![]() |
Quote:
|
Quote:
Olyan avgy mint szecsa irja,hogy deffelek és ha ránézünk az arénás orijára hát.... Meg te is,hogy rasszista vagyok hát te vagy inkább az szerintem:) Az a baj itt a forumon nem az igaz arcát mutatja valaki:) Én megmondom amit gondolok ha ki is tiltanak érte:) Ja meg az is tetszik amikor valaki feljön nekem msn-re és szid ahogy bir :)Én ottsem anyázok stb (szoljon akivel ezt tettem) Hiába jött csucsi is káronkodni én csak nevettem rajta:)Nála elpattant a húr de nálam még ilyen nem történt:) Meg drag te is jöttél már fel ugy én csak ennyit írtam:Semmi baj én akkor is imádlak:D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de ez végülis nyilvánvaló akik profik azok nem bántják egymást vagyis nem tudják egymást az hogy probálkozik, az arra val, hogy lenézi a másik játékost valamilyen szinten én pl. Téged, Szecsát, meg még pár embert csak őket most nem írom le, nem szoktam lenézni, éppen ezért meg se probálom álltalában a gömbözést vagy tolvajlást vagy mittomén:) |
Quote:
Amikor már vezettem megkértél valakit,hogy fogjunk már össze Harcosok ellen:)Ott is megszivattalak:) Akkor,hogy ki nem tud veszteni: 3.párbajomon kaptam 1üzit szecsától .... Ott megmondta ,hogy ha lehagyom jaj mi lesz velem:DDe végülis nem érdekelt:)Igaz lehagyott de nem azért mert megilyedtem volna:) Ott kezdő voltam de valamelyik kezdőnek egy ilyen után elmegy a kedve az egésztöl..Amit nem is csodálok:) Mert az a baj,hogy már a 1párbajért minden oriját szétszedné valaki a másiknak:) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nem lenézés alapon:) De én inkább csapok oda profinak(ha tolival vagy varival is) mint,hogy kezdöt szedjek szét sereggel:)Ha van profi azt szedem tolival+varival Szecsának a 13.körben én már adtam 26kör vihart is:DHiába vágott be 4x támadoval a végén ott állt ló nélkül (kb 5orás párbajon)2. helyen:) Engem nem érdekel,hogy köv párbajon 4x jön rám a támadó sereg:) |
Quote:
Namarmost, arenara nincs idom, igy az az ori csak van. Szovik ellen mf torpevel nincs eselyem, igy nem erolkodom. Quote:
|
Nem hagyjátok hotgy átolvassam a többi topicot:)
|
De amugy most azért vagyok itt a párbaj téren is lefujgatva mert a kezdök nem szólnak ebbe bele ....
De szerintem egy kezdő inkább örül annak ha a profit szedem szét:) A profik azok meg itt fujgatnak jaj miért nem azt csinálom mint a többi jó játékos,hogy nem csesztetika jókat....És ha 3profi van akkor 3 dobogos... DE én inkább 3-ból egyet megprobálok szétszedni... |
Quote:
erre buszke lehetsz:) |
Quote:
A talik álltalában olyan 4ora buszozásra vannak tölem ugyhogy :D:D Szecsa egy egyszerű példa:Gyors csopiban vagy ...5oránkét szerintem ránézel az orira (vagy akkor nem oda való vagy mert 10körönként rákell nézni 1orira szvsz)ha arénára annyi idönkébnt nézel rá akkor már király vagy:) Meg én is tudtam ugy játszani,hogy kis kis 10körönként néztem csak rá :)(mert én pl aludtam nyáron is:D ) meg volt ott nem 10kör hanem 120is:)1x-re 120körön át nem voltam gépnél:)Mivel a gépem szar volt és mégis sikerült (ha szenvedve is a közepén) |
Quote:
a Mikulás topicot olvasd át, én ott írtam Goldy írására :D :D :D :D :D :D |
Quote:
Ez nem volt kb a 15.párbajomnál késöbb:) Az olyanok meg még félnek töled....Engem az se érdekelt.... Igen veled az volt amikor atdam neked 1 párbajon utána tuti belettem ütve támadoval(ha nem is közvetlenül utána lehet csak 2-3párbaj mulva)de engem már akkor se nagyon érdekelt...mostmeg mégugyse... |
Harcosok, vegyuk az utolso hetveget: pentek du. 2-től vasarnap este 7-ig gep elott sem voltam.
Az orikra is csak ra-ra neztem waprol. S tudod, anarchozok is... Azt még nem élted át, amikor nem jutsz a végére 30 orinak? :) es elsore valszeg nem az arenasokat nezem...hanem mailertesito alapjan, ahol esemeny van. |
Quote:
De akkor minek válalsz mgé több mindent ha nem érsz rá?:) Az baj ha én ugy indolok 1párbajra,hogy lehet közbe eltünök:)Az nem baj,hogy ugy vágsz eble valamibe,hogy nem érsz rá?:) Túlferdíted a dolgot elmondom szerintem mi történt: Elején azthitted minden ugy megy mint a hv-n+a párbajokon hv-n tudom én mit szoktál elöször fedezel aztán lopsz egy kicsit majd átképzel stb stb:)+képzéselönyben vagy ezért könnyü és még az oridat sme kell maxra huzni.... párbaj az meg az,hogy elég a végén hajrázni....Hát az arénában nem:) Meg azthitted nekem sikerült 2.jára akkor nem lehet nehéz.... De elhuzott goo aztán evle mnt-ztél +loptad azokat akik goot leszedhették volna... Végül leszedték goot így is ,hogy segítettél neki(ha nem is akartál)így már elszállt az esélyed a 2. helyröl is mivel már annyi egység halmozodott fel,hogy lóvá átképezni...Annyi fegyot meg nem szülsz:D És így elment a kedved a dologtól .... Szerintem ez történt:) |
Quote:
várj, asszem egy győri tali innen 6,5 oranyi utra van :) es ott voltam...mert akartam látni a többieket :) Amugy hova valosi is vagy? régió szempontjabol Quote:
A gyorscsopiba meg ott vagyok, amennyit ott vagyok :) Helyzet es statusz-fuggo, azt hiszem. Mostansag rajottem, hogy az alvas tobbet er :) Quote:
Ezt asszem Goo megmondja, pedig o belepett 4 orankent es kuldte a seregeket allandoan, de keves volt. Ment ra jopar ezer ork paci, es hopp, beverte :) |
Quote:
Elemntem kedden vagy 9kor a géptöl és 23orán át le se ültem:) Pedig ez nem egy hűde nagy idő van amikor sokkal többet nem vaok gépnél:) De ilyen kis 20orák nálam minden héten előfordulnak:) De még így is lehetne arénát nyerni ennyi ittléttel mint amennyit én vagyok:) |
Asszem Goo-val azelőtt mnt-ztem, ahogy megutotte volna az elso embert felulrol :) Az arena gusztustalanabb jksz szempontjabol,mint az osszes tobbi rovidfordulos jatek, ebben megegyezhetunk.
Miert hiszed azt, hogy en hajtottam barmilyen helyezesszamra is arenaban? Ezt aruld el nekem.Foleg, ahogy kijelented, en a 2. helyre hajtottam. Mi alapjan teszed Te ezt? Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Csak nem ült le :) Állt :) |
Quote:
|
Quote:
ezt jól megmondtad:D :D adok zőődet |
Quote:
Ja de nem vágom ezen a poént:) (lehet én vagyok hülye) Irtam abban a hsz-ben ,hogy kedden este 9kor ültem leutoljára a géphez.(de félreirtam amugy hétfő akart lenni)És ha még 9-töl csak álltam is volna a gépnél ugyse jön ki a 23óra..... De mondom hétfő akart lenni...De ebben nem látok semmi poént amit irtál:( |
Quote:
|
Quote:
MONDOM ÁLLTÁL!!! :D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
És az már nem jó poén amit magyarázni kell:( De most komolyan én ezen nem tok nevetni: Én aztirtam kedden este 9kor ültem utoljára gépnél...Ha utána ÁLLTAM is ugyse 23ora délután 2ig:) Mivel ma szerda van.... De a kedd hétfő akart lenni de te még nem tudhattad ,hogy az akart lenni:P De pls mondd el mi a nagy vicced ezen:)Mert ahogy látom nem vagyok egyedül azzal,hogy nem tudok rajta nevetni:) |
még az a jó, hogy itt lehet bármiről is beszélni, és az nem OFF:D :D :D :D
|
Quote:
De te ugyis dijaztad a viccet mondd pls el mi a nagy nevetni való benne:) |
Na akkor nehogy megint azért kapjak-5pontot mert nem tudjátok mennyi ponton állok:
-27pontom van jelenleg És a viccen még mostsem tudok nevetni:( |
Quote:
Engedélyezett akiknek közölni lehet: Pápa, Kutyám, Pókom:D :D |
Quote:
|
Quote:
Ez ugye a te értelmezésedben azt jelenti, hogy nem hódítózol mittomén 2 napot. Az én értelmezésem szerint pedig azt, hogy hódítózol, de nem ülsz le a gép mellé, hanem állsz mellette, és úgy számítógépezel. Így helyes mindkettőnk tényállása és sikerült azt a paradoxont (húha, lehet ezt a szót is magyaráznom kell majd?), vagy inkább más szóval azt az ellentétet is bizonyítanom, hogy ugyan azt állítottad, hogy nem ültél a gépnél, mégis sikerült beírnod a fórumra dolgokat... Szóval ííírted most mán?! |
Quote:
|
Ja meg szecsa Szabolcsi vagyok.....
Buszt nem birom ugyhogy nem is 4ora lenne az út:DVonattal jóval több:) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:00. |