![]() |
Ha ezt akarják legyen.:D
|
Egyébként nem értem, ha ez a könnyített fordulás megvalósulna, miért zavarná azokat, akik a mostani feltételek mellett fordulnának akkor is?
Jó néhány embernek csak kín az 1/A, nekik az igazi élmény az alsóbb szinteken van. Játszani meg általában azért jó, hogy az ember szórakozzon/kikapcsoljon stb.... Engem pl. egyáltalán nem zavarna az, hogy emiatt sokan lekoccolnak könnyítve, ha nekik úgy jó, hát tegyék... |
mekkora lenne ez a fix heki, amivel kétszer körbe lehet menni egy szem-ért?
a másik javaslathoz felvetett 7k heki erős túlzás lenne ehhez, arról nem is beszélve, hogy lehet, hogy spórolsz 2k kört ezzel, ha kétszer mész körbe, de azt ne felejtsük el, ha valaki több orival játszik, akkor neki többször kell teljesítenie ezt a fix hekit, amivel a második kör után időt veszít, ahhoz képest, ha betonozna egy elfet a topba és b-ből forogna.. :) |
Quote:
|
Quote:
Nem azoknak az embereknek, akik napi 24 órában itt tudnak lenni, és tudnak egyszerre 5-6 országgal is játszani akár. Hanem azoknak, akik napi keveset tudnak itt lenni, és például csak egy országgal játszanak. A fórum egy kicsit csalóka, hiszen itt nyilván többségben vannak jelen azok, akik több időt szánnak a játékra. |
Quote:
Aki meg beáldozza a 7 hónapot, az meg könnyítve... Csak azért, mert Te, én, XYZ nem választaná, attól még nyugodtan bekerülhet a játékba... Kb. ennyi... |
Quote:
de lényeg a lényeg viszonylag alacsony hekin tartom életszerűnek a megoldást (5-6k körül), ha annál magasabb szerintem nem fog nagy változást jelenteni.. de nekem a 7k-ról személyiségenként növekvő határral való tényleges fordulás is megfelelne, bár az igazat megvallva az is, ha minden maradna úgy, ahogy van..:) |
Én már a 6000 hekit is erős túlzásnak tartanám a forgáshoz ha 2* kell körbe menni.
Szerintem max 4800 lenne az elfogadható. A B max területét duplázza meg. Ennél töbnél én is azt próbáltam mondani jobban megéri a mostani top-ot megcélozni. Az sem lesz hosszabb, és a forgáshoz azt csak 1* kell megcsinálni. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 17:31. |