pfúj 1/A és éljen 1/A !!! Emberek! Gondolkodjatok már picit!!! Javaslatokon vitázzunk már, ne ilyen kicsinyes dolgokon.. |
Quote:
Amugy, egyetlen egyszer se mondtam hogy pfúj 1/A. Vissza lehet keresni... Én is szeretném ha sokan lennének ott, de azt is be kell látni ez egy másik stílus és nem feltétlen jön be mindenkinek. Sajátos helyen van mivel ez a csúcs csoport, és ebből kifolyólag egy csomó orinak végállomás. En is azt szeretném ha jó játék lenne ott és nem csak kényszerű fordulóállomás lenne. |
All times are GMT +1. The time now is 08:40. |