Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
(Post 191208)
Hat jol akartad mondani Laci csak rosszul fogalmaztad mert egyaltalan nem mindegy h szk-n van vagy szabi egy klan tagjakent eppen azert amit kifejtettel masodik mondatodban. ;) Annak aki nem jatszik es nem is akar annak mind1 csak nekunk nem mindegy h 7. helyre kell menii top korok gyujtesere vagy 12. hely... huha almodik a nyomor... :rolleyes: pfff
Teljesen felreertettel Hüpike... NEM eleve ugy hivtam h gyertek szabisnak, hanem ugy hivtam h jojjenek jatszani, VISZONT HA NEM AKARNAK JATSZANI akkor is jojjenek mert szabi alatt maradhatnak! Azt is leirtam h miert kellene nekunk ez.
|
Te most arra gondolsz hogy legyen egy klán amiben az emberek szabiznak??
oké szabiznak egy dolog de nincs klánszabi így aki akarja akkor üti be őket klánba s ő rajtuk szépen fellehet mászni.... ez sem lenne rosz ötlet mert oké szétverik őket van újrazási lehetőségük s onnantól fogva tiszta lappal lehetne menni, de rápillantva az szk listámra az orik nagy többsége nem 110k ponton van, hanem 150-200k pont környékén van a legtöbb szk-s ori s aki addig felküzdötte magát nem hiszem hogy hagyja hogy minden jött ment klán üssön a klánján. Másik eset hogy mindenki külön külön klánba helyezi magat úgy megy szabira, szintén klánban nincs szabin jön egy ori s szépen klánban nyugodtan felveri magát rajtuk, úgy hogy még a kíséréstől se kell tartania. :rolleyes:
lehet én vagyok túl bizalmatlan vagy tulkombinálom a dolgokat, de szeríntem senki sem szeretné azt látni hogy az x ideje regizett oriját amibe rengeteg időt beleölt földosztónak nézzék.
Ente ördögi köre tér vissza,... kellene legalább 50 AKTÍV játékos hogy rendesen pörögjön az A. Ez már most megoldható lenne akár a kövi körváltás után is mert van 50 ori A-ban sőt sokkal több is mint 50, csak kb az orik 2/3 szk-n van
Lehetne egy másik megoldás is pl ilyen angol-román-német A-kban, hogy ha 50alatt van a csopi létszáma, akkor az szk-n levő orik is belszámítanának a csopiba mert ott vannak ugye, (ez régebben is felmerült) így pl ha 60 ori van ott abból csak 30 aktív, (mivel ez alacsonyabb mint 50 ezért) 18. helytől menne a top...
|