Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Chat (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Ki kinek adott pontot :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=393)

Ati 05-04-2007 15:54

Wow, tök jó, ha nem lenne a sok kockám, akkor most meglenne a 2 zöldem. ;)

Gyula 05-04-2007 15:55

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92604)

Télleg? Még csak itt tartasz és még is sok kockád van? Akkor lehet hogy te vagy az admin? :O

Dragi 05-04-2007 17:57

Kapott már valaki Atitól zöldet ?:) (Elismerésre gondolok nem üzenetre mielőtt kiforgatnátok a szavaimat :p)

Valezius 05-04-2007 17:58

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92639)
Kapott már valaki Atitól zöldet ?:) (Elismerésre gondolok nem üzenetre mielőtt kiforgatnátok a szavaimat :p)

Én kaptam, miután adott egy pirosat (-5), és kiderült, hogy tévedés volt, kaptam mellé +5-öt :D

Dragi 05-04-2007 17:59

Quote:

Originally Posted by Valezius (Post 92641)
Én kaptam, miután adott egy pirosat (-5), és kiderült, hogy tévedés volt, kaptam mellé +5-öt :D

pfff, mákos :)))

Cassandra 05-04-2007 18:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 92604)

Hihi... csak nem?:)
Quote:

Én régen kaptam.:)

Burning 05-04-2007 20:34

Quote:

én egyszer kaptam, ugyanis eleinte csináltam egy-két hülyeséget (még néha manapság is előfordul:o), akkor sokat lepirosozott és megkérdeztem kapok-e valaha zöldet tőle és azt mondta: ha megtanulod használni a fórumot lehet szó róla (ez nem szószerinti, hanem tartalmi idézés;)) aztán valamit kellett csinálnom és cserébe adott egy zöldet 1-2 havi fórumozás után...
mielőtt lemákosoznál hozzáteszem, hogy ezt a zöldet megelőzte 2 piros, tehát a mérleg még -5:o:D

Dragi 05-04-2007 20:38

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 92665)
én egyszer kaptam, ugyanis eleinte csináltam egy-két hülyeséget (még néha manapság is előfordul:o), akkor sokat lepirosozott és megkérdeztem kapok-e valaha zöldet tőle és azt mondta: ha megtanulod használni a fórumot lehet szó róla (ez nem szószerinti, hanem tartalmi idézés;)) aztán valamit kellett csinálnom és cserébe adott egy zöldet 1-2 havi fórumozás után...
mielőtt lemákosoznál hozzáteszem, hogy ezt a zöldet megelőzte 2 piros, tehát a mérleg még -5:o:D

ha nem mákos, akkor diós :D:D:D

Burning 05-04-2007 20:52

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 92666)
ha nem mákos, akkor diós :D:D:D

az is finom, de hogy ne térjünk el a témától adok neked egy pontot, ha engedi a rendszer:):p

Dragi 05-04-2007 20:58

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 92667)
az is finom, de hogy ne térjünk el a témától adok neked egy pontot, ha engedi a rendszer:):p

Kösz bár igazából még mindig arra vagyok kíváncsi ki az aki csak úgy á lá nátúr kapott zöldet Atitól tehát hogy előtte nem szórta tele pirossal :) (Cassyn kivül ) :)

All times are GMT +1. The time now is 01:55.