![]() |
Tegnap este moziban az X-men: Origins - Wolverine: Hááát...jó film volt, elmagyarázott pár dolgot, de kb ugyanannyit össze is kavart az előző részekhez képest. Az akciók jól meg vannak csinálva, a mutáns csapattagok is egész jók. Összességében: egyszer muszáj megnézni :)
|
Star Trek (2009)
8.5/10 A pontozásból látszik, hogy jó film, de a hűha érzés elmaradt. Azért bőven megérte a mozijegy árát. Abramstől felülmúlta az elvárásaimat, a verekedések szépen látszottak, az űrjelenetetek meg voltak koreografálva. Ami nem tetszett, hogy kb 1dallamra épül az egész, a STAR TREk felirat alá szerintem kifejezetten nem illett. Kicsit Star Warsos lett az egész, ami nálam inkább az élményt csökkentette. A 2óra hamar elröppent, végig pörgött a dolog, nem is értem, hogy lehetett majdnem 2órás, amikor olyan sok minden nem volt benne, és nagy szünetek se. |
http://filmkeltes.blog.hu/2008/08/31...he_footsoldier
durva film, csak erős gyomorral! de ettől függetlenül érdekes világot fest le. |
Quote:
Jó kis film volt szerintem. |
|
Quote:
Kétszer néztem meg,másodszorra már számítottam ezekre,de úgy sem álltam meg hevesebb mosolygás nélkül. Fene tudja.. nekem elég volt kétszer :p |
Quote:
Egy férfi naplójából Mondhatni tipikus, egy enyhén depressziós férfi naplót kezd vezetni, amit ellopnak tőle és elkezdik vele tönkretenni. |
Quote:
már fent van a letöltő oldalakon? én még nem találtam sajna... |
Quote:
Tsobi is csak azért nézte meg kétszer ,mert nagyon bejött neki. Amúgy milyen letöltő oldalra gondolsz? |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:11. |