![]() |
Quote:
de jo legyen az hogy leredukáljuk de akkor már legyen 10 milla fajtánként az már korrekt és belemegy mindenki szerintem, katikat meg ne bántsuk, azzal télleg kökemény melo van 3 napig... a runát meg ugy lelophatják simán abbol is 10 milla maradjon... vmi kompromisszum felénk is legyen ne csak a többiek felé ... |
Quote:
|
Quote:
Aba meg ott vannak a milliárd tekik meg jöttek a friss orik hozták fel a cuccost a topnak meg hektárt asse korrekt :D mondom legyen kompromisszum 10 milla fajtánként, katit ne bántsák ujránál és runa is 10 milla... az ugy már korrekt |
Quote:
Ha én tudnám korlátozni, akkor Te és Tsaid sose újrázhatnának :) |
Quote:
mondom én megértem hogy igy oan mennyiségeket lehet összeszedni amit még senki se látott :D de a 10 milla teki nem is sok nem is kevés, és runába is ugyan ez... azzal usztatni se lehet meg semmi... vélemény Ati a 10 milla tekiröl fajtánként? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ráadásul aki ezt csinálja, az biztos, hogy aktívabb, mint a mezőny 90%-a...
|
Quote:
Persze, mindenkiből a féltékenység beszél... biztos mindenki olyan akar lenni mint TE... ne röhögtess Megint az A top... valami újat is kitalálhatnál már, mert ez elég gyenge szöveg... Témához: Katonákról nem tudom mi legyen, mert ugye egyrészt tényleg van vele munka rendesen, másrészt viszont az is "semmiből teremtett" cucc, senki nem termelte meg, tehát így kicsit természetellenes szerintem... Ráadásul bármennyi munka is a leújrázása, a megtermelése még sokkal több... |
All times are GMT +1. The time now is 17:40. |