![]() |
Quote:
A bankok átlopásával is egyetértek, bár erre nehéz lesz mindenki számára elfogadható megoldást találni. Viszont már maga a tanya málusz eltörlése is nagy segítség lenne a feleseknek.... Szerintem a legcélszerűbb az lenne, ha az általad említettek közül kiválasztanánk azt a 2-3-t, amelyikkel a többség egyetért és valóban életképesebbé teszi a fajt. |
Egyáltalán nem értek egyet a félelf extrém megerősítésével. A profi félelfek lentről, ütőtávon kívül tartózkodva lopnak. A lopható országok jellemzően hadis beállítottságúak, csak sereggel tudnak bosszút állni az elszenvedett anyagi veszteségért úgy, hogy javaikat nem kapják vissza, (bolond lenne a feles bent hagyni a lopott szajrét, főleg ha sereg megy felé) csak plusz kiadásuk lesz, kárpótlásként max. a bosszú édes íze marad.
Az a javaslat, hogy még lássa is a feles, hogy milyen céllal megy felé a sereg, tovább könnyíti a dolgát, hogy mit tegyen el a nulla közeli veszteség érdekében. Mindehhez jön még a könnyített szabadság: mire a hadis megközelíti 2 körre a felest, (itt feltételezve, hogy azonnal észleli is a lopást) maximum egyszer tudja pl. mészárolni, addig amíg a feles elsunnyog 3 óra akciómenteséget követően szabira és röhög a markába. Szerintem egy ügyes felesnek már így sem lehet olyan anyagi veszteséget okozni, mint amit Ő okoz… Ezen kívül nem értem miért kéne azt a játékstílust erősíteni, ami igazi kockázatot nem vállaló, mások megszerzett pénzének lopdosását jelenti. |
Quote:
azért kéne erősíteni, mert csak hadi és beton orik vannak.. (a vari már hadi-vari lett, a toli hadi-toli, a törpe is hadi-termelő..) plusz egy feles most mit lop el? 5k tekit? vagy 5k nyersit? mitől fog röhögni a markában? mert kb nem tud annyit lopni mint amit egy mészárral elbukik:) persze fel lehet törni a tekiírókat, vagy véletlen egy leesett könyvtárkulcsú gnómot belopni, de ezek csak inaktív ori esetén lehetségesek.. (egyébként ezekhez még csak feles sem kell:)) |
Quote:
Nem tudom mennyit lesz szabin a feles, de ugye a hadis sem ülhet 4 körrel lejjebb a végtelenségig, arra várva, hogy a kis sunyi lopóst, mikor tudja szemen vágni mondjuk max. egyszer, mert utána megint elbújik röhögcsélni. |
Quote:
többi, ha lopják rendszeresen, tart bent 1-2 fajta tekit és kész.. nyersi meg max törpében van, és akkor sem biztos, hogy eladható:) |
Quote:
Kb. soha nem tudom a káromat megtéríttetni, és még egy alapos verést sem tudok eszközölni a testén. Ha erősítjük az elfet akkor viszont vissza kéne állítani a hadisarcolást, mert nem tetszik, hogy semmilyen módon nem tudok a félelfből pénzt kicsikarni hadisként. Ha a feles még a bankot is (jesszus!) átlopja, akkor fizethessen azért ha mégsem verem agyon. Arról nem beszélve, hogy korrekt lezárása lenne a mostani patt helyzetnek. Ő nem mer játszani, Én meg nem mozdulok a bosszúm nélkül... :) |
Quote:
egy tolinak, pláne felsőbb szinteken (mert ugye Ati azt írta ott cél az erősítés) kevés az esélye egy hadi ellen.. egy mészár több pénzbe kerül mint amit ellophat tőled nyersiben, egy földelés meg pláne..:) kivéve, ha piacról jön épp haza a nyersi, de arra meg neked kell figyelni.. |
Ati esetleg olyat lehetne kérni, hogy szintenként hány % félelf van? Csak hogy tényleg fent kell, csak erősíteni, vagy esetleg lent is kevés van belőle..:)
|
Quote:
Azért nincsenek felesek mert most éppen nem divatosak, illetve általában arra gyúrnak az országok és a szövetségek, hogy a nagy védelmet is át tudják ütni, ezen a feles erősítése nem segít. A hullát is megerősítették, de ettől függetlenül nem látom, hogy marha sok lenne belőlük. |
Quote:
azért nincsenek felesek, mert sok munka és még így is nehézkes vele a haladás.. plusz csoportlétszám csökkenés miatt kevesebb célpont stb stb.. egy felessel te nem fogsz ütni, ha kijönnek rád földre még a szembemenés is elég bizonytalan.. egyébként játszottál valaha félelffel? |
All times are GMT +1. The time now is 12:43. |