![]() |
Quote:
és még mindig mondom: az új fórumrendszerrel, ha nem lennének az uraságok lusták meghívót kérni, sokkal nagyobb közösségek jöhetnének létre;) |
Quote:
magyarul most ezzel kimondtad, hogy a ti fórumotok milyen jó a mi fórumunk meg egy értéktelen valami, ahol nem is érezheti jól magát senki:o nem tudom miért, de valamiért nagyon sokan leértékelik a fórumunkat...ez nem esik jól;) |
Quote:
A tarasasagi reszrol beszelek foleg, ami igy ki lett nyirva, uj ismerosok nem nagyon lesznek :) |
Quote:
másik: miért nem jelentkeztetek nyilvános fórumnak? még másik:D szívesen látunk akár téged is;) |
Quote:
vagy ha egyáltalán nem is kéne? :) de mondom végülis mind1 mert a meggyőzhetőség és Ati olyan messze állnak egymástól mit Makó Jeruzsálemtől :) Én csak simán nem értem :) És én pl nem lustaságból nem kérnék meghívót... a haverokkal msn-en is marha jól lehet beszélni ehhez nem kell belső fórum. |
Quote:
|
Quote:
És Ati nyugodtan bannolhatsz meg szórhatod a negatív elismeréseket de nekem akkor is ez a véleményem ... |
Quote:
Nyah ezaz ami meg végképp taszít ebben a rendszerben bibibi az enyim jobb mint a tied... több tagom van, jobb fejjek és különben is... 3 fórum bőven elég lenne ebben az új "rendszerben" Kezdő, locsifecsi, anarch stratégiának sok értelme nincs mert 24 órás. És nem önjelölt fórumgazdákkal... de ez sem az én problémám :P |
Nos.. én úgy érzem tényleg nem lett az igazi az új rendszer :S
Az egyik nyilvánosra eddig hiába kértem meghívót, az nem érkezett meg.. A másik pedig (remélem, csak ideiglenesen) korántsem tudja azt a légkört megteremteni, ami a régiben megvolt. Nem vagyok hajlandó elárulni melyikről nyilatkoztam az imént negatívan nehogy ezzel is ártsak... Ez csak egy kis kritika az eddigi tapasztalataim alapján... |
Quote:
2. nem ertek en a hoditohoz :) |
All times are GMT +1. The time now is 13:18. |