Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Kérdezz! Felelünk? :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=209)

Cyby_ 06-25-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by Tomas-bpm
ez a poén, hogy nem volt benne káromkodás, eddig egy üzimben sem...

azért a belső fórumon 5percenként ment a bünti vagy 10embernek....:D

Tomas-bpm 06-25-2006 23:18

Quote:

Originally Posted by Cyby_
azért a belső fórumon 5percenként ment a bünti vagy 10embernek....:D

akkor ez ilyen automatikus? rákattintanak,hogy jelentem a supportnak, és már jön is a figyelmeztetés?

director 06-25-2006 23:26

Quote:

akkor ez ilyen automatikus? rákattintanak,hogy jelentem a supportnak, és már jön is a figyelmeztetés?

ha gépnél vannak a modik, akkor gyorsan megy:)

Tomas-bpm 06-26-2006 02:29

Quote:

Originally Posted by director
ha gépnél vannak a modik, akkor gyorsan megy:)

aha, csak az utolsó kimenő üzim 25.-én van, a figyelmeztetés meg 28-án jött...amúgy hány figyelmeztetésnél van gáz, vagy hogy megy a hierarchia? valamikor elévül?

Cyby_ 06-26-2006 07:15

Quote:

aha, csak az utolsó kimenő üzim 25.-én van, a figyelmeztetés meg 28-án jött...amúgy hány figyelmeztetésnél van gáz, vagy hogy megy a hierarchia? valamikor elévül?

sztem nincs ideje elévülni..mert a modik 3-4naponta másnem csak végig büngészik és lásd most is vágták kifele pihenőre az embereket(5körtöl...anarchba áthelyezésig terjedő fegyház letöltésére:D:D)szal itt nincs elévülés sztem!

Ati 06-26-2006 09:45

Quote:

Elévülés nincsen, csak ha nem jelentette az üzenet címzettje. Először figyelmeztetés van, aztán 5 kör kitiltás, aztán 12, 24, 72, és végül 168, ez utóbbi már az írási lehetőség megvonását is jelenti, bár ezt a köztes állapotokban bármikor máskor is kaphatod. Figyelmeztetés csak enyhe esetben megy, h avalaki például üzenetben anyázik, akkor még ha nem volt sose kitéve, akkor sem csak figyelmeztstés lesz a sorsa, hanem akár egyből a játékból való törlést is kaphatja, amennyiben a szabályokkal az írása nem öszeegyeztethető.

Tomas-bpm 06-26-2006 09:53

Quote:

Originally Posted by Ati
Elévülés nincsen, csak ha nem jelentette az üzenet címzettje. Először figyelmeztetés van, aztán 5 kör kitiltás, aztán 12, 24, 72, és végül 168, ez utóbbi már az írási lehetőség megvonását is jelenti, bár ezt a köztes állapotokban bármikor máskor is kaphatod. Figyelmeztetés csak enyhe esetben megy, h avalaki például üzenetben anyázik, akkor még ha nem volt sose kitéve, akkor sem csak figyelmeztstés lesz a sorsa, hanem akár egyből a játékból való törlést is kaphatja, amennyiben a szabályokkal az írása nem öszeegyeztethető.

anyázás nem volt, és semmi ilyen...szerintem célt tévesztett...

Ati 06-26-2006 10:12

Quote:

anyázás nem volt, és semmi ilyen...szerintem célt tévesztett...

Ahogy írtad, nem is kaptál figyelmeztetésnél többet, úgyhogy nem is lehetett. :) Ha lett volna, akkor nem figyelmeztetést kapsz.

Mland 06-26-2006 19:50

Van egy hülye kérdésem.

Még nem volt rá példa, hogy a barakkok nem működnek emberhiány miatt, de mi lenne ha ez bekövetkezik. Szívem szerint lebontanám az összes házat, de félek, hogy a katonáim lelépnek.
Se tanyám, se bányám se semmim nincs.

Valaki?

És ha lehet akkor ne a kérdés milyenségét firtassátok, csak adjatok 1 választ.

Előre is kösz!

Milán™ 06-26-2006 20:12

Quote:

Originally Posted by Mland

...lebontanám az összes házat...

Te a HÓDÍTÓ nevű játékkal játszasz?:)
Szted ha lebontanád az össszes házat akkor mi lenne?Nem lenne népességed.És szteed mi üzemelteti az épületeket?Hát a népesség.És mi lenne ha nem lenne népesség?Nem üzemelne semmilyen épület.És ha nem üzemel semmilyen épület akkor abból az következik le hogy még a barakok se üzemelnek.És ha nem üzemelnek akkor mi van?Elmennek a katonák.
ennyi:)

annyi még hogy az üres hekin is lakik 8ember de ha pl. 300hekin vagy az is 2400ember annyival meg nem sokat érsz

All times are GMT +1. The time now is 12:07.